Daaa Angelinanas je otpilila 😅
Nego, kad dolazi nezakonuti i sta ce selo reci 🤪
Evo, samo sto nije stigo 😊
Nensycestitke!
Di nam je Felicita? 🤔
Evo me 😁😁 citam ja vas ali ne stignem pisati, svekar i svekrva su nam dosli u cetvrtak pa smo stalno u nekom pokretu.
Nensy, cestitke i ako sam jos nekog propustila cestitam ❤❤
Javit ce se Manich, ako je rodila vjerojatno uživa s malenim ili odmara :)
Znam draga kako je 😊
Htjela sam te pitati koliko ti malac ima kg? On je samo na cici?
Sta i tebi su dosli gosti? 😂😂
U utorak idemo pedijatru ali u cetvrtak je imao 4425 kg. Znaci dobio je oko 700 grama ako racunamo od kilaze di je najvise pao i bas me zanima koliko ce imati. Ja ga dojim plus jos dohranu 2 do 3 puta dnevno mu dajem. Koliko je tvoj? Jer ti dosao dragi?
Hahah nisu jos 🤣
Moj je u cetvrtak bio na 4700 😱 Tvoj je rodjen isto preko 4 kg jelda?
Evo, kroz kojih sat vremena dolazi 😊
Irma ja ti nema sto pametno reci, supak nebi neg supak.. Zao mi je zbog takve situacije i sto nisi prije skuzila kakva je konjina, ali tokom trudnoce si vidla da nije bas bajan.. Drzi se i bori za svoju mrvicu
Ma danas malom rezali nokte jer se ohrebao do krvi…ja dojila a muz capnuo. Nego, mi jos muku mucimo s pupkom…lapizirala ga patronazna u utorak i cini se da ce opet morat. Bio je debel i kontam da ga nismo trebali bas svaki put vlazit s octenisepom, da se zato toliko drzao. Bolje da smo slusali ove u bolnici nrgo patronazu al ajd
Da, octenisept ide kao ako se popiski ili nesto. Ja sam prvih 2,3 dana spricnula octenisept, ostalo tyrosur. I poslje kupanja sam isto octenisept pa tirosur. I mom je lapiziran granulom. Al je pupak kod mog otpao 9.dan. Nakon kupanja ga nastavi prasit sve dok se ne povuce sve skroz.
Pikulice nije ti promaknuo post od Manich, nego je Julie napisala da je rodila 😊 manich nam se tek kasnije javila 😊
DijMar jesi ti stalno imala na ustima taj plin????
Zena je rodila trece i kaze da je stalno imala na ustima taj plin i da joj je mrak 🤪
Malo je omamljena i ali je rodila u roku 2.5-3h kad je usla u radjaonu.... Jel joj zbog treceg ili plina, ona kaze da joj plin pomogao 🤪🤗
DijMar jesi ti stalno imala na ustima taj plin????
Zena je rodila trece i kaze da je stalno imala na ustima taj plin i da joj je mrak 🤪
Malo je omamljena i ali je rodila u roku 2.5-3h kad je usla u radjaonu…. Jel joj zbog treceg ili plina, ona kaze da joj plin pomogao 🤪🤗
Rekli su da stavim kad dodje trud...i onda mi jos isla na zivce ta maska u ruci tak da sam ga imala kratko. Cimerica je isto rekla da ga nije osjetila...
Nensycestitke!
Di nam je Felicita? 🤔
Evo me 😁😁 citam ja vas ali ne stignem pisati, svekar i svekrva su nam dosli u cetvrtak pa smo stalno u nekom pokretu.
Nensy, cestitke i ako sam jos nekog propustila cestitam ❤❤
Javit ce se Manich, ako je rodila vjerojatno uživa s malenim ili odmara :)
Znam draga kako je 😊
Htjela sam te pitati koliko ti malac ima kg? On je samo na cici?
Sta i tebi su dosli gosti? 😂😂
U utorak idemo pedijatru ali u cetvrtak je imao 4425 kg. Znaci dobio je oko 700 grama ako racunamo od kilaze di je najvise pao i bas me zanima koliko ce imati. Ja ga dojim plus jos dohranu 2 do 3 puta dnevno mu dajem. Koliko je tvoj? Jer ti dosao dragi?
Hahah nisu jos 🤣
Moj je u cetvrtak bio na 4700 😱 Tvoj je rodjen isto preko 4 kg jelda?
Evo, kroz kojih sat vremena dolazi 😊
Yeee, jesi uzbudena? Koliko se niste vidjeli sada?
Da, mali je inao 4030 kg i kad smo izlazili iz bolnice pao je na 3850 i doma jos na 3730. Patronazna je rekla da racunamo od 3730. Neka neka, bolje da ti je dobii nego da nije a i na dohranu je ako se dobro sjecam a ta je hrana ipak malo jaca
Pikulice nije ti promaknuo post od Manich, nego je Julie napisala da je rodila 😊 manich nam se tek kasnije javila 😊
Skuzila sam poslije dok sam dosla do tog posta 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji