Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    28. Listopad 2019. 08:27

Aurora87

Curke, ja sam u ogeomnom zaostatku s citanjem a tako bih sve procitala…oni moji postovi su 20 stranica prije nego sam citala napisani oa vidim da pisem ko budala a tu se svasta izdofađalo.
    Nensy, manich, cestitam vam🤗🎉💞😘. Zelim vam brz oporavak i da sto prije ovi problemi s bebama budu rijeseni, bas mi je zao sto ste odmah odvojene od njih…
    Pikulice, divno je vidjeti koliko si pozitivna i raspolozena s obzirom na sotuacoku, ali vjerujem da ce sve biti ok i da cete bse uskoro mazitit ti i tvoja bebica❤
    A meni muz poceo raditi pa sam i ja pocela po kuci pa ne stignem citati…i da, vec tri noci spava napokon s nama u sobi, bulo ga ranije strah da ce malog zdrobiti jer spava sa mnom, iako nam spava sad pod nogama, s nogama na tabureu🤣. Ali bitno da smo skupa…da, trudnicki jastuk mu je jastuk za glavu kontam da je to njegov jastuk od sad pa nadalje😁.
    Idem citati dalje pa cu vjerojatno biti kao padobranac i dalje ali me jako zanima sta se sve izdogađalo😊

I ja se nadam isto mi je il sad ili na kraju tjedna 🥰🥰🥰🥰🥰 sigurno je spremna sutra smo u 39.-tom tjednu pa je dobro dosla svakako i nadmasila je sva moja ocekivanja po visini tjedana 😍

• Pikulica19
    28. Listopad 2019. 08:34

luce35

Pikulica19

luce35

ygritte

Jutro 🦉🦉 Cekam da mi bebac zaspi pa da mogu i ja 🙂
    Luces obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?
    Pikulicedoma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    …..
    Nece me slati na carski, mislila sam i ja da hoce s 39 tj al oni u bolnici smatraju da do 4 kg mogu prorodno jer je prva beba bila 4100 i famoznih 100 gr puuuuno njima znaci 🙄🙄.
    Proslu srijedu je cura bila 3500gr (kod mog gina), u tjedan dana moze doc do 3800 max s tim da uzv u bolnici cijelu trudnocu pokazuje manju bebu, po njima je 500 gr manje.
    Ista stvar s prvom bebom, procjena pred porod 3200-3300 a hop 4100 se rodi.

Uffff to nije odstupanje +/- 300-500g vec 800g-900g 😲…. Uzas, pa kakav to imaju prastari i neprecizan uzv 😏

Najjace mi je bilo kad su mi iza carskog rekli, da smo znali da je beba tolika ne bi vas inducirali ni drzali preko 20 sati u boksu vec odmah carski zbog uske zdjelice. To me dotuklo jer taj porod je bio strasan, bolovi rokali stalno a ja se za svaka 4 sata otvorim po 1 cm, u operacijsku sam usla samo 5 cm otvorena a podnijela muke i boli kakve nikom ne zelim.
    Nadam se da cu sad imati vise srece 😀.

Ma hoces, samo ti spomeni zadnji porod kakav je bio i sta su ti rekli... Mozda jos jednom preispitaju vlastito misljenje 😉

ygritte
    28. Listopad 2019. 08:49

Luce nadam se da ce ovog put sve ici glatko. Bas cekam tvoju i Jejainu pricu s poroda da vidim kako ide porod nakon carkog. Mali mi nema ni 3tjedna a ja vec o sljedecm porodu razmisljam 🙈🙈 al necemo tako skoro na drugo, a i doktori su mi rekli da mora proci min 2 godine. Neznam, kao da jos nisam 100% prezalila sto nismo isli prirodno i sto nisam ni jedan trud iskusila, pa cak ni lazni, ali def mi nije zao da je ovaj kapitalac izasao na taj nacin jer kad citam neke vase price mi smo odlicno prosli. Imao je ogromna ramena i nije bio u zdjelici tako bi najvjerojatnije ionako zavrsili na carskom a ovako je sve bilo planirano unaprijed i porod je bio odlican a i oporavak je super prosao. Al eto, znaci postoji nada da drugo ide prirodno 🙂 iako mi je doktor rekao da ce mi drugo biti manje samo ako muza promjenim 😁🙈

• Jeja4
    28. Listopad 2019. 08:57

luce35

Jejadrzim fige da tlak bude ok i da te vrate doma 😉

Hvala 😊

• Jeja4
    28. Listopad 2019. 08:59

Cekam u TA, ima 7-8 zena, nadam se da nece trajati sto godina. Danas ce mi valjda reci da li ce me poroditi normalno ili na CR. Ne znam hoce li mi raditi uzv danas ili samo ctg i vag pregled

Maša62
    28. Listopad 2019. 09:04

Manich čestitam ❤️
    Aurora87 iskreno ne dajem ništa niti čaj .Majčino mlijeko mislim da je oko 88% voda.Štoviše mislim da je bebama nije dobro davati vodu jer može  smanjiti  količinu natrija u djetetovom organizmu i to je dosta opasno .

