Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara88
    27. Listopad 2019. 01:21

lala3

Jos malo pa i tablica sa curama iz oktobra popunjena 😱, sad cemo i mi na red doci 😱😍 pomijesane mi emocije 🤪

Jedva cekam 😍

• Pikulica19
    27. Listopad 2019. 02:52

lala3

Jos malo pa i tablica sa curama iz oktobra popunjena 😱, sad cemo i mi na red doci 😱😍 pomijesane mi emocije 🤪

I ja jedva cekam, ovaj odjel i boravak ovdje bas me uveo u pocetni svijet sta me ceka 🥰

luce35
    27. Listopad 2019. 06:09

Jutro, 
    preduga je bila ova noc, vrtim se od 3 ko na raznju 🙄🙄 i samo cekam da svane 🌞

• Marijaa.Ika
    27. Listopad 2019. 06:23

Jutro!! Cestitam Nansy i Manich!
    Budite hrabre za svoje bebice, i pozitivne brzo ce one k vama 😊❤️
    Manich lijepo si ime izabrala na kraju, svi smo te cijeli dan cekale s vijestima. 😊 
    I ja se vrtim cijelu noć, ne znam sta je ovo.. 😩 

27. Listopad 2019. 06:40

Cure moje svi su me cekali sa vjestima.. Jer sam ja rano saznala da idem u radjaonu i javila sam teti ujutro porukom samo da nazove mamu i kaze da ja u 7 idem u radjaonu. E sad da vam napisem kako je to sve krenulo i moj dozivljaj iz radjaone. 
    Ugl dolazim u petak navece u hitnu ambulantu prima me neka malo nadrkana sestra niska oko 30 godina bucka kratka plava kosa naocale. Ja govorim da mislim da mi je krenula plodna voda curkat ona me stavlja na ctg i prvo me ko neku balavicu opomene da bacim zvaku 😒🙄 onda trazi otkucaje bebe i uspanici se te me pita onak drsko kad je vama otisla voda ja kazem pa nije mi otisla rekla sam vam da je nesto curkalo ali ds nisam sigurna dali je pl.voda. Odradimo ctg neki mali trudici nist posebno nisam ih osjecala. Dolazi doktorica pregledava me gleda vodu kaze voda je tu mljecne boje sve ok. Idem na uzv gleda sve zivo beban vesel zdrav sve super pl vode dovoljno. Ne vidi da curka. Ali posto mi je sestra ranije izmjerila tlak 140 /100 jer me nadrkala kazu da ce me primiti i da ostajem cekat porod. Odem na odjel stavljaju mi ulozak da prate curkanje. I krecem ja spavati u 1h me bude bolovi dolazi sestra pita trudovi ha. Ja kazem a valjda boli dosta nista ajmo pregled kaze doktorica otvaras se ali nije to strasno na 3 cm si. Idi lec i spavat ujutro cemo vidjet. Naravno da nisam nista spavala jer je boljelo trudovi isli odma na svakih 5 min. Mucenje do jutra i u 5 kazem sestri da se nije smirilo i da me boli cijelu noc. Sljedi pregled opet i kaze doktorica je to je to na 4 cm dobijam klizmu i kazu u 7 i 10 u radjaonu. 

Frajla
    27. Listopad 2019. 07:39

Manich zeljno iščekujemo nastavak....
    Irma zao mi je zbog situacije, sigurno ti nije lako. Na zalost koliko znam ne mozete se razvesti dok beba ne napuni 1 god, ali svakako sto prije kontaktiraj centar za socijalnu skrb i raspitaj se o svojim pravima. Novac svakako nije ni približno dovoljan razlog za dodijeliti dijete ocu. Nasam se da si ga iselila iz kuce po kratkom postupku.

Julie
    27. Listopad 2019. 07:44

Jutreko curke 🍁🌰
    Gledam tu listu, jos vas je malo ostalo. ☺️☺️☺️
    October i Luce vi ste prve, ako senetko ne progura 😂 perite kose curke 🤣🤣🤣🤣

• Jeja4
    27. Listopad 2019. 07:46

Jutro, 
    Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja......
    Manich cestitam 😊.

Frajla
    27. Listopad 2019. 07:49

Vjerojatno nitko ovdje nije gledo, ali jedno par mjeseci nakon sto sam rodila je bila neka emisija, na hrt mislim cak, gdje su snimali porode i iskustva u engleskoj. Ugl oni su imali neki plin, pretpostavljam isti ovaj i nije mi se bas cinilo da puno pomaze 😏
    Al ako nekom pomogne super

Julie
    27. Listopad 2019. 07:50

Frajla

Vjerojatno nitko ovdje nije gledo, ali jedno par mjeseci nakon sto sam rodila je bila neka emisija, na hrt mislim cak, gdje su snimali porode i iskustva u engleskoj. Ugl oni su imali neki plin, pretpostavljam isti ovaj i nije mi se bas cinilo da puno pomaze 😏
    Al ako nekom pomogne super

Cini mi se da te samo omami, ali bolovi su tu, tako barem opisuju. Cini mi se da je to kao kod kiretaze, nazalost prosla sam ju. Omamljen si, ali osjecas bolove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.