Manichizgledas ko na kakvom krstarenju zeno pa usput nabacila fotku a jucer rodilaaaaa 😮😮😮, bravo. Ja sam 5 dana izgledala ko da me poplava izbacila negdje uz nasip 🙈
Hahahaha bas, i ja sam tako izgledala jedno 3 tjedna, nikako 😂😂
Manich, dobro izgledas da i jos sjedis, ja jos uvijek ne mogu tako sjest. Sutra ces se ti druzit sa svojim andelom sigurno, znam da jedva cekas ali izdrzi.
Evo slike pupka, jer vam tako grozno ili nije? Utjesite me 😂😂😂
Spusti majicu i bit ce super 🤣🤣🤣
Manichizgledas ko na kakvom krstarenju zeno pa usput nabacila fotku a jucer rodilaaaaa 😮😮😮, bravo. Ja sam 5 dana izgledala ko da me poplava izbacila negdje uz nasip 🙈
Manich, dobro izgledas da i jos sjedis, ja jos uvijek ne mogu tako sjest. Sutra ces se ti druzit sa svojim andelom sigurno, znam da jedva cekas ali izdrzi.
Haha i meni izgleda tako nekako, ko crna rupa 😂😂 a bio mi ke bas lijepi pupak prije trudnoce i sad se sav raskravio 😂 i isto mi se linea jos dosta vidi.. a to sve prodje nakon nekog vremena, valjda 🤷
obzirom da ste vi ovdje iskusnije trudnice i pri kraju molim vas za savjet
Trenutno sam 14+3
I od kako sam usla u 14 tjedan evo vec 2 dana osjecam neku neprijadnu cudnu bol u donjem dijelu trbula.Nije klasicna bol al osjetim nekako nekagodno.Da li je to oke??Bas me strah
A pregled tek za 2 sedmice
Na zadnjem pregledu 11+5 bilo sve uredu s bebicom
Molim vas iskustva vasa da li imam razloga a brigu
Noemi kakva torta kakvi bakarači 😂😂 ma bila sestra pa setale pa dosla kuci dok koje sto, pa nisam stigla 😂
Manich ti si kraljica i odlicno izgledas sto bi luce rekla kako je oba izgleda tako sam i ja da me ko sitno u mraku prepali bi me se 😂😂 jos kose masne bile od nepranja 🙄 al ti si topp, 😘
Da se I ja napokon javim. Nisam vas čitala protekli tj tako da nisam u toku. Čestitam svima koji su u međuvremenu rodili😊
Mi se privikavamo,malo mi je teže palo sve to,nekako imam osjećaj da se ne snalazim. Vec dva dana se jako grči i ima vjetrove. Za grceve kažu da je prerano?! Imala je i zuticu,nije bila tretirana u bolnici i isli smo drugi dan kuci,sad vec lagano i prolazi. Mlijeka imam jako puno konstantno mi curi sve van al ne po kapljicu vec curi iz obje kao iz pipe. Plus dojim na sesirice i onda se baš brzo naguta pa možda i zbog toga se grci. Sad je se počela na sat i pol buditi na sisu dok je prethodnih dana 2 do 3 h spavala u komadu. Ono zuto masno mlijeko tj kolostrum je prosao i Vidim da je mlijeko dosta rijetko i bijelo sada, ona sisa max 10min i nikad ne dođe do masnijeg. Da li je i to razlog da se ne najede dobro ? Ne znam vise ni sama.
Probaj prvo malo izdojiti da ti se ne zagrca ako ti tako jako curi mlijeko, pa onda dati da sisa. A ako ti je podoj unutar 2sata, onda prvo ponudi istu dojku pa kad iz nje posisa sve, onda ju stavis na drugu. Tako ce ti doc do tog masnijeg mlijeka. A stonse grceva tice, kazu da je 2tj najranije kad se mogu pojavit 🤷
Pda tako kažu tek sa 2.3 tj da dobiju.. ali ovo je baš grozno za vidit ju kako se zgrci i samo čuješ crijeva samo protece kroz njih i onda samo prducka.
Haha i meni izgleda tako nekako, ko crna rupa 😂😂 a bio mi ke bas lijepi pupak prije trudnoce i sad se sav raskravio 😂 i isto mi se linea jos dosta vidi.. a to sve prodje nakon nekog vremena, valjda 🤷
Aj sad mi je lakse 😂😂😂
Da se I ja napokon javim. Nisam vas čitala protekli tj tako da nisam u toku. Čestitam svima koji su u međuvremenu rodili😊
Mi se privikavamo,malo mi je teže palo sve to,nekako imam osjećaj da se ne snalazim. Vec dva dana se jako grči i ima vjetrove. Za grceve kažu da je prerano?! Imala je i zuticu,nije bila tretirana u bolnici i isli smo drugi dan kuci,sad vec lagano i prolazi. Mlijeka imam jako puno konstantno mi curi sve van al ne po kapljicu vec curi iz obje kao iz pipe. Plus dojim na sesirice i onda se baš brzo naguta pa možda i zbog toga se grci. Sad je se počela na sat i pol buditi na sisu dok je prethodnih dana 2 do 3 h spavala u komadu. Ono zuto masno mlijeko tj kolostrum je prosao i Vidim da je mlijeko dosta rijetko i bijelo sada, ona sisa max 10min i nikad ne dođe do masnijeg. Da li je i to razlog da se ne najede dobro ? Ne znam vise ni sama.
Probaj prvo malo izdojiti da ti se ne zagrca ako ti tako jako curi mlijeko, pa onda dati da sisa. A ako ti je podoj unutar 2sata, onda prvo ponudi istu dojku pa kad iz nje posisa sve, onda ju stavis na drugu. Tako ce ti doc do tog masnijeg mlijeka. A stonse grceva tice, kazu da je 2tj najranije kad se mogu pojavit 🤷
Pda tako kažu tek sa 2.3 tj da dobiju.. ali ovo je baš grozno za vidit ju kako se zgrci i samo čuješ crijeva samo protece kroz njih i onda samo prducka.
Moja rodica je rekla da je njoj mala imala grceve odma nakon rodenja i da je odma pocela davati sab simplex tako da je sve moguce
Felicita-kako si opisala svoj pupak,sve me strah bilo pogledati sliku🙈🤣🤣🤣 Ma cini ti se da je strasno…😁
Hahaha, pa hvala na utjesi 😂😂 a s obzirom da sam prije imala bas lijep pupak ovo je sok al valjda ce proc. Samo sam htjela provjerot dal je to normalno il sam ja poseban slucaj 😂😂
Spusti majicu i bit ce super 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂
Felicita nije tako strasno uopce. Pa znatno ti je svjetliji pupak od linee, bude to proslo do ljeta 😉
Netko je spomenuo gadljivog muza i presvlacenje....moj je dost gadljiv na sve, tipa neugodni mirisi, bljak price dok jede, dlaka u hrani=povracanje....al ne fermam ja to nist, presvlaci malog redovito, bio je i popisan i pokakan vise puta 🤭 nekad se cuju iz sobe oni zvukovi ko da ce povracati, ali stvarno me samo par puta zvao da preuzmem
Cak moram reci da je posto dosta imuniji, nekidan je donio malom lijek u gelu (iako sam rekla da uzme prah 😡) i ovaj se siroce odma ispovraco dok mu je to stavio u usta. Uopce nije bilo drame oko toga tko ce cistiti 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji