Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    28. Listopad 2019. 05:50

Pikulica19

😂😂😂😂😂

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 05:53

🙋🦉🦉 sovice pa vi budne, a ne radjate? 😆 sigurno idete piskitii pa ste budne 🤣 

luce35
    28. Listopad 2019. 06:09

ygritte

Jutro 🦉🦉 Cekam da mi bebac zaspi pa da mogu i ja 🙂
    Luces obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?

Pikulice doma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    .....
    Nece me slati na carski, mislila sam i ja da hoce s 39 tj al oni u bolnici smatraju da do 4 kg mogu prorodno jer je prva beba bila 4100 i famoznih 100 gr puuuuno njima znaci 🙄🙄.
    Proslu srijedu je cura bila 3500gr (kod mog gina), u tjedan dana moze doc do 3800 max s tim da uzv u bolnici cijelu trudnocu pokazuje manju bebu, po njima je 500 gr manje.
    Ista stvar s prvom bebom, procjena pred porod 3200-3300 a hop 4100 se rodi.

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:13

lala3

Pikulice ti ostajes do poroda u bolnici?

Yes.... Ma to ce biti ovaj tjedan 🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:27

luce35

ygritte

Luces obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?
    Pikulicedoma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    …..
    Nece me slati na carski, mislila sam i ja da hoce s 39 tj al oni u bolnici smatraju da do 4 kg mogu prorodno jer je prva beba bila 4100 i famoznih 100 gr puuuuno njima znaci 🙄🙄.
    Proslu srijedu je cura bila 3500gr (kod mog gina), u tjedan dana moze doc do 3800 max s tim da uzv u bolnici cijelu trudnocu pokazuje manju bebu, po njima je 500 gr manje.

Uffff to nije odstupanje +/- 300-500g vec 800g-900g 😲.... Uzas, pa kakav to imaju prastari i neprecizan uzv 😏

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 06:28

Opet cemo imat baby 💣💣😁

Deja1988

Morgen☕
    Znaci stizu nam jos 2 bebe ovaj tjedan🥰🥰🥰🥰
    Mi se borimo s grcevima,vristanjem i nesanicom…😘

Eoo kod nas je stucanje na tapeti, vec 20min 🙄

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:29

Noemi1

Jutros u 3.20h se takav krik jedne zene prolomio hodnikom da mi utjerao strah u kosti i nisam od tad oci sklopila 😣😩

• Noemi1
    28. Listopad 2019. 06:32

Pikulica19

Noemi1

Jutros u 3.20h se takav krik jedne zene prolomio hodnikom da mi utjerao strah u kosti i nisam od tad oci sklopila 😣😩

Auu gadno bome. Mogu mislit koji osjecaj, jos  tamo na patologiji trudnoce 😖 ajde mozda ju je grc u nozi uhvatio 🤣 

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 06:34

Deja1988

Morgen☕
    Znaci stizu nam jos 2 bebe ovaj tjedan🥰🥰🥰🥰
    Mi se borimo s grcevima,vristanjem i nesanicom…😘

Jutroooo 🤗🤗🤗
    I ti si uranila 🥰🥰🥰🥰🥰
    I nakon koliko se umiri? Koliko ju to drzi? Jel ti jos uvijek patronazna dolazi? 
    Ima ovdje jedna bebica, place kao da se svadja s mamom 🤣🤣🤣🤣 zanimljivo slusat 🥰🥰🥰🥰

luce35
    28. Listopad 2019. 06:59

Pikulica19

luce35

ygritte

Pikulicedoma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    …..

Uffff to nije odstupanje +/- 300-500g vec 800g-900g 😲…. Uzas, pa kakav to imaju prastari i neprecizan uzv 😏

Najjace mi je bilo kad su mi iza carskog rekli, da smo znali da je beba tolika ne bi vas inducirali ni drzali preko 20 sati u boksu vec odmah carski zbog uske zdjelice. To me dotuklo jer taj porod je bio strasan, bolovi rokali stalno a ja se za svaka 4 sata otvorim po 1 cm, u operacijsku sam usla samo 5 cm otvorena a podnijela muke i boli kakve nikom ne zelim.
    Nadam se da cu sad imati vise srece 😀.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani