Venus sutra ce bit puno bolje, vidjet ces 🙂 Ja bi si pridrzavala trbuh kad bi isla piskiti i onda polako uspravljala sve vise.
XoXo ko da mog bebana opisujes, ja sam slicni post napisala prije dan dva. Ugl mene je bilo strah da ga ocito ne nahranim dovoljno kad nekad vec za 20 min gura sake u ustima. Jednostavno on voli papati i danas sam mu dala cim bi trazio i sve super. Ugl ak je budan jede svakih 30 do 60 min, a ako zaspi nakon podoja onda sam mirna 2 do 4h. Moj voli i dudicu pa i to pomaze ako sam sigurna da je dovoljno papao ili da ga uspavam ak si mi se probudi dok ga prebacujem.
Ygritte pridrzavam, al bas me boli i mjehur i mokracna cijev dok piskim, pa se bojin da nije neka urinarna od katetera nadosla.
Deja sve najbolje bebici i vama, drzimo fige da sve pretrage dobro prodju i nek je zdrava i sretna!
Manich nadam se da ti se nesto pokrece, eto moja dosla s 39+3 a ja sve kukala kad ce i napokon se pomirila da nece zurit 😂
Deja hvala ti saljemo tebi i curi punooo pusa da sve bude i dalje u redu..
Curke ja odlucila otici spavati pa ako sta krene javimo se ako ne onda smo uspjeli zaspati.. 😊😁
Manich evo i mene nes bolucka dolje kao menstrualni… Nista me jos ledja ne bole… Ako odes danas cuvaj mi mjesto u sobi 😁
Opa skupit ce se ekipica u kbc Osijek 🙌
Deja draga polako ne sikiraj se, mislim da sam pisala vec da je mom malenom otkriveno prosirenje pijelona, nije nista opasno samo se stalno prati, njemu su 2,5 god, nalazi uvijek extra, ali eto to stoji kako stoji... Kad smo tek otkrili to je bio sok, danima sam plakala, jer je bio veoma mali, ne mozes protiv sebe jer si majka tom malenom stvorenju.. Polako samo. I njemu su vadili iz glave krv, sa oko dca mjeseca, jer nisu mogli pronaci na rukici, ja nisam mogla ni gledati... Sve ce to doci na svoje.. Samo izvini, ne sjecam se zasto radite ekg, na rođenju nesto otkriveno? Izvini vjerovatno sam propustila post... 😘😘😘😘 samo je ljubi i mazi, bit ce to sve ok
Venus supeer za dojenje 😊 nisam znala da poslje carskog dobijes injekciju za vracanje maternice 🤔 ma samo ti uzimaj tablete za bolove ili sto ti vec daji, pusti sestru sta kaze, ti znas kako se osjecas i ako mislis da je sestra u pravu konzultiraj se s doktorom svakako. Izmrcvarili su te posteno pa onda slali na carski 😡 forsanje prirodnog poroda 🙄 sva sreca zive ste i zdrave, ali ono.. Mogli su to i prije skuzit da ne ide vaginalno 🙄
Dejo pa grozno ovo za bebicu. Ja bi plakala cijelo vrijeme u bolnici. Jos i pametna doktorica 😡Ne znam kako cu cijepljenje prezivit, a mogu mislit kad vidis braunilu u glavici bebe 😢😢
E kad si napisala da te pitala dokt: mama jel vi to placete ili ste prehladjenA? Sjetila sam se kako kod nas na cijeloj ginekologiji tako pricaju, od sestara, babica, doktora 🤦 ono pitanje tipa: mama kad ste rodilA? Ja gledam jel moguce da su tako nepismeni? 🤔
To za kontaminirani nalaz, vjeruj samo dotaknes poklopac malo prstom, on bude kontaminiran 🙄🙄
Meni usi gore, vruce mi po cijelom tijelu… Imam osjecaj ko da mi dijete nakurilo vatru unutra i gorim 🥵… Vlazan vrat, ispod kose, izmedju prsa ma svugdje skoro… dns me i prsa boluckala i donji dio trbuha…
Jel moguce da od ovog cajeka budu neke nuspojavice????
Slicno kod mene. Lezim predvecer pokrivena nekom laganom dekicom jer mi je bilo hladno i onda odjednom navala vrucine...cijela mokra u sekundi, stomak, vrat, grudi, a u glavi kao vatra da gori 😩 jedva sam dosla sebi. I da, vec me par dana dolje bolucka lagano, probada i bas me poceo boljeti trbuh kad se beba proteze ili sta vec radi...stisne mi se trbuh i pojave dvije ogromne kvrge i uf to bas boli dok se malo ne pomakne.
Venus vec sutra ce biti bolje, stisni zube jos malo a kad dodjes doma bit ces ko nova 😀.
Grub ti je bio porod, ko moj po opisu samo je tvoj upola krace trajao pa evo me prezivjela 😀. Doduse trebale su mi silne godine da se odlucim za novu trudnocu 🤣🤣 al eto naivno se nadam da cu ovaj put uspjet izbjec maraton na dripu i carski.
Meni je ibuprofen puno bolje djelovao od voltarena, vec nakon 4 dana mi je bilo dobro. Doduse u starom rodilistu bebe nisu bile s mamama u sobi, donosile ih sestre samo na podoj i mazenje pa je bilo lakse. Kateter zna dobro iziritirati pa moze peckati, pod antibiotikom si pa sumnjam da ce otic u neki infekt.
...
Deja bome su te dobro isprepadali, a doktoricu necu ni komentirat. Mamu boli kad bebi pukne noktic a kamoli kad krenu sipat dijagnoze i sumnje 🙄🙄.
Pokusaj ostat smirena, bit ce mrvica super 🤗
Cure drzite mi fige za sutra, imam termin ujutro u 7 za carski.. sad me vec panika hvata 😟
Sortiraj odgovore
Najstariji