https://www.facebook.com/121936437840909/posts/2982254268475764/
Happy svekrva day!!😂😂😂😂
Hahaha 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/121936437840909/posts/2982254268475764/
Happy svekrva day!!😂😂😂😂
Mojoj bas odgovara opis 😂😂😂
Svi smo mi hrabri, ali nikome nije svejedno, jos kad docekas kraj, ali mozemo mi to 😀
Noemi hahah, ja zaboravim gacice pa trckaram gola iz zahoda u sobu, poznato mi to brzo geganje 😂 ma ovdje sve neke ljekarne Boze sacuvaj dodes u jednu ima ovo, nema ono, dodes u drugu taman nestalo 🙄 zato kad sam usla u Muller i Dm uzela sve sta sam mogla naci tamo, najnuznije u ljekarni 🤷♂️😂
Zara i Teba ma sve mi je nekako uljepšano 😂 moje svekrive nije bilo 3 dana kuci, svi smo nekako uzivali,haha. Jutros kad me vidjela kaze moram te poljubiti iako ti to ne volis. Falila sam joj, jeeej 😂
Noemi u kojoj si LJ kupila bademovo ulje u rinfuzi? Bila sam vec u dvije i nemaju…imaju samo ono u staklenoj bocici sto sporo kaplje 😆
Da da, u svacicevoj sam uzela od 100ml i 20kn je bilo, a uzimala sam i u onoj na trgu, ali oni imaju samo po 50ml i 13kn je. Al ako je za kupanje bebaca, dosta ti je tih 50ml.
👌Imas kavu od mene
😀👍
Jutro,
Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
Manich cestitam 😊.
Kad je sutra D trenutak? Odmah ujutro ili nekad malo kasnije?
Idem ujutro u TA, kad ostavim malu u vrticu. Ako bog da da ne ostanem, iza toga idem u shoping.
Kosa oprana, ja zdepilirana, kuca cista, rucak za dva dana napravljen, jos samo navecer operem turu rucnika i kcerine jakne, upalim sudjericu, ujutro sve spremim i ja spremna za svaki slucaj 😊
Samo dodji, taman imamo krevet viska u sobi ceka tebe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Svi smo mi hrabri, ali nikome nije svejedno, jos kad docekas kraj, ali mozemo mi to 😀
Noemi hahah, ja zaboravim gacice pa trckaram gola iz zahoda u sobu, poznato mi to brzo geganje 😂 ma ovdje sve neke ljekarne Boze sacuvaj dodes u jednu ima ovo, nema ono, dodes u drugu taman nestalo 🙄 zato kad sam usla u Muller i Dm uzela sve sta sam mogla naci tamo, najnuznije u ljekarni 🤷♂️😂
Zara i Teba ma sve mi je nekako uljepšano 😂 moje svekrive nije bilo 3 dana kuci, svi smo nekako uzivali,haha. Jutros kad me vidjela kaze moram te poljubiti iako ti to ne volis. Falila sam joj, jeeej 😂
Ma tak i kod nas u ljekarnama. Dobro pa ih ima na svakom koraku pa nije problem. Al mogu mislit kak je ovima koji imaju jednu ljekarnu u mjestu 🙄
Curke da vas pitam, kako vam izgleda nkon poroda? Ja ga se ne mogu nagledat koliko je ruzan 😂 pocrnio je i potamnio kao da nije moj, nadam se da nece tako ostati
Jutro cure! Pikulice, kako si? Jesi imala pregled danas? Sta kazu doktori?
Standardno svako jutro ctg pa vizita… Ctg savrsen i kad sam na viziti pitala za plodnu vodu hoce se to iskontrolirat rekla je dr. da nema potrebe, da je ctg savrsen i da ce me sto blize dogurat do 39 tjedana i porodit a to je tokom iduceg tjedna jer sam u utorak punih 38tt. I tako ja svoju ljepoticu za max tjedan dana cu drzat u rukama 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Joj bas divno
Iako se svi plase indkucije (i ja 🙈), vjerujem da opet ima neku posebnu čar kad saznas tocan dan kad ce biti prvi dejt 🥰
Nije da znam al lijep je osjecaj i odprilike znati, ali budu oni vec odredili (happy dance-Despacito) .... Preljep osjecaj vjeruj mi 🥰
Zamisli da me prije krene i lijepo ona sama od sebe krene van, a nakon danasnje vijesti dobila sam odmah dobru i stolicu 🙈🙈🙈🙈🙈 toliko o tome koliko me nije strah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Curke da vas pitam, kako vam izgleda nkon poroda? Ja ga se ne mogu nagledat koliko je ruzan 😂 pocrnio je i potamnio kao da nije moj, nadam se da nece tako ostati
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji