https://i.postimg.cc/jSGgz0qn/IMG-20191027-192253.jpg
Evoo ga curkeee da se vidi i zna.. Malo sam si ruzna nisam kosu jos prala al budem sutra..
A izdajanje idem svaka 3h izdajam po 15 min svaku siku i vec idu onako ljepe kapljice van i nista me ne boli ljepo to ide i mazem usput da nebi svejedno dobila ranice tako da kazu da cim to krene i vec sutra kazi da ce biti vise i svaki dan sve bolje.. Nista mi nije tesko za mog malog medu ali iskreno toliko mi je tesko sto ga nemogu uzet u ruke da vam nemogu opisat. I ubija me to sto neznam ni koliko ce ga drzat tamo niti ista. Tesko je i svaki moj odlazak od njega zavrsi tako da oplacem hodnikom do lifta.. Nisam pod stresom samo sam mnogo tuzna i jednostavno si nemogu pomoc i isplacem se.
Bravo Manich, svaka ti cast! I lijepo izgledas, nitko ne bi rekao da si se nedavno napatila 😊 izdrzi jos malo, a onda slijedi grljenje i mazenje 🤗
Hihi hvala draga.. hocete iskreno ja zbilja kroz salu pricam o svom porodu rekla sam danas da onaj dio pred kraj kad krene potreba za izgonom i taj sami izgon bebe ja bi mogla taj dio ponoviti jos 4 puta bez pardona jer taj dio je bio odlican.. Osjecaj kad znas da ce doslovno za minutu dvije biti sve gotovo da si dosao na korak do cilja da jos jedan korak te dijeli do neceg predivnog e taj osjecaj to mi je bilo predivno ja sam se sva najezila onog trena kad sam osjetila da sam malog izgurala van.. I kad su rekli cestitamo mama.. U meni takav ponos ❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️🤗🤗🤗😊😊😊😊
Jutro,
Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
Manich cestitam 😊.
Kad je sutra D trenutak? Odmah ujutro ili nekad malo kasnije?
Idem ujutro u TA, kad ostavim malu u vrticu. Ako bog da da ne ostanem, iza toga idem u shoping.
Kosa oprana, ja zdepilirana, kuca cista, rucak za dva dana napravljen, jos samo navecer operem turu rucnika i kcerine jakne, upalim sudjericu, ujutro sve spremim i ja spremna za svaki slucaj 😊
Samo dodji, taman imamo krevet viska u sobi ceka tebe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hehe, bi da se druzimo ali bi ipak jos koji tjedan "slobode" 😂😂😂
Ahahhahahah 😂 kakav je? Ja sam bas mislila pitati jel ikome onako pupak ko da ce iskociti? Dosad sam imala rupu normalnu, a sad vec bubri, ali jos se ne da 😂
Tako muzevi misle da je to sve lako, i ja sam svome govorila kako se ne bojim, ni ne razmisljam, a sad kad mu kazem da me trta gleda me kao zasto bi te trta bila 🙄
Evo citam pise na bademu 100 % bademovo ulje s maslinovim. To je ok onda😊
Moj pupak je do pola trudnoce bio uvucen tj.normalan, a sada mi izgleda kao da je neko ljigavca razlijepio po zidu, dakle potpuno ravan i razvucen, ali to sto ti jazes neda sem Jako je smijesan, ali ak nije dosad mislim da ni nece iskociti jer cu uskoro roditi.
Tak je i meni isto, nije iskocio. Al inace imam bas onak dubok pupak pa valjda zato. Izravno se skroz al nije iskocio 😁
Manich bravooo!! Bacila si Noemi u sjenu. 😂 Odlično izgledas, svaka čast!!
https://i.postimg.cc/jSGgz0qn/IMG-20191027-192253.jpg
Evoo ga curkeee da se vidi i zna.. Malo sam si ruzna nisam kosu jos prala al budem sutra..
A izdajanje idem svaka 3h izdajam po 15 min svaku siku i vec idu onako ljepe kapljice van i nista me ne boli ljepo to ide i mazem usput da nebi svejedno dobila ranice tako da kazu da cim to krene i vec sutra kazi da ce biti vise i svaki dan sve bolje.. Nista mi nije tesko za mog malog medu ali iskreno toliko mi je tesko sto ga nemogu uzet u ruke da vam nemogu opisat. I ubija me to sto neznam ni koliko ce ga drzat tamo niti ista. Tesko je i svaki moj odlazak od njega zavrsi tako da oplacem hodnikom do lifta.. Nisam pod stresom samo sam mnogo tuzna i jednostavno si nemogu pomoc i isplacem se.
Koja si ti kraljicaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂 👑👑 hahaha provokacije na najjzesce 👍👍 hahahahhahahahahahaha
Da se I ja napokon javim. Nisam vas čitala protekli tj tako da nisam u toku. Čestitam svima koji su u međuvremenu rodili😊
Mi se privikavamo,malo mi je teže palo sve to,nekako imam osjećaj da se ne snalazim. Vec dva dana se jako grči i ima vjetrove. Za grceve kažu da je prerano?! Imala je i zuticu,nije bila tretirana u bolnici i isli smo drugi dan kuci,sad vec lagano i prolazi. Mlijeka imam jako puno konstantno mi curi sve van al ne po kapljicu vec curi iz obje kao iz pipe. Plus dojim na sesirice i onda se baš brzo naguta pa možda i zbog toga se grci. Sad je se počela na sat i pol buditi na sisu dok je prethodnih dana 2 do 3 h spavala u komadu. Ono zuto masno mlijeko tj kolostrum je prosao i Vidim da je mlijeko dosta rijetko i bijelo sada, ona sisa max 10min i nikad ne dođe do masnijeg. Da li je i to razlog da se ne najede dobro ? Ne znam vise ni sama.
Probaj prvo malo izdojiti da ti se ne zagrca ako ti tako jako curi mlijeko, pa onda dati da sisa. A ako ti je podoj unutar 2sata, onda prvo ponudi istu dojku pa kad iz nje posisa sve, onda ju stavis na drugu. Tako ce ti doc do tog masnijeg mlijeka. A stonse grceva tice, kazu da je 2tj najranije kad se mogu pojavit 🤷
Manich, bit ce malac dobro. Vjerujem da ti je uzasno tesko, ali probaj bit pozitivna bar dok si njim. Bebe sve osjete, tako kazu. Samo nek ga oni prate i suncaju, pa da dodje zdrav kod svoje mamike. 🙂
Manich izgledas ko na kakvom krstarenju zeno pa usput nabacila fotku a jucer rodilaaaaa 😮😮😮, bravo. Ja sam 5 dana izgledala ko da me poplava izbacila negdje uz nasip 🙈
Manichizgledas ko na kakvom krstarenju zeno pa usput nabacila fotku a jucer rodilaaaaa 😮😮😮, bravo. Ja sam 5 dana izgledala ko da me poplava izbacila negdje uz nasip 🙈
Hahahaha bas, i ja sam tako izgledala jedno 3 tjedna, nikako 😂😂
Manich, dobro izgledas da i jos sjedis, ja jos uvijek ne mogu tako sjest. Sutra ces se ti druzit sa svojim andelom sigurno, znam da jedva cekas ali izdrzi.
Evo slike pupka, jer vam tako grozno ili nije? Utjesite me 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji