Jutro,
Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
Manich cestitam 😊.
Kad je sutra D trenutak? Odmah ujutro ili nekad malo kasnije?
Manich eto vidis sve nekako islo svojim tokom jos i brzo zavrsilo, bez veze si se brinula.... Sad se odmori i uzivaj
Irma u trudnoci ti je pokazao pravo lice ali necu zaboravit kad si rekla da ti je tesko uz sve poslove po kuci i pripremi za bebu i jos ocekuje i rucak a nece nista pomoc.... Tad sam ti rekla da bi pojeo tavu...
Ne treba ti covjek koji te koci i nazaduje... Ionak nemas podrsku od njega....
Glavu gore, ako si kod njega odi kod svojih privremeno bar dok ne vidis kako i sta dalje. I to je to.
Ne trebaju ti stresovi i isprazne prijetnje u zivotu, batali to..... Raspitaj se za svoja prava i nemoj uopce ulazit u diskusiju s njim, nije ti potreban dodatan stres....
Vjerojatno nitko ovdje nije gledo, ali jedno par mjeseci nakon sto sam rodila je bila neka emisija, na hrt mislim cak, gdje su snimali porode i iskustva u engleskoj. Ugl oni su imali neki plin, pretpostavljam isti ovaj i nije mi se bas cinilo da puno pomaze 😏
Al ako nekom pomogne super
Ja sam gledala. Zove se Svake minute jedna beba (tako su bar preveli) i bila je na rtl-u. Bas sam voljela to gledati. 😀
Frajla mislis na "One born every minute"? Meni je super ta emisija, nekad davno sam ih pogledala dosta, i stvarno je svaki porod drugaciji 🙂 Od kad sam zatrudnila nisam pogledala niti jednu epizodu 🙈
Mame kaki vi uspavljujete vase sisavce? Moj bez sisanja nece spavati i bez dude je nemoguce. Ne zelim da ima dudu stalno al stvarno nemozemo bez nje. Ako mu je dosadno dudao bi inace vriska. Ako se koncentrira na kakanje hoce dudu. A najgore mi uspavljivanje, dam mi sisu prije spavanja i uvjek fino zaspi ali kad ga idem podrignuti se probudi i onda ga treba dudom uspavati. Ako ga vratim na sisu se prezdere i bljuca 😌
Jutro cure! Pikulice, kako si? Jesi imala pregled danas? Sta kazu doktori?
Gledam listu i da sam na redu jos mi nevjerovatno... I spremna sam i nisam, neznam uopce kak bi opisala osjecaj 😁
Nocas se napatila... Jucer se prejela, jos jela navecer kestenje.. Napuhala se... A mala se vrtila na sve strane... Ne znam jel moguce da sam osjetila kako se spusta, kao da joj pipam glavicu kod lijevog jajnika, a ledja duz lijeve strane trbuha
Nensy cestitam! I Manich evo jos jednom ;)
Ayla sjecas se kad te svrbilo u trudnoci? Jel znas koje su ti jetrene enzime vadili i jesu li ti bili imalo poviseni?
Irma pa ne moras se sluzbeno razvoditi sad kad imas prečeg posla. Žao mi je da ste u tako losoj vezi sad vec i braku.
Je, je, ta emisija, nisam se mogla sjetiti imena
October, glavica je obicno puno nize. Ja nosim dosta visoko i opet moram povuci gacice dolje kad mi radi uzv da vidi glavicu, tamo otprilike gdje pocinju dlacice
Inace, ovo pomicanje sata mi je koma. Jedva cekam da to ukinu. Inace mi ide matematika, ali s tim satom sam uvjek zbunjena 🙈 di, sta ko, na koju stranu 😵Sinoc sam isla naviti alarm za dati malom sirup i tri put sam preracunavala kad trebam staviti 😧
A posebno veselje ce biti njega prebaciti na novo vrijeme 😏 jedino dobro je sto ce se valjda i sutra ranije porbuditi, jer trebam.ici vaditi krv i htjela bi sto ranije to obaviti
Sortiraj odgovore
Najstariji