Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeBa
    27. Listopad 2019. 17:36

Marijaa.Ika

https://www.facebook.com/121936437840909/posts/2982254268475764/

Happy svekrva day!!😂😂😂😂

Hahaha 🤣🤣🤣

• Zara88
    27. Listopad 2019. 17:42

Marijaa.Ika

https://www.facebook.com/121936437840909/posts/2982254268475764/

Happy svekrva day!!😂😂😂😂

Mojoj bas odgovara opis 😂😂😂

• Marijaa.Ika
    27. Listopad 2019. 17:59

Svi smo mi hrabri, ali nikome nije svejedno, jos kad docekas kraj, ali mozemo mi to 😀
    Noemi hahah, ja zaboravim gacice pa trckaram gola iz zahoda u sobu, poznato mi to brzo geganje 😂 ma ovdje sve neke ljekarne Boze sacuvaj dodes u jednu ima ovo, nema ono, dodes u drugu taman nestalo 🙄 zato kad sam usla u Muller i Dm uzela sve sta sam mogla naci tamo, najnuznije u ljekarni 🤷‍♂️😂
    Zara i Teba ma sve mi je nekako uljepšano 😂 moje svekrive nije bilo 3 dana kuci, svi smo nekako uzivali,haha. Jutros kad me vidjela kaze moram te poljubiti iako ti to ne volis. Falila sam joj, jeeej 😂

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 18:00

Zara88

Noemi1

Zara88

Noemi u kojoj si LJ kupila bademovo ulje u rinfuzi? Bila sam vec u dvije i nemaju…imaju samo ono u staklenoj bocici sto sporo kaplje 😆

Da da, u svacicevoj sam uzela od 100ml i 20kn je bilo, a uzimala sam i u onoj na trgu, ali oni imaju samo po 50ml i 13kn je. Al ako je za kupanje bebaca, dosta ti je tih 50ml.

👌Imas kavu od mene

😀👍

• Pikulica19
    27. Listopad 2019. 18:01

Jeja4

Frajla

Jeja4

Jutro,
    Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
    Manich cestitam 😊.

Kad je sutra D trenutak? Odmah ujutro ili nekad malo kasnije?

Idem ujutro u TA, kad ostavim malu u vrticu. Ako bog da da ne ostanem, iza toga idem u shoping.
    Kosa oprana, ja zdepilirana, kuca cista, rucak za dva dana napravljen, jos samo navecer operem turu rucnika i kcerine jakne, upalim sudjericu, ujutro sve spremim i ja spremna za svaki slucaj 😊

Samo dodji, taman imamo krevet viska u sobi ceka tebe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 18:03

Marijaa.Ika

Svi smo mi hrabri, ali nikome nije svejedno, jos kad docekas kraj, ali mozemo mi to 😀
    Noemi hahah, ja zaboravim gacice pa trckaram gola iz zahoda u sobu, poznato mi to brzo geganje 😂 ma ovdje sve neke ljekarne Boze sacuvaj dodes u jednu ima ovo, nema ono, dodes u drugu taman nestalo 🙄 zato kad sam usla u Muller i Dm uzela sve sta sam mogla naci tamo, najnuznije u ljekarni 🤷‍♂️😂
    Zara i Teba ma sve mi je nekako uljepšano 😂 moje svekrive nije bilo 3 dana kuci, svi smo nekako uzivali,haha. Jutros kad me vidjela kaze moram te poljubiti iako ti to ne volis. Falila sam joj, jeeej 😂

Ma tak i kod nas u ljekarnama. Dobro pa ih ima na svakom koraku pa nije problem. Al mogu mislit kak je ovima koji imaju jednu ljekarnu u mjestu 🙄

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 18:04

Ayla di si tii? Pravis tortu svekrvi za dan svekrva?🤔

felicita28
    27. Listopad 2019. 18:05

Curke da vas pitam, kako vam izgleda nkon poroda? Ja ga se ne mogu nagledat koliko je ruzan 😂 pocrnio je i potamnio kao da nije moj, nadam se da nece tako ostati

• Pikulica19
    27. Listopad 2019. 18:08

Frajla

Pikulica19

Zara88

Jutro cure! Pikulice, kako si? Jesi imala pregled danas? Sta kazu doktori?

Standardno svako jutro ctg pa vizita… Ctg savrsen i kad sam na viziti pitala za plodnu vodu hoce se to iskontrolirat rekla je dr. da nema potrebe, da je ctg savrsen i da ce me sto blize dogurat do 39 tjedana i porodit a to je tokom iduceg tjedna jer sam u utorak punih 38tt. I tako ja svoju ljepoticu za max tjedan dana cu drzat u rukama 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Joj bas divno
    Iako se svi plase indkucije (i ja 🙈), vjerujem da opet ima neku posebnu čar kad saznas tocan dan kad ce biti prvi dejt 🥰

Nije da znam al lijep je osjecaj i odprilike znati, ali budu oni vec odredili (happy dance-Despacito) .... Preljep osjecaj vjeruj mi 🥰
    Zamisli da me prije krene i lijepo ona sama od sebe krene van, a nakon danasnje vijesti dobila sam odmah dobru i stolicu 🙈🙈🙈🙈🙈 toliko o tome koliko me nije strah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

luce35
    27. Listopad 2019. 18:08

felicita28

Curke da vas pitam, kako vam izgleda nkon poroda? Ja ga se ne mogu nagledat koliko je ruzan 😂 pocrnio je i potamnio kao da nije moj, nadam se da nece tako ostati

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.