Ja sam prvo imala zelju da bude samnom, i on je pa kad sam mu slala nekoliko videa od poroda predomislio se 😂 gadljiv je, ne moze on gledati kaze kako se ja mucim, haha, pa sam rekla stoj ti kuci ili vani pa cu te ja zvati. Voljela bi samo kad bi mogao u box, ako se oduzi da mi ne bude dosadno, ali mislim da se poceo moliti da taj dan radi nocnu ili dan 😂😂
Meni su ga uveli kad su mi dali bebu, pa je bio s nama tih sat, sat i pol, eto bar nesto
Pa onda ti njega najbolje natjeraj nek ceka ispred, pa ude naknadno 😉
Pa da, mislila sam tako ako bude slobodan 😊
kazem mu ti udi prerezati pupcanu vrpcu, kaze pa biti ce krvi svudaa 😂🤦♂️haha
Jedva cekam kad bude presvlacio malu 😂
Marija je, meni je drugo.
Ako se mog muza ja samo kihnem i dijete izleti 🙃
Ja sam se orvi put psihicki pripremala za svakakve scenarije, na kraju je ispo skroz ok porod. I valjda kak sam ja to tak pozitivno prepričavala on je neko vrijeme mislio da je to meni bilo macji kasalj. 😵
Sto se tice bademovog iz dm-a ovisi koje je, mozda su neka tamo medu bio i cista, ali vecinom nisu, pogotvo afrodita i sl uvjek imaju svasta dodanog
Da da, mozda je stvarno do price kako ju ispricamo 🤔
Tak i ja s osmjehom na licu i veseloscu kad nekog steram u PM taj covjek jedva ceka da putovanje zapocne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Haahahaha, vidim da sam zaboravila napisati glavnu stvar, PUPAK kako izgleda 😂😂😂
🤪
Meni je bio ko prljav, ali proslo je nakon nekog vremena
Nakon kojeg vremena? 😂😂 ja se ne mogu pogledati koliko je ruzno
Curke da vas pitam, kako vam izgleda nkon poroda? Ja ga se ne mogu nagledat koliko je ruzan 😂 pocrnio je i potamnio kao da nije moj, nadam se da nece tako ostati
Hahahahahahhaha meni je moj lijep 😊 simetrican je bas, jedino sto je blijed na mene. Volila bi da je povukao malo na muza, da je malcice tamniji. Meni to bas lijepo 😁 felicita ako ti je imao zuticu, moguce da je od nje ostao malo tamniji, ali to izblijedi kasnije. Cekam kad bude 3mj. Onda su najruzniji. Hahaha sigurno ce bit mali Michelin debeli i bucmasti pa mi vise nece bit tak lijep 🤣
Haahahaha, vidim da sam zaboravila napisati glavnu stvar, PUPAK kako izgleda 😂😂😂
Ahaaa e to mi je ruznoo 😂😂😂😂 kod mog je pola lijepo svijetlo,a pola crno u utorima. Mislim da je to crno zbog lapiziranja🤔 iakoo, imam i ja tak mal tamnije utore u pupku 😩😖 morat cu mamu pitat jesu i meni lapizirali 😂
🤪
Meni je bio ko prljav, ali proslo je nakon nekog vremena
Nakon kojeg vremena? 😂😂 ja se ne mogu pogledati koliko je ruzno
Mene je muz sinoc pitao hoce mi to tako zauvijek ostati i jesam ja sigurna da se to ne moze oprati 😂
Ahaaa e to mi je ruznoo 😂😂😂😂 kod mog je pola lijepo svijetlo,a pola crno u utorima. Mislim da je to crno zbog lapiziranja🤔 iakoo, imam i ja tak mal tamnije utore u pupku 😩😖 morat cu mamu pitat jesu i meni lapizirali 😂
Treca sreca 🤪
Felicita misli na svoj pupak 🤣
Pa bas sam vam htjela sliku zaljepit ali ne znam kak...preko koje stranice se to moze ja sam zaboravila...zelim vam bas to pokazati da vidite jer gore ili.bolje od mog pupka
Sortiraj odgovore
Najstariji