Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    27. Listopad 2019. 12:47

LollyBB

Pozdrav, cure, cijelo vrijeme sam u žurbi jer mali baš slabo spava tijekom dana pa vas jedva polovim. :)
    Je li netko radio već osobnu za svoju bebicu?Julie? Ili sam pomiješala? Moguće da ćemo trebati kratko preko granice, u Sloveniju pa mi sad palo na pamet da bismo trebali što prije osobnu napraviti. Čeka se još po mjesec dana u Petrinjskoj?

Mi smo radili malom prije godinu dana. U remetincu, ali mislim da je za zg svejedno gdje, podjednako traje.
    Brze je gotova putovnica nego osobna 😏
    Vjerojatno znas vec, ali cisto napomena, morate oboje potpisati-ili jedno preda, drugo pokupi ili dodete oboje kad predajete (meni je tako bilo lakse), pa onda moze bilo koje pokupiti

Frajla
    27. Listopad 2019. 12:51

Manich

Hvala curke svima i one koje su rodila cestitam.. Evo moji su mi kupili izdajalicu i donjeli pa evo pumpam krenulo je ljepo rekla sestra samo izdajaj da krene mljeko..

To he presuper da ti je krenulo mlijeko i bez bebice
    A ovu bahatu doktoricu bolje da ne komentiram 😡🤬
    Samo pazi da si ne ostetis bradavice s izdajalicom, izdajaj sto cesce kako su ti sestre rekle, ali ako osjetis neugodu napravi malo pauzu.
    Negdje sam citala da se izdaja svaka sisa po 5 min naizmjence, pa po 3-2-1 min....

ygritte
    27. Listopad 2019. 13:01

Osobna je gotova ovisno koliko platis 😌 mislim 400kn 3dana, 200 tjedan dana i 60kn mjesec dana. Imas to naposano na stranici od mupa.

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 13:12

Manich

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Evo curke nastavak od jutros da konacno vidite sve kako je bilo. I da dodam jos kako su svi bili zaista okej prema meni. Nemm pojma ko se kak zove mlada doktorica mi je bila na porodu jako draga zena.. Sestre super sve osim jedne babe ona me mal zivcirala ali nist strasno. Babica odlicna. Nemam zamjerku iskreno

Manich jel ima kracu kosu do ramena plavkastu neku smedje plavu? Ful simpaticna doktorica?

Daaaaaaa ljepa ko slika..

Daaa bas sam htjela rec jako lijepa zena 😊 ona je i mene poradjala, specijalizantica, ivana se valjda zove ima 2 prezimena. I 33,34god

Ma daaaj.. E bila je tako divnaa prema meni i njezna ma svaka pohvala..

Daa, super je zena i njezna i ljubazna i ohrabruje te  😊 aj bas mi drago da je i tebi bila dobra 😊 i babicama svaka cast, svi su super tamo. Upala si i ti u dobru smjenu 👍 

Frajla
    27. Listopad 2019. 13:12

ygritte

Osobna je gotova ovisno koliko platis 😌 mislim 400kn 3dana, 200 tjedan dana i 60kn mjesec dana. Imas to naposano na stranici od mupa.

Je, imaju te brze
    Ali ove "obicne" su nekad prije, nekad kasnije, ovisi i o kolicini zahtjeva i o tome gdje si. U zg stalno dolaze. Kod nas u slavoniji recimo salju zahtjeve 1 tjedno za zg i isti tako dolaze dokumenti samo jednom tjedno, pa kako te pogodi 😏

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 13:14

Deja1988

Noemi1

Deja1988

Malo humora🙈

Dejo bas tako 😂 e da, napisala si da si pomogla bebici da kaka, pa na koji nacin?🤔

To si ja mislim da sam pomogla🙈😁😁😁 Ma klasika-masiranje trbuscica,dizanje nogica,voznja biciklom,polozaj za kakanje kratko…ma nemam pojma….ali muci se…

Ma  ja isto to radim i isto kontam da pomaze. Mislim da nekad ne bi kakao da ga ne krenem prematat i vjezbat tako i masirat 😊

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 13:18

Frajla

Manich

Hvala curke svima i one koje su rodila cestitam.. Evo moji su mi kupili izdajalicu i donjeli pa evo pumpam krenulo je ljepo rekla sestra samo izdajaj da krene mljeko..

To he presuper da ti je krenulo mlijeko i bez bebice
    A ovu bahatu doktoricu bolje da ne komentiram 😡🤬
    Samo pazi da si ne ostetis bradavice s izdajalicom, izdajaj sto cesce kako su ti sestre rekle, ali ako osjetis neugodu napravi malo pauzu.
    Negdje sam citala da se izdaja svaka sisa po 5 min naizmjence, pa po 3-2-1 min….

Meni je na uputama pisalo jedna sisa 5 do 7 min pa druga 5 do 7, pa opet prva 3 do 5, pa druga 3 do 5, pa prva 1 do 3min pa druga 1 do 3min. Probaj tako, pa ces vidjeti i suosjecam vec s tvojim sakama ako imas rucnu izdajalicu 😔 meni trebalo mj dana da mi se ruke oporave 😕 a opet mi bolje mlijeko islo na rucnu nego na elektricnu, al to je sve od zene do zene. Nekom ne ide uopce na izdajalicu a super doji bebicu 😊

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 13:20

Deja1988

mc_zgb

Deja1988

Noemi1

Deja1988

Malo humora🙈

Dejo bas tako 😂 e da, napisala si da si pomogla bebici da kaka, pa na koji nacin?🤔

To si ja mislim da sam pomogla🙈😁😁😁 Ma klasika-masiranje trbuscica,dizanje nogica,voznja biciklom,polozaj za kakanje kratko…ma nemam pojma….ali muci se…

Bome smo i mi sinoc imali maratonac s grcevima. Sve smo isprobali, napokon pred jutro se isprdila a onda i kakala. Miskeci, meni ih je tako tesko gledati kad se tako muce.

A i meni😌 Sva se jadna muci i napreze….😓 Ocito je takva noc bila svima…😏

Poremetio ih sat😆

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 13:22

Frajla

ygritte

Je, imaju te brze
    Ali ove "obicne" su nekad prije, nekad kasnije, ovisi i o kolicini zahtjeva i o tome gdje si. U zg stalno dolaze. Kod nas u slavoniji recimo salju zahtjeve 1 tjedno za zg i isti tako dolaze dokumenti samo jednom tjedno, pa kako te pogodi 😏

Frajla jel nisi ti u zg? Vidin sad da pises kod nas u slavoniji? 🤔 al da, kod nas srijedom dolaze osobne iz zg i zna nekad bit 2tj, nekad 3tj. Al posalju obavijest na egradjani isto da je gotovo. Cak i upozore ako istice vozacka ili osobna 😊

Frajla
    27. Listopad 2019. 13:24

Noemi1

Frajla

ygritte

Je, imaju te brze

Frajla jel nisi ti u zg? Vidin sad da pises kod nas u slavoniji? 🤔 al da, kod nas srijedom dolaze osobne iz zg i zna nekad bit 2tj, nekad 3tj. Al posalju obavijest na egradjani isto da je gotovo. Cak i upozore ako istice vozacka ili osobna 😊

Ja sam dotepenec u zg 🤪
    Pisala sam vec da sam iz Vk, a studirala u Os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.