Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    26. Listopad 2019. 22:09

Frajla

DijMar

Daaa Angelinanas je otpilila 😅

Nego, kad dolazi nezakonuti i sta ce selo reci 🤪

Evo, samo sto nije stigo 😊

PatyDi
    26. Listopad 2019. 22:16

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

Nensycestitke!
    Di nam je Felicita? 🤔

Evo me 😁😁 citam ja vas ali ne stignem pisati, svekar i svekrva su nam dosli u cetvrtak pa smo stalno u nekom pokretu.
    Nensy, cestitke i ako sam jos nekog propustila cestitam ❤❤
    Javit ce se Manich, ako je rodila vjerojatno uživa s malenim ili odmara :)

Znam draga kako je 😊
    Htjela sam te pitati koliko ti malac ima kg? On je samo na cici?

Sta i tebi su dosli gosti? 😂😂
    U utorak idemo pedijatru ali u cetvrtak je imao 4425 kg. Znaci dobio je oko 700 grama ako racunamo od kilaze di je najvise pao i bas me zanima koliko ce imati. Ja ga dojim plus jos dohranu 2 do 3 puta dnevno mu dajem. Koliko je tvoj? Jer ti dosao dragi?

Hahah nisu jos 🤣
    Moj je u cetvrtak bio na 4700 😱 Tvoj je rodjen isto preko 4 kg jelda?
    Evo, kroz kojih sat vremena dolazi 😊

26. Listopad 2019. 22:17

Irma ja ti nema sto pametno reci, supak nebi neg supak.. Zao mi je zbog takve situacije i sto nisi prije skuzila kakva je konjina, ali tokom trudnoce si vidla da nije bas bajan.. Drzi se i bori za svoju mrvicu

PatyDi
    26. Listopad 2019. 22:19

Manich cestitam 🤗

• Noemi1
    26. Listopad 2019. 22:27

Aurora87

Ma danas malom rezali nokte jer se ohrebao do krvi…ja dojila a muz capnuo. Nego, mi jos muku mucimo s pupkom…lapizirala ga patronazna u utorak i cini se da ce opet morat. Bio je debel i kontam da ga nismo trebali bas svaki put vlazit s octenisepom, da se zato toliko drzao. Bolje da smo slusali ove u bolnici nrgo patronazu al ajd

Da, octenisept ide kao ako se popiski ili nesto. Ja sam prvih 2,3 dana spricnula octenisept, ostalo tyrosur. I poslje kupanja sam isto octenisept pa tirosur. I mom je lapiziran granulom. Al je pupak kod mog otpao 9.dan. Nakon kupanja ga nastavi prasit sve dok se ne povuce sve skroz.

• Noemi1
    26. Listopad 2019. 22:31

Pikulice nije ti promaknuo post od Manich, nego je Julie napisala da je rodila 😊 manich nam se tek kasnije javila 😊

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 22:44

DijMar jesi ti stalno imala na ustima taj plin????
    Zena je rodila trece i kaze da je stalno imala na ustima taj plin i da joj je mrak 🤪
    Malo je omamljena i ali je rodila u roku 2.5-3h kad je usla u radjaonu.... Jel joj zbog treceg ili plina, ona kaze da joj plin pomogao 🤪🤗

PatyDi
    26. Listopad 2019. 22:50

Pikulica19

DijMar jesi ti stalno imala na ustima taj plin????
    Zena je rodila trece i kaze da je stalno imala na ustima taj plin i da joj je mrak 🤪
    Malo je omamljena i ali je rodila u roku 2.5-3h kad je usla u radjaonu…. Jel joj zbog treceg ili plina, ona kaze da joj plin pomogao 🤪🤗

Rekli su da stavim kad dodje trud...i onda mi jos isla na zivce ta maska u ruci tak da sam ga imala kratko. Cimerica je isto rekla da ga nije osjetila...

felicita28
    26. Listopad 2019. 22:57

DijMar

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

Nensycestitke!
    Di nam je Felicita? 🤔

Evo me 😁😁 citam ja vas ali ne stignem pisati, svekar i svekrva su nam dosli u cetvrtak pa smo stalno u nekom pokretu.
    Nensy, cestitke i ako sam jos nekog propustila cestitam ❤❤
    Javit ce se Manich, ako je rodila vjerojatno uživa s malenim ili odmara :)

Znam draga kako je 😊
    Htjela sam te pitati koliko ti malac ima kg? On je samo na cici?

Sta i tebi su dosli gosti? 😂😂
    U utorak idemo pedijatru ali u cetvrtak je imao 4425 kg. Znaci dobio je oko 700 grama ako racunamo od kilaze di je najvise pao i bas me zanima koliko ce imati. Ja ga dojim plus jos dohranu 2 do 3 puta dnevno mu dajem. Koliko je tvoj? Jer ti dosao dragi?

Hahah nisu jos 🤣
    Moj je u cetvrtak bio na 4700 😱 Tvoj je rodjen isto preko 4 kg jelda?
    Evo, kroz kojih sat vremena dolazi 😊

Yeee, jesi uzbudena? Koliko se niste vidjeli sada?
    Da, mali je inao 4030 kg i kad smo izlazili iz bolnice pao je na 3850 i doma jos na 3730. Patronazna je rekla da racunamo od 3730. Neka neka, bolje da ti je dobii nego da nije a i na dohranu je ako se dobro sjecam a ta je hrana ipak malo jaca

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 22:58

Noemi1

Pikulice nije ti promaknuo post od Manich, nego je Julie napisala da je rodila 😊 manich nam se tek kasnije javila 😊

Noemi1

Skuzila sam poslije dok sam dosla do tog posta 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.