Evo me, rjesavam krizaljku u 4 ujutro 🤣🤣🤣.
Nema nikakvih pomaka, izgleda da cu docekati inducirani 😪, a nije bas da mu se veselim.
Evo me, rjesavam krizaljku u 4 ujutro 🤣🤣🤣.
Nema nikakvih pomaka, izgleda da cu docekati inducirani 😪, a nije bas da mu se veselim.
Jesi kuci ili u bolnici????
Tak sam i ja neki dan, u 4h ujutro jedem hamburger i idem odigrat loto 🤣🤣🤣🤣
Jutro 🦉🦉 Cekam da mi bebac zaspi pa da mogu i ja 🙂
Luce s obzirom da ti je prvi zavrsio carskim mislis da ce te inducirati a ne odmah poslat na carski? Kolika je beba?
20 min drzat dok podrigne? Haha pa jedva 5 izdrzim, a ne 20🙈
Ja cekam par minuta i vec po ponasanju nekakvom znam oce podrignit ili ne..u pocetku smo drzali muz i ja izmjenice, malo ja pa on i nista od podrigivanja.. tako da ako podrigne unutat par dobro ako ne nista,stavljam ga leci ili sta vec slijedi..
Nekad se ponasam kao da mi je deseto dijete, a ne prvo 🤣🤣
Ne znam,al jednostavno u nekim stvarima ga vec znam, po placu znam sta mu je, po nekom ponasanju jel umoran, gladan itd. iako sam se bojala da necu nistaaaa apsolutno znati em jer mi je prva beba em jer sam dosta mlada, al na kraju sam,mogu iskreno reci, ponosna na sebe kako sam se snasla i kako ide sve kako treba.
Da da tako ona meni veli 🤦♀️ ni ja nekad nemogu docekati i onda ju stavim u krevet i doci zera pocme plakati znam da mora podrignuti i onda ju podignem i sve ok, pa i ja nekad imam osjecaj da sam se stvarno super snasla sto nebi nikad rekla, iskustva od prije nikakvog nit sam imala prilike da drzim malu bebu niti ista u vezi toga tako da mi je ovo na kraju super ispalo, al kazu svi da sve dode samo od sebe kad dobjes bebu sto i je istina da nezz ko sto prica al mama zna najbolje 😊
Tako i ja...pa da i ja mislim da sve dode samo od sebe nekako,poslisat cu savjet od bilo koga,al na kraju cu ipak odlucit ocu nesto ili ne, kako smatram sama nekako da mi se cini najbolje😀
Sortiraj odgovore
Najstariji