Lalamom je sad na ultrazvuku s 34tt doktor vidio prosirenje jedne casice bubrega. To je taj pijelon. Jesu vas nekako testirali na refluks?
Nemoj se sekirati, refluks prvog i drugog stupnja se moze sam ispraviti kad dijete malo naraste 😊
Manich-drzim fige da se nesto pokrene uskoro😊
Pikulica-ja nisam imala nuspojave….ali ja inace gorim,meni je staaaalno bilo🥵🥵😁 Vruca zenska😁
Meni je dan danas koma bio,koma😓 Uglavnom,isli danas kardiologu na kontrolni ekg,u petak idemo opet,nositi ce holter 24h.. Ukratko-radili smo urin malenoj na preporuku patronazne,i nalaz je dosao losiji,pokazala danas doktoru,on nas poslao na hitnu pedijatriju nakon ekg-a….i obradili ju-vadili joj krv iz glavice😭😭😭😓😓 Ja sam se stipala da ne proplacem…i zaljepili vrecicu i cekamo da se popiski..U meduvremenu dode neka doktorica da idemo s malenom na uzv bubrega…I pitam ju jel sve ok,a ona veli da imaju neka prosirenja,i ako nalaz urina bude los,da ce ju ostaviti… Ja gotova,u plac odmah… a ona mene pita-mama jel vi to placete ili ste prehladena?! E tu sam pukla…rekla sam-pa mama sam,naravno da placem,malena ima 17 dana,necu plesati od srece…a ona meni da bespotrebno placem…odvratna babetina😡😡😡😡😡😡 No,uglavnom sve je ok na kraju,pustili nas doma,urin koji je doma raden je bio ocito kontaminiran..a za ova prosirenja na bubregu je rekla druga doktorica da je zbog punog mjehura vjerojatno….Ma…samo zelim zaboraviti ovaj dan,samo neki sokovi…
Tko dira moju hot girl? 🥰
A Mia mala slatka, nema mira kao niti mama od zlocestih doktorica 😏😏
Bas im treba zacepit gubicu nepotrebnim komentiranjem, gori su i od svekrva i familije neke zajedno....😡😡
Mozda je htjela reci da nemas brige jer je to samo uzv i da nije nista opasno jer vjeruj mi nagledala sam se djecice s puuuuuno problema (posao) koje su imali u svezi urinarnih infekcija i divila sam se kako to uspiju izgurati najvise djecica a posebno i mame jer su svjesne svega. Ali mogli bi neki dr. polozit koji seminar o ljudskosti i osjecajima drugih, ipak rade osjetljiv posao gdje su neprimjereni opcenito komentari.😤😤😤
Drago mi je da je sve u redu i s bubrezima malim i na kraju i urinom. 🥰🥰🥰🥰🥰
Vidjet ces sve ce biti u redu, i kad odradi holter 24h bit ces ponosna na svoju ljepoticu kako ona to borbeno sve izgurava kao i njena mama 😍😍😍💕💕💕💕
Nasi mali borci preljepi slatki 😘😘
Mouse sretno na carskom i da sve prodje lijepo s sto manje bolova 🥰🤞
Zara mogle bi mi ruku pod ruku s tegovama 🙈🤣
....
Koja je pouzdana strana stranica za kupnju djecje opreme tipa autosjedalica????
Dali se tko susretao s tim????
Jako sam skepticna kad Njemacka s DHL-om prosljedi paket nasoj lokalnoj posti a to je HP 🤔
Lalamom je sad na ultrazvuku s 34tt doktor vidio prosirenje jedne casice bubrega. To je taj pijelon. Jesu vas nekako testirali na refluks?
Mom malenom su u trudnoći oba pijelona prosirena bila i samo ultrazvuk rade. Pri otpustu, nakon 2 tjedna i onda jos cekamo nakon jos mjesec dana kod djecijeg nefrologa u Klaicevoj. Na jednom se ispravilo, a drugi je malo granican. Mogu ti nakon Klaiceve javit jel rade sto za refluks i sto uopce rade osim mjerenja
Dejo, zao mi je sto to prolazis, jako smo osjetljivi na svoju djecicu. Kad se sjetim, bilo je to prosle godine ja mislim, dodjemo s malom na zaraznu jer je imala tresavicu, temp, bezvoljna, povratila sirup, vade krv, slika losa, salju nas na odjel da primi intravenozno atb, vade joj urin kateterom jer nije mogla piskiti, place ona, placem ja. Pustaju nas doma, dolazimo sljedeci dan na drugu dozu atb, ona ko nova, sve ok. Dr nas isprepada da ima pneumokoknu bakterijjemiju, cak da je sepsa bila, ja se usrala na smrt, 10 dana paklenog straha, brige, promatranja, pila je atb u sirupu. Mm me tjesio da ne bi dijete sa sepsom pustali kuci i da sigurno nije to. Odemo nakon toga kod nase pedijatrice na kontrolu, krv i urin savrseni, kaze to vam je bila septicna upala a ne sepsa, kaze vidjam to stanje bar jednom tjedno u ordinaciji. Bitno da su nas na zaraznoj isprepadali da mi se jos danas zeludac stegne kad se toga sjetim. Plakala sam svaki dan tih 10 dana. Ne ponovilo se.
Vjerujem da ce i kod tvoje malene biti sve u redu.
Jutreko cure. Evo spominjale ste jučer sluzni čep i meni je sinoć počeo ispadati. Pokreće se nešto 😊😊 Sinoć i noćas menstrualni grčevi. Izgleda da je moja curka odlučila doć ovaj tjedan nakon 9 dana što je čekamo 😍 sad ću pratit kako će biti tokom dana. A sutra bi trebala na kontrolu kod ginekologa u Vinogradsku.
Jutro
Da, radili smo mikciju, sa njegovih oko 2 i po mjeseca... to je bilo uredno, pa smo morali ma magnetnu rezonancu sa 6 mjeseci, jer je prosirenje bilo prilicno, a jos se nije znao uzorak tome... od tad samo radimo uzv, pratimo, radimo nalaze zbog mogucih infekcija... hirurg nam kaze da je on mali za neke zahvate i da bi operacija sad donijela vise stete nego koristi...
Zara mogle bi mi ruku pod ruku s tegovama 🙈🤣
….
Koja je pouzdana strana stranica za kupnju djecje opreme tipa autosjedalica????
Dali se tko susretao s tim????
Jako sam skepticna kad Njemacka s DHL-om prosljedi paket nasoj lokalnoj posti a to je HP 🤔
Bimbo.si Slovenija. Kupila isofix bazu i kolica, platila ih 2000 kn manje nego u Hrvatskoj. Poštarina za kolica 11 eura 😊
Curke samo da se javim jos sam 2u1.. Nistaaaa osim nekog probadanja dolje ne osjecam... Sve si kontam da me tako bolucka jer se beban spusta dolje... Primjeti mi se po stomaku da se spustio vec dosta dolje pa ocekujem uskoro bebana ali i ne mora biti da ce prije termina. Odoh poradit neke sitnice po kuci i poslje cu jos do ljekarne da kupim mrezicu i Octenisept za pupak..
Sortiraj odgovore
Najstariji