luce35
    28. Listopad 2019. 09:16

Pikulica19

luce35

Pikulica19

luce35

ygritte

Jutro 🦉🦉 Cekam da mi bebac zaspi pa da mogu i ja 🙂
    Luces obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?
    Pikulicedoma sam, za 2 dana ce me hospitalizirati.
    …..
    Nece me slati na carski, mislila sam i ja da hoce s 39 tj al oni u bolnici smatraju da do 4 kg mogu prorodno jer je prva beba bila 4100 i famoznih 100 gr puuuuno njima znaci 🙄🙄.
    Proslu srijedu je cura bila 3500gr (kod mog gina), u tjedan dana moze doc do 3800 max s tim da uzv u bolnici cijelu trudnocu pokazuje manju bebu, po njima je 500 gr manje.
    Ista stvar s prvom bebom, procjena pred porod 3200-3300 a hop 4100 se rodi.

Uffff to nije odstupanje +/- 300-500g vec 800g-900g 😲…. Uzas, pa kakav to imaju prastari i neprecizan uzv 😏

Najjace mi je bilo kad su mi iza carskog rekli, da smo znali da je beba tolika ne bi vas inducirali ni drzali preko 20 sati u boksu vec odmah carski zbog uske zdjelice. To me dotuklo jer taj porod je bio strasan, bolovi rokali stalno a ja se za svaka 4 sata otvorim po 1 cm, u operacijsku sam usla samo 5 cm otvorena a podnijela muke i boli kakve nikom ne zelim.
    Nadam se da cu sad imati vise srece 😀.

Ma hoces, samo ti spomeni zadnji porod kakav je bio i sta su ti rekli… Mozda jos jednom preispitaju vlastito misljenje 😉

Odlazila sam od 22tt dolje na profile i svaki put iznova uzimali sve podatke i znaju sve o prvom porodu ali....
    Ma bit ce kako mora biti, van ce izic svakako 🤣🤣

• TeBa
    28. Listopad 2019. 09:24

Aurora87

Juhuuuuuui, procitala sve 🎉! sad mogu zatvoriti drugu karticu za pisanje i ici prati suđe…ali mislim da ccense mali sad stvarno probuditi.
    Julie, ti mu dajes caj i dojis? Cure koje doje jos, jel dajete bebama piti vode na zlicu? Meni svi tupe da bi trebala a ja necu, ko zedan je…a nisam nikad primjetila da je zedan…jedino poslije kupanja kad muz zagrije sobu za popiz… pa se onda mali nasisava do besvijesti…ugl, ne dajem mu nista osim sise jer kao kazu da nema potrebe za vodom ako se doji.evo ga, otvorio oci, gibam😘

Ja ne dajem nista, jer to tekuce na pocetku im je kao tekucina,a masnije kao hrana...a i ispire se iz crijeva mlijeko pa kao zbog toga nije dobro..mada mi sveki stalno govori daj mu mliko je slatko pa da se osvjezi 🤣
    Ne slusam nikog haha, dovoljo mu je to

28. Listopad 2019. 09:30

Noemi1

ayla

Noemi gdje si dusoo, sto te nema? Neda mali mira i ja ovu svoju jedva uspavala ko pas dahtala reko sto ti je pa joj dala caja pa ona i dalje pa vode pa je stvarno popla i caja i vode dosta i evo zaspala napokon vec sam mislila sto se desava

🙋evo mee, ma bio je on jos i dobar. Al sam cijeli dan spremala. Malo generalku nabacili muz i ja, dosla sam ja skicnut malkoc u pauzi forum 🤣 a navecer kao legla i spavat cu. Mos mislit pogledala titanic i jos 3 epizode serije. Previse kave sigurno😯

Ja sam gledala super talent pa nisam titanik a obadvoje nemogu gledati a tila sam i titanik 

mc_zgb
    28. Listopad 2019. 09:54

ygritte

Lucenadam se da ce ovog put sve ici glatko. Bas cekam tvoju i Jejainu pricu s poroda da vidim kako ide porod nakon carkog. Mali mi nema ni 3tjedna a ja vec o sljedecm porodu razmisljam 🙈🙈 al necemo tako skoro na drugo, a i doktori su mi rekli da mora proci min 2 godine. Neznam, kao da jos nisam 100% prezalila sto nismo isli prirodno i sto nisam ni jedan trud iskusila, pa cak ni lazni, ali def mi nije zao da je ovaj kapitalac izasao na taj nacin jer kad citam neke vase price mi smo odlicno prosli. Imao je ogromna ramena i nije bio u zdjelici tako bi najvjerojatnije ionako zavrsili na carskom a ovako je sve bilo planirano unaprijed i porod je bio odlican a i oporavak je super prosao. Al eto, znaci postoji nada da drugo ide prirodno 🙂 iako mi je doktor rekao da ce mi drugo biti manje samo ako muza promjenim 😁🙈

Haha simpatican doktor, al to tak nema veze 😁 eto mm je skoro 2 metra i oko 100+kg, abeba je full mala bila (2600g i 45cm) 😁  a tvoj porod mozda i bolje da je bio carski, tko zna kako bi se inace napatila i ostalo bi ti mozda sve u ruznom sjecanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.