Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    27. Listopad 2019. 18:36

Ja sam prvo imala zelju da bude samnom, i on je pa kad sam mu slala nekoliko videa od poroda predomislio se 😂 gadljiv je, ne moze on gledati kaze kako se ja mucim, haha, pa sam rekla stoj ti kuci ili vani pa cu te ja zvati. Voljela bi samo kad bi mogao u box, ako se oduzi da mi ne bude dosadno, ali mislim da se poceo moliti da taj dan radi nocnu ili dan 😂😂

Frajla
    27. Listopad 2019. 18:40

Meni su ga uveli kad su mi dali bebu, pa je bio s nama tih sat, sat i pol, eto bar nesto
    Pa onda ti njega najbolje natjeraj nek ceka ispred, pa ude naknadno 😉

• Marijaa.Ika
    27. Listopad 2019. 18:48

Pa da, mislila sam tako ako bude slobodan 😊 
    kazem mu ti udi prerezati pupcanu vrpcu, kaze pa biti ce krvi svudaa 😂🤦‍♂️haha
    Jedva cekam kad bude presvlacio malu 😂

• Pikulica19
    27. Listopad 2019. 18:51

Frajla

Marija je, meni je drugo.
    Ako se mog muza ja samo kihnem i dijete izleti 🙃
    Ja sam se orvi put psihicki pripremala za svakakve scenarije, na kraju je ispo skroz ok porod. I valjda kak sam ja to tak pozitivno prepričavala on je neko vrijeme mislio da je to meni bilo macji kasalj. 😵
    Sto se tice bademovog iz dm-a ovisi koje je, mozda su neka tamo medu bio i cista, ali vecinom nisu, pogotvo afrodita i sl uvjek imaju svasta dodanog

Da da, mozda je stvarno do price kako ju ispricamo 🤔 
    Tak i ja s osmjehom na licu i veseloscu kad nekog steram u PM taj covjek jedva ceka da putovanje zapocne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

felicita28
    27. Listopad 2019. 18:52

Frajla

felicita28

Haahahaha, vidim da sam zaboravila napisati glavnu stvar, PUPAK kako izgleda 😂😂😂

🤪
    Meni je bio ko prljav, ali proslo je nakon nekog vremena

Nakon kojeg vremena? 😂😂 ja se ne mogu pogledati koliko je ruzno

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 18:56

felicita28

Curke da vas pitam, kako vam izgleda nkon poroda? Ja ga se ne mogu nagledat koliko je ruzan 😂 pocrnio je i potamnio kao da nije moj, nadam se da nece tako ostati

Hahahahahahhaha meni je moj lijep 😊 simetrican je bas, jedino sto je blijed na mene. Volila bi da je povukao malo na muza, da je malcice tamniji. Meni to bas lijepo 😁 felicita ako ti je imao zuticu, moguce da je od nje ostao malo tamniji, ali to izblijedi kasnije. Cekam kad bude 3mj. Onda su najruzniji. Hahaha sigurno ce bit mali Michelin debeli i bucmasti pa mi vise nece bit tak lijep 🤣

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 18:59

felicita28

Haahahaha, vidim da sam zaboravila napisati glavnu stvar, PUPAK kako izgleda 😂😂😂

Ahaaa e to mi je ruznoo 😂😂😂😂 kod mog je pola lijepo svijetlo,a pola crno u utorima. Mislim da je to crno zbog lapiziranja🤔 iakoo, imam i ja tak mal tamnije utore u pupku 😩😖 morat cu mamu pitat jesu i meni lapizirali 😂

• ReginaP
    27. Listopad 2019. 19:00

felicita28

Frajla

felicita28

🤪
    Meni je bio ko prljav, ali proslo je nakon nekog vremena

Nakon kojeg vremena? 😂😂 ja se ne mogu pogledati koliko je ruzno

Mene je muz sinoc pitao hoce mi to tako zauvijek ostati i jesam ja sigurna da se to ne moze oprati 😂 

Frajla
    27. Listopad 2019. 19:04

Noemi1

felicita28

Ahaaa e to mi je ruznoo 😂😂😂😂 kod mog je pola lijepo svijetlo,a pola crno u utorima. Mislim da je to crno zbog lapiziranja🤔 iakoo, imam i ja tak mal tamnije utore u pupku 😩😖 morat cu mamu pitat jesu i meni lapizirali 😂

Treca sreca 🤪
    Felicita misli na svoj pupak 🤣

felicita28
    27. Listopad 2019. 19:04

Pa bas sam vam htjela sliku zaljepit ali ne znam kak...preko koje stranice se to moze  ja sam zaboravila...zelim vam bas to pokazati da vidite jer gore ili.bolje od mog pupka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.