Frajla, hvala na info. Vidjela sam na netu da je rok 30 dana i ovo za predavanje zahtjeva, ali sam se nadala da ipak budu brži od tih 30 dana. Ovisi o gužvi, naravno. Samo trebam bebana negdje odvest na foto session. :)
Manichizgledas ko na kakvom krstarenju zeno pa usput nabacila fotku a jucer rodilaaaaa 😮😮😮, bravo. Ja sam 5 dana izgledala ko da me poplava izbacila negdje uz nasip 🙈
Hahahaha bas, i ja sam tako izgledala jedno 3 tjedna, nikako 😂😂
Manich, dobro izgledas da i jos sjedis, ja jos uvijek ne mogu tako sjest. Sutra ces se ti druzit sa svojim andelom sigurno, znam da jedva cekas ali izdrzi.
Evo slike pupka, jer vam tako grozno ili nije? Utjesite me 😂😂😂
Moj izgleda gore 😂 meni se jako vidi Linea i oko pupka mi sve tamno kao krug od 2,3 cm 🤦
Felicita i moj pupak je sličan, ta rupa se tak rasirila da izgleda ko da je za golf loptice. 🙈🙈🙈
Moj Marin danas od 2 ima show. Siroce je jedva odspavalo 3 sata do sad. Place i budan je stalno, skuhala mu caj ok komoraca, dala Espumisan, sisa citav dan pa nemre podrignut i prdnuti i onda vika. Tako mi ga je zao. Sad je konacno zaspao. Zadnje 4 noci lijepo spava, od negdje 1, pol 2 do 7, pol 8. Mislim da si hvata ritam.
Felicita i moj pupak je sličan, ta rupa se tak rasirila da izgleda ko da je za golf loptice. 🙈🙈🙈
Moj Marin danas od 2 ima show. Siroce je jedva odspavalo 3 sata do sad. Place i budan je stalno, skuhala mu caj ok komoraca, dala Espumisan, sisa citav dan pa nemre podrignut i prdnuti i onda vika. Tako mi ga je zao. Sad je konacno zaspao. Zadnje 4 noci lijepo spava, od negdje 1, pol 2 do 7, pol 8. Mislim da si hvata ritam.
I ja sam mislila da moja hvata ritam i onda odjenom cijeli dan budna 🤦♀️ i dva, tri dana supp i onda opet tako.. Isto ima dana kad tesko podrigiva i onda ju drzim pa metnem potrbuske pa prebacim preko noge nekad joj stvarno dugo treba da podrigne, pedijatrica rekla da drzim 20 min da podrigne 😐 mene nekad ruke bole od drzanja dok cekam.. Al to cendranje je kako kada
Manich preslatka si i svjeza. Ljubomorna sam, brijem da cu se ja duplo vise izmrcvariti i duze oporavljati samim time jer sam10 godina starija.
Ja bi isto znala stavljati potrbuške, držati po 10 min al on zaspi i ništa od svega.
20 min drzat dok podrigne? Haha pa jedva 5 izdrzim, a ne 20🙈
Ja cekam par minuta i vec po ponasanju nekakvom znam oce podrignit ili ne..u pocetku smo drzali muz i ja izmjenice, malo ja pa on i nista od podrigivanja.. tako da ako podrigne unutat par dobro ako ne nista,stavljam ga leci ili sta vec slijedi..
Nekad se ponasam kao da mi je deseto dijete, a ne prvo 🤣🤣
Ne znam,al jednostavno u nekim stvarima ga vec znam, po placu znam sta mu je, po nekom ponasanju jel umoran, gladan itd. iako sam se bojala da necu nistaaaa apsolutno znati em jer mi je prva beba em jer sam dosta mlada, al na kraju sam,mogu iskreno reci, ponosna na sebe kako sam se snasla i kako ide sve kako treba.
Ja bi isto znala stavljati potrbuške, držati po 10 min al on zaspi i ništa od svega.
Pa nema veze nek zaspi tako i ja sam znala tako i da zaspe
20 min drzat dok podrigne? Haha pa jedva 5 izdrzim, a ne 20🙈
Ja cekam par minuta i vec po ponasanju nekakvom znam oce podrignit ili ne..u pocetku smo drzali muz i ja izmjenice, malo ja pa on i nista od podrigivanja.. tako da ako podrigne unutat par dobro ako ne nista,stavljam ga leci ili sta vec slijedi..
Nekad se ponasam kao da mi je deseto dijete, a ne prvo 🤣🤣
Ne znam,al jednostavno u nekim stvarima ga vec znam, po placu znam sta mu je, po nekom ponasanju jel umoran, gladan itd. iako sam se bojala da necu nistaaaa apsolutno znati em jer mi je prva beba em jer sam dosta mlada, al na kraju sam,mogu iskreno reci, ponosna na sebe kako sam se snasla i kako ide sve kako treba.
Da da tako ona meni veli 🤦♀️ ni ja nekad nemogu docekati i onda ju stavim u krevet i doci zera pocme plakati znam da mora podrignuti i onda ju podignem i sve ok, pa i ja nekad imam osjecaj da sam se stvarno super snasla sto nebi nikad rekla, iskustva od prije nikakvog nit sam imala prilike da drzim malu bebu niti ista u vezi toga tako da mi je ovo na kraju super ispalo, al kazu svi da sve dode samo od sebe kad dobjes bebu sto i je istina da nezz ko sto prica al mama zna najbolje 😊
Manichpreslatka si i svjeza. Ljubomorna sam, brijem da cu se ja duplo vise izmrcvariti i duze oporavljati samim time jer sam10 godina starija.
Hehehe a mislim osjecam se zbilja dobro.. Da se ne lazemo imam ja menstrualne grceve i bole me kosti i misici od poroda i grcenja tamo ali zapravo me najvise bole hemici ali evo donjeli mi moji neku mast na bazi propolisa evo 3 puta namazala i vec popusta bol.. Tako da zapravo od tih nekih vecih bolova i neugodnosti nemam.. I pecka me jos malo kad piskim od katetera ali nis strasno.. A to sto si starija nis ne mora znacit mozda ce tebi biti laksi porod nego moj kraci recimo..
Sortiraj odgovore
Najstariji