Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    27. Listopad 2019. 07:51

Jeja4

Jutro,
    Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
    Manich cestitam 😊.

Kad je sutra D trenutak? Odmah ujutro ili nekad malo kasnije?

• Pikulica19
    27. Listopad 2019. 08:04

Manich eto vidis sve nekako islo svojim tokom jos i brzo zavrsilo, bez veze si se brinula.... Sad se odmori i uzivaj 
    Irma u trudnoci ti je pokazao pravo lice ali necu zaboravit kad si rekla da ti je tesko uz sve poslove po kuci i pripremi za bebu i jos ocekuje i rucak a nece nista pomoc.... Tad sam ti rekla da bi pojeo tavu...
    Ne treba ti covjek koji te koci i nazaduje... Ionak nemas podrsku od njega.... 
    Glavu gore, ako si kod njega odi kod svojih privremeno bar dok ne vidis kako i sta dalje. I to je to.
    Ne trebaju ti stresovi i isprazne prijetnje u zivotu, batali to..... Raspitaj se za svoja prava i nemoj uopce ulazit u diskusiju s njim, nije ti potreban dodatan stres.... 

• Zara88
    27. Listopad 2019. 08:17

Frajla

Vjerojatno nitko ovdje nije gledo, ali jedno par mjeseci nakon sto sam rodila je bila neka emisija, na hrt mislim cak, gdje su snimali porode i iskustva u engleskoj. Ugl oni su imali neki plin, pretpostavljam isti ovaj i nije mi se bas cinilo da puno pomaze 😏
    Al ako nekom pomogne super

Ja sam gledala. Zove se Svake minute jedna beba (tako su bar preveli) i bila je na rtl-u. Bas sam voljela to gledati. 😀

ygritte
    27. Listopad 2019. 08:19

Frajla mislis na "One born every minute"? Meni je super ta emisija, nekad davno sam ih pogledala dosta, i stvarno je svaki porod drugaciji 🙂 Od kad sam zatrudnila nisam pogledala niti jednu epizodu 🙈
    Mame kaki vi uspavljujete vase sisavce? Moj bez sisanja nece spavati i bez dude je nemoguce. Ne zelim da ima dudu stalno al stvarno nemozemo bez nje. Ako mu je dosadno dudao bi inace vriska. Ako se koncentrira na kakanje hoce dudu. A najgore mi uspavljivanje, dam mi sisu prije spavanja i uvjek fino zaspi ali kad ga idem podrignuti se probudi i onda ga treba dudom uspavati. Ako ga vratim na sisu se prezdere i bljuca 😌

• Zara88
    27. Listopad 2019. 08:23

Jutro cure! Pikulice, kako si? Jesi imala pregled danas? Sta kazu doktori?

october30
    27. Listopad 2019. 08:28

Gledam listu i da sam na redu jos mi nevjerovatno... I spremna sam i nisam, neznam uopce kak bi opisala osjecaj 😁
    Nocas se napatila... Jucer se prejela, jos jela navecer kestenje.. Napuhala se... A mala se vrtila na sve strane... Ne znam jel moguce da sam osjetila kako se spusta, kao da joj pipam glavicu kod lijevog jajnika, a ledja duz lijeve strane trbuha

• Kengurica
    27. Listopad 2019. 09:03

Nensy cestitam! I Manich evo jos jednom ;)
    Ayla sjecas se kad te svrbilo u trudnoci? Jel znas koje su ti jetrene enzime vadili i jesu li ti bili imalo poviseni?
    Irma pa ne moras se sluzbeno razvoditi sad kad imas prečeg posla. Žao mi je da ste u tako losoj vezi sad vec i braku.

Frajla
    27. Listopad 2019. 09:04

Je, je, ta emisija, nisam se mogla sjetiti imena
    October, glavica je obicno puno nize. Ja nosim dosta visoko i opet moram povuci gacice dolje kad mi radi uzv da vidi glavicu, tamo otprilike gdje pocinju dlacice

Frajla
    27. Listopad 2019. 09:08

Inace, ovo pomicanje sata mi je koma. Jedva cekam da to ukinu. Inace mi ide matematika, ali s tim satom sam uvjek zbunjena 🙈 di, sta ko, na koju stranu 😵Sinoc sam isla naviti alarm za dati malom sirup i tri put sam preracunavala kad trebam staviti 😧
    A posebno veselje ce biti njega prebaciti na novo vrijeme 😏 jedino dobro je sto ce se valjda i sutra ranije porbuditi, jer trebam.ici vaditi krv i htjela bi sto ranije to obaviti

• ReginaP
    27. Listopad 2019. 09:19

Cestitam svim novim mamama 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.