Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    27. Listopad 2019. 10:35

Jutro cure ☕ ja sam vas sinoc pratila iz sjene 😂 mali mi je bas bio naporan. Place zbog gladi pa jede pa place zato sto ne moze podrignut pa podrigne pa place zato sto ne moze bljucnut pa bljucne pa mora kakat pa place 🙄 na kraju nije kakao i zaspo je u 3, al me evo pocastio do pola 10 spavanjem 😁 baas nista nisam stigla sinoc jedva veceru skuhala (al pravu) 😂 i to ono potrpaj sve u rernu i cekaj da se ispece, jer s njim nije bilo moguce ista drugo. Odmah sam se sjetila Julie i njenih granula i mislim si joj jesam blesava kak to jos nisam narucila. 🙄 

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 10:41

E sad da se bacim na komentiranje. Manich pa dosta dugo ti je trajao porod, svaka cast. Bas super da nisi ni rezana ni pukla. Aj sjedni turski sjed pa provoricaj ekipu u sobi 😂😂 i na forumu 😂😂 super da je Liam dobro prihvatio mijenjanje krvi, sad se sunca fino, bot ce ti mali zucoo. Nemoj se uplasit kad ga vidis kako je zut, to ce se povuc. I bjeloocnice im budu zute. Samo se pripremi da cete malo duze biti u bolnici zbog suncanja. Izdajaj se svaka 2 sata da ti nadodje mlijeko. Ne znam kakvu izdajalicu imaju i hoces uspjet s njom. Ako ne, rucno se izdajaj. Imas u sobi plakate za dojenje pa se procitaj. Bebac kad ima zuticu je jaaako uspavan i stvarno ces ga morat razbudjivat da papa. Ali doc ce to brzo na svoje 😊 bit cete vi super 😊

27. Listopad 2019. 10:57

Kengurica

Nensy cestitam! I Manichevo jos jednom ;)
    Aylasjecas se kad te svrbilo u trudnoci? Jel znas koje su ti jetrene enzime vadili i jesu li ti bili imalo poviseni?
    Irmapa ne moras se sluzbeno razvoditi sad kad imas prečeg posla. Žao mi je da ste u tako losoj vezi sad vec i braku.

Sjecam, ajme nezz koji su al znam da nisu bili svi dobri da nije nista bilo poviseno 

• danica_zvijezda
    27. Listopad 2019. 11:05

Nensy i Manich čestitke, cure super ste to odradile.🤗
    Kod mene još ništa nova.

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 11:16

Pikulice ima li sta kod tebe novo? 

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 11:20

october30

Gledam listu i da sam na redu jos mi nevjerovatno… I spremna sam i nisam, neznam uopce kak bi opisala osjecaj 😁
    Nocas se napatila… Jucer se prejela, jos jela navecer kestenje.. Napuhala se… A mala se vrtila na sve strane… Ne znam jel moguce da sam osjetila kako se spusta, kao da joj pipam glavicu kod lijevog jajnika, a ledja duz lijeve strane trbuha

Hahahha vidjela ti da je kod Manich upalilo kestenje pa se i ti pozurila 😂 

• Kengurica
    27. Listopad 2019. 11:27

Ayla meni mrvicu bili poviseni AST i ALT odtalo ok pa mi rekli pratiti jel svrbi i zadnja dva tri dana se češem. Budem sutra izvadila opet krv. Nadam se da nije smrdljiva kolestaza.
    Manich ma bravo. Vidis koji si zmaj od zene. Zadnjih 9mj si sce svoje granuce pomakla.

27. Listopad 2019. 11:45

Kengurica

Ayla meni mrvicu bili poviseni AST i ALT odtalo ok pa mi rekli pratiti jel svrbi i zadnja dva tri dana se češem. Budem sutra izvadila opet krv. Nadam se da nije smrdljiva kolestaza.
    Manich ma bravo. Vidis koji si zmaj od zene. Zadnjih 9mj si sce svoje granuce pomakla.

Jedi vise voca i povrća, crveno meso, slano i mljecne prouzvode ne, to jos vise povecava svrbez i jetrene enzime

27. Listopad 2019. 11:49

Manich u potpunosti razumim sve sto si napisala i meni je tako bilo sat vremena 1cm popi.... Al sve to zaboravis kada vidis malu mrvicu 🥰🥰 a s vremenom zaboravis i taj uzasni porod i ponosan si na sebe jer si uspio 🤗 Liam ce biti dobro 

27. Listopad 2019. 11:54

Noemi1

Manich

Evo curke nastavak od jutros da konacno vidite sve kako je bilo. I da dodam jos kako su svi bili zaista okej prema meni. Nemm pojma ko se kak zove mlada doktorica mi je bila na porodu jako draga zena.. Sestre super sve osim jedne babe ona me mal zivcirala ali nist strasno. Babica odlicna. Nemam zamjerku iskreno

Manich jel ima kracu kosu do ramena plavkastu neku smedje plavu? Ful simpaticna doktorica?

Daaaaaaa ljepa ko slika.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.