Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    22. Listopad 2019. 21:14

Deja1988

Manich-spremi se ti za svaki slucaj😁
    Frajla-isto me zove sestra ako nesto nije ok s papom…Nalaz je gotov za 4-5 tjedana… Ali ja uvijek nazovem nakon mjesec dana da provjerim🙈
    Ali ovo je stvarno uzas,to nije normalno…pa koji je to dz?

Ja sam uzela nepropusne podloge za sebe i malenu,jer u bolnici ne mijenjaju posteljinu…a ona njihova nepropusna podloga mi je zivce kidala😡😡

Ajme i mene je ubijala ona plastika njihova i onda sam ju maknula tamo 4.,5. dan i preporodila se 😁 ali da, imala sam i ja tu podlogu, za sebe i za bebicu prematat, i sva sreca da jesam, jer mi se usred noci pokakala dok sam ju presvlacila.. pa bi bilo divno spavati na tom posranom 😅

Venus
    22. Listopad 2019. 21:17

Cure drage evo da se javim napokon, hvala na podrsci, uspjela sam