Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    28. Listopad 2019. 05:42

ayla

Noemi gdje si dusoo, sto te nema? Neda mali mira i ja ovu svoju jedva uspavala ko pas dahtala reko sto ti je pa joj dala caja pa ona i dalje pa vode pa je stvarno popla i caja i vode dosta i evo zaspala napokon vec sam mislila sto se desava

🙋evo mee, ma bio je on jos i dobar. Al sam cijeli dan spremala. Malo generalku nabacili muz i ja, dosla sam ja skicnut malkoc u pauzi forum 🤣 a navecer kao legla i spavat cu. Mos mislit pogledala titanic i jos 3 epizode serije. Previse kave sigurno😯 

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 05:44

Manich

Noemi1

Manich

https://i.postimg.cc/jSGgz0qn/IMG-20191027-192253.jpg

Evoo ga curkeee da se vidi i zna.. Malo sam si ruzna nisam kosu jos prala al budem sutra..
    A izdajanje idem svaka 3h izdajam po 15 min svaku siku i vec idu onako ljepe kapljice van i nista me ne boli ljepo to ide i mazem usput da nebi svejedno dobila ranice tako da kazu da cim to krene i vec sutra kazi da ce biti vise i svaki dan sve bolje.. Nista mi nije tesko za mog malog medu ali iskreno toliko mi je tesko sto ga nemogu uzet u ruke da vam nemogu opisat. I ubija me to sto neznam ni koliko ce ga drzat tamo niti ista. Tesko je i svaki moj odlazak od njega zavrsi tako da oplacem hodnikom do lifta.. Nisam pod stresom samo sam mnogo tuzna i jednostavno si nemogu pomoc i isplacem se.

Koja si ti kraljicaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂 👑👑 hahaha provokacije na najjzesce 👍👍 hahahahhahahahahahaha

Hahhhha e mene svi kao joj jel te boli kak mozes sjediti tako a ja sva bitna se pohvalim kako moj sin bio dobar pa nije ozljedio mamu svoju.. Svima padne mrak na oci kad cuju.. Neznam na kog sam vise ponosna na sebe ili na sina..

😂😂😂😂 tako i treba, samo ti provociraj tamo 😂 i trebas biti ponosna na oboje 😊😊

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 05:50

Pikulica19

😂😂😂😂😂

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 05:53

🙋🦉🦉 sovice pa vi budne, a ne radjate? 😆 sigurno idete piskitii pa ste budne 🤣 

luce35
    28. Listopad 2019. 06:09

ygritte

Jutro 🦉🦉 Cekam da mi bebac zaspi pa da mogu i ja 🙂
    Luces obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?

Pikulice doma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    .....
    Nece me slati na carski, mislila sam i ja da hoce s 39 tj al oni u bolnici smatraju da do 4 kg mogu prorodno jer je prva beba bila 4100 i famoznih 100 gr puuuuno njima znaci 🙄🙄.
    Proslu srijedu je cura bila 3500gr (kod mog gina), u tjedan dana moze doc do 3800 max s tim da uzv u bolnici cijelu trudnocu pokazuje manju bebu, po njima je 500 gr manje.
    Ista stvar s prvom bebom, procjena pred porod 3200-3300 a hop 4100 se rodi.

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:13

lala3

Pikulice ti ostajes do poroda u bolnici?

Yes.... Ma to ce biti ovaj tjedan 🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:27

luce35

ygritte

Jutro 🦉🦉 Cekam da mi bebac zaspi pa da mogu i ja 🙂
    Luces obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?
    Pikulicedoma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    …..
    Nece me slati na carski, mislila sam i ja da hoce s 39 tj al oni u bolnici smatraju da do 4 kg mogu prorodno jer je prva beba bila 4100 i famoznih 100 gr puuuuno njima znaci 🙄🙄.
    Proslu srijedu je cura bila 3500gr (kod mog gina), u tjedan dana moze doc do 3800 max s tim da uzv u bolnici cijelu trudnocu pokazuje manju bebu, po njima je 500 gr manje.
    Ista stvar s prvom bebom, procjena pred porod 3200-3300 a hop 4100 se rodi.

Uffff to nije odstupanje +/- 300-500g vec 800g-900g 😲.... Uzas, pa kakav to imaju prastari i neprecizan uzv 😏

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 06:28

Opet cemo imat baby 💣💣😁

Deja1988

Morgen☕
    Znaci stizu nam jos 2 bebe ovaj tjedan🥰🥰🥰🥰
    Mi se borimo s grcevima,vristanjem i nesanicom…😘

Eoo kod nas je stucanje na tapeti, vec 20min 🙄

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:29

Noemi1

Jutros u 3.20h se takav krik jedne zene prolomio hodnikom da mi utjerao strah u kosti i nisam od tad oci sklopila 😣😩

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 06:32

Pikulica19

Noemi1

Jutros u 3.20h se takav krik jedne zene prolomio hodnikom da mi utjerao strah u kosti i nisam od tad oci sklopila 😣😩

Auu gadno bome. Mogu mislit koji osjecaj, jos  tamo na patologiji trudnoce 😖 ajde mozda ju je grc u nozi uhvatio 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.