Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    27. Listopad 2019. 12:10

Hvala curice! Mrzim to ograniceno hranjenje. Gledam zucnu dijetu i mislim si da bih se upucala da moram dugorocno biti na tome. Svaka cast discipliniranim ljudima.

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 12:13

Deja1988

Malo humora🙈

Dejo bas tako 😂 e da, napisala si da si pomogla bebici da kaka, pa na koji nacin?🤔

• Noemi1
    27. Listopad 2019. 12:16

Manich

Noemi1

Manich

Evo curke nastavak od jutros da konacno vidite sve kako je bilo. I da dodam jos kako su svi bili zaista okej prema meni. Nemm pojma ko se kak zove mlada doktorica mi je bila na porodu jako draga zena.. Sestre super sve osim jedne babe ona me mal zivcirala ali nist strasno. Babica odlicna. Nemam zamjerku iskreno

Manich jel ima kracu kosu do ramena plavkastu neku smedje plavu? Ful simpaticna doktorica?

Daaaaaaa ljepa ko slika..

Daaa bas sam htjela rec jako lijepa zena 😊 ona je i mene poradjala, specijalizantica, ivana se valjda zove ima 2 prezimena. I 33,34god 

LollyBB
    27. Listopad 2019. 12:24

Pozdrav, cure, cijelo vrijeme sam u žurbi jer mali baš slabo spava tijekom dana pa vas jedva polovim. :)
    Je li netko radio već osobnu za svoju bebicu? Julie? Ili sam pomiješala? Moguće da ćemo trebati kratko preko granice, u Sloveniju pa mi sad palo na pamet da bismo trebali što prije osobnu napraviti. Čeka se još po mjesec dana u Petrinjskoj?

luce35
    27. Listopad 2019. 12:26

lala3

Lucekako si ti, sta se događa kod tebe, kad ces na pregled?

Kod mene nikakvih naznaka, ulovili se generalno srediti radnu sobu, nikad kraja 🙄. Mozda preturanje stvari nesto i pokrene 🤣.
    U utorak ili srijedu idem u bolnicu cekati kad ce inducirati. Termin je na praznik pa dolazi vikend tako da pretpostavljam da ce me u cetvrtak u radjaonu. I prvi porod bio inducirani i nadala sam se proc bez toga ovaj put ali...barem da opet ne zavrsim na carski nakon maratona

27. Listopad 2019. 12:30

Hvala curke svima i one koje su rodila cestitam.. Evo moji su mi kupili izdajalicu i donjeli pa evo pumpam krenulo je ljepo rekla sestra samo izdajaj da krene mljeko.. 

27. Listopad 2019. 12:31

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Evo curke nastavak od jutros da konacno vidite sve kako je bilo. I da dodam jos kako su svi bili zaista okej prema meni. Nemm pojma ko se kak zove mlada doktorica mi je bila na porodu jako draga zena.. Sestre super sve osim jedne babe ona me mal zivcirala ali nist strasno. Babica odlicna. Nemam zamjerku iskreno

Manich jel ima kracu kosu do ramena plavkastu neku smedje plavu? Ful simpaticna doktorica?

Daaaaaaa ljepa ko slika..

Daaa bas sam htjela rec jako lijepa zena 😊 ona je i mene poradjala, specijalizantica, ivana se valjda zove ima 2 prezimena. I 33,34god

Ma daaaj.. E bila je tako divnaa prema meni i njezna ma svaka pohvala.. 

Frajla
    27. Listopad 2019. 12:35

ivana0907

Frajla

Je, je, ta emisija, nisam se mogla sjetiti imena
    October, glavica je obicno puno nize. Ja nosim dosta visoko i opet moram povuci gacice dolje kad mi radi uzv da vidi glavicu, tamo otprilike gdje pocinju dlacice

i meni je tu otprilike di su dlacice ne bas na pocetku mozda 2 cm nize i kaze da da nisko nosim…
    kad me dolje pregledava kaze da bas pritisce…
    nadam se da ce nam se do poroda jos bebice spustit u zdjelicu… da nam bude lakse 🤔
    jel i tebe malo hvata frka zbog poroda ili si ti hrabrica?

Bas me i muz jucer pito jel me frka....
    Nekako nije, nije da sam hrabra, nego zapravo ni ne razmišljam o tome, imam sto drugih briga na pameti.
    A sad jel to neki obrambeni mehanizam ili me stvarno ne brine bumo vidili...
    Jel tebe frka? Imas osjecaj da se sta pokrece?

• TeBa
    27. Listopad 2019. 12:38

Manich cestitam, a za bebicu ne brini, bit ce sve u redu 😊😘

Ja napravila generalku, crko bome, jos sunce kroz balkonska stakla upeklo, uhhh....rucajem, nakon toga odo u horizontalu dok se mali ne probudi

mc_zgb
    27. Listopad 2019. 12:46

Deja1988

Noemi1

Deja1988

Malo humora🙈

Dejo bas tako 😂 e da, napisala si da si pomogla bebici da kaka, pa na koji nacin?🤔

To si ja mislim da sam pomogla🙈😁😁😁 Ma klasika-masiranje trbuscica,dizanje nogica,voznja biciklom,polozaj za kakanje kratko…ma nemam pojma….ali muci se…

Bome smo i mi sinoc imali maratonac s grcevima. Sve smo isprobali, napokon pred jutro se isprdila a onda i kakala. Miskeci, meni ih je tako tesko gledati kad se tako muce. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.