Hvalaa vam cure, meni je ova klizna nesto najgore sto mi mogu napraviti.. To mi je najstrasnije iskust o i iz prve trudnoce hahaha tj poroda 🥵🥵🥵😠
Hvalaa vam cure, meni je ova klizna nesto najgore sto mi mogu napraviti.. To mi je najstrasnije iskust o i iz prve trudnoce hahaha tj poroda 🥵🥵🥵😠
Ma da? Tako ti je grozno to? A ja se sve veselim ciscenju al sam ja blesava onda hahaha.. 🤣🤭 Mene opet brinu moji hemoroidi vanjski i kak ce to izgledat za klizmu a bome i poslje poroda ima da placem zbog hemoroida sve ostalo ce mi biti macji kasalj..
Jutroo curke ☕🚬🙈
Heeej tvom malcu danas 2 mj ❤️😘 bas slatko proletilo vrijeme.
Daa, bas leti vrijeme💕 😁 aj pocnite i vi radjat da se nes dogadja 😃 e jesi odlucila za ime ili ces kad se rodi?
Hahahaha a jooooj tesko pitanje.. Vise me vuce Liam jer je rijedje kod nas.. Lucas mi preljepo izgleda napisano ali kad ga izgovorim nije mi to to vise..
Meni je Liam bas lijepo 😊❤
I meni je i zanimljivo je sto ga nemogu skratit jedino ako ga netko odluci zvati Li hahaja al opet nije cak ni ruzan nadimak... Jesi ti pisala kako se tvoj sincic zove?
Paula -sretnooo🤗🤗🤗
Pikulica-pa vidis kak ju gnjave😓 Ma sretna sam da je sve ok….samo sam jucer bila toliko jadna da sam se morala pojadati…😌
Jeja-ma grozno je to…tek sad vidim koliko sam slaba😌
Frajla-kako je Oliver?😌
Aurora-meni je bas danas rekla patronazna da joj dajem 25 kapi prije jela na zlicicu 3x dnevno za pocetak,pa cemo vidjeti….
A onak, malo bolje kao, nocas je bilo ok, ali zato dok se probudio u sat vremena 5 pelena 😏
Zvala doktoricu, srecom nije gnjavila da dolazimo, kaze da nije od antibiotika, da je virusno, pa ajd bar nesto....
Ma da? Tako ti je grozno to? A ja se sve veselim ciscenju al sam ja blesava onda hahaha.. 🤣🤭 Mene opet brinu moji hemoroidi vanjski i kak ce to izgledat za klizmu a bome i poslje poroda ima da placem zbog hemoroida sve ostalo ce mi biti macji kasalj..
Tako ti je meni bilo 🙈
Neka mlada sestrica bila i nije znala naci rupu 🙊
Ali nije mi to opcenito bilo nista strasno, kad je nasla pravo mjesto samo nasipa vodu unutra, nis posebno
A poslje poroda me samo to bolilo, za savove nisam ni znala pored ovog 😥
Manich ajd kad budes imala vremena i volje,napisi kako si neki dan rekla da pravis krpice sa zeljem, ima na internetu znam,mislim nije mudrost neka, neg neda mi se trazit i vrtit jer svak uvik nesto svoje ubaci haha...😊
Paula sretno! Meni klizma i nije bila toliko loša iako sam je htjela odbiti...
Čime mažete guzice i pišulince? Ja sam koristila kremu San po preporuci patronažne, ali unatoč tome nam se pojavio osip ispod testisa i ojedine u preponama...sad sam prešla na original čelićevu, a imam i Uriage doma i JGL i nevenovu, ali ne mogu svako malo mijenjati jer oda ne znam jel koristi trenutna...
Što se tiče grčeva, mi ih još nemamo, barem ne one prave, samo ga nekad uhvate plinovi pa plače, ali kad se isprdi onda mu je lakše. Ali sam htjela reći kako sam čitala da je bolje davati neki probiotik nego kapi protiv grčeva? Ima li smisla?
Meni ta klizma bila skroz ok, traje minut i bezbolno skroz.
...
DijMar meni se najbolja pokazala JGL, nikad osipa ni crvenila
Paula sretno!!!🤗
Ovo se osuo bas od znoja, otkad smo promijenili polozaj za dijenje. Od rođenja ima bubuljice od hormona, a sad lagano crvenilo i jos par novih bubuljica koje ne izgledaju kao one kad se rodio, sitnije su i oko njih je crvenilo. Hvala vam curke, tako cemo i mi onda po potrebi…to mi i ima smisla ali ta uputstva su me zbunila.
Hijoooj, klizma🤪. Meni isto uzas…noge mi skacu na toj stolici jer sam se nekontrolirano tresla, dr me rucno prosirila za prst i slag klizma koju mi je neko dijete radilo a taj slauf izgleda 50 g star…jos kad sam vidjela da ga peru i ne bacaju… 😱. I na to neka prokleta babica koja je tamo valjda navijala, sta ja znam, na mene da se prestanem tresti…nda, tresem se tako malo iz gusta😁. Ugl, nisam se radovala klizmi a kad sam ju dozivjela, znam i zasto🙂
Daj me nemoj zezat da su dali nekom studentu da ti to radi e pa ja bi na to mraknila pogotovo zato sto imam te vanjske hemoroide i zbilja treba netko strucan to odradit da me ne ozljedi jos dodatno kud me sve to muci i iskreno reci cu im odma za to kad dodjem u bolnicu pa jebemu ako nemozemo trazit da se prema nama postupa normalno onda u kakvom svijetu mi zivimo. Evo nisam neka koja ce srat za sve ali ti hemoroidi su mi zbilja slaba tocka i zasto bih dozvolila da me mrcvari neki student tamo ako nemoram.
Sortiraj odgovore
Najstariji