Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2019. 12:41

Noemi1

Manich

Noemi1

Jutroo curke ☕🚬🙈

Heeej tvom malcu danas 2 mj ❤️😘 bas slatko proletilo vrijeme.

Daa, bas leti vrijeme💕 😁 aj pocnite i vi radjat da se nes dogadja 😃 e jesi odlucila za ime ili ces kad se rodi?

Hahahaha a jooooj tesko pitanje.. Vise me vuce Liam jer je rijedje kod nas.. Lucas mi preljepo izgleda napisano ali kad ga izgovorim nije mi to to vise.. 

Frajla
    23. Listopad 2019. 12:44

Aurora87

E, hvala vam. Znaci nisam jedina kojoj zvuci previse. Dajemo i bio gaju uz to. Pa oleovit i nakraju ispadbe danali zivi na mlijeku i kapima🤪.
    Nego da vas jos nesto pitam…malac se osuo po licu kako dojimo u cudnom polozaju pa mu uvihek jedna strana lica zakeljita za sisu…
    Ne znam jel da mazem to mozda s bepanthenom₩, necim drugim ili uopce ne?

Vjerojatno je to ciscenje od hormona, bude ko pristici, ne treba dirati....
    Simetikon (espumisan/sab simplex) se daje po potrebi, tipa ako vidis da se vise muci s prdenjem navecer onda ih dajes, ne moras kroz cijeli dan
    Isto sam davala tako 3-4 puta, ne treba svaki obrok

PaulaPerkovic
    23. Listopad 2019. 12:45

Cure evo bila sam na pregledu danas i pukao vodenjak na pregledu, sad sam na ctg bilježi mi trudove ja ne osjetim skoro nis tako da znate :) 

• TeBa
    23. Listopad 2019. 12:46

PaulaPerkovic

Cure evo bila sam na pregledu danas i pukao vodenjak na pregledu, sad sam na ctg bilježi mi trudove ja ne osjetim skoro nis tako da znate :)

Sretno😁🥰

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 12:48

Aurora87

E, da, i jel dajete/ste davale te kapi redovno svaki dan neko vrijeme ili nekako po potrebi- jedan dan? date pa drugi vidite kakvo je stanje

Ja nisam redovno vec po potrebi. Nisam mu sad davala sigurno tjedan dana. Nekad to bude i 3 dana za redom po 4 puta, a nekad se zareda da mu opce ne dajem. 🤷 ne vidim bas neku preveliku razliku s njima i bez njih. Pa ga ne sopam bezveze. 

Aurora87

E, hvala vam. Znaci nisam jedina kojoj zvuci previse. Dajemo i bio gaju uz to. Pa oleovit i nakraju ispadbe danali zivi na mlijeku i kapima🤪.
    Nego da vas jos nesto pitam…malac se osuo po licu kako dojimo u cudnom polozaju pa mu uvihek jedna strana lica zakeljita za sisu…
    Ne znam jel da mazem to mozda s bepanthenom₩, necim drugim ili uopce ne?

Frajla
    23. Listopad 2019. 12:50

Pikulica19

Zara mogle bi mi ruku pod ruku s tegovama 🙈🤣
    ….
    Koja je pouzdana strana stranica za kupnju djecje opreme tipa autosjedalica????
    Dali se tko susretao s tim????
    Jako sam skepticna kad Njemacka s DHL-om prosljedi paket nasoj lokalnoj posti a to je HP 🤔

Bas to sto kazes, nije problem stranica nego dostava za takve stvari.... A i eventualne reklamacije/servis
    Ako nades u sloveniji uvjek se mozes zaletiti tamo. Nama je baby centar njihov dostavljo stvari na benzinsku u brezice 🙃
    I kod nas su dosta cesto neke akcije, pa si prati malo. Recimo ova sto smo sad uzeli nije ni vani nista jeftinija, bas sam gledala njemacke stranice jer bi mi to netko mogao i dovesti.
    A neke žnj stranice ili prastare  modele se bas i ne isplati uzimati jer sjedalica ima rok trajanja, pa ako je stari datum proizvodnje nije neka sreca
    Btw. Sto se dhl-a tice stvarno mi nije jasno kako funkcioniraju, recimo next salje dhl-om iz engleske i nekad mi dhl donese doma, a nekad posta

Frajla
    23. Listopad 2019. 12:53

PaulaPerkovic

Sretno, neka bude brzo 😆

23. Listopad 2019. 13:06

Paula sretnooooo.. 😘

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 13:13

Manich

Noemi1

Manich

Noemi1

Jutroo curke ☕🚬🙈

Heeej tvom malcu danas 2 mj ❤️😘 bas slatko proletilo vrijeme.

Daa, bas leti vrijeme💕 😁 aj pocnite i vi radjat da se nes dogadja 😃 e jesi odlucila za ime ili ces kad se rodi?

Hahahaha a jooooj tesko pitanje.. Vise me vuce Liam jer je rijedje kod nas.. Lucas mi preljepo izgleda napisano ali kad ga izgovorim nije mi to to vise..

Meni je Liam bas lijepo 😊❤ 

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 13:14

PaulaPerkovic

Ajmee stize bebicaaa 😊😊😊😊 sretnoo 🤞 nek bude brzo i sto manje bolno, bez rezanja i sivanja 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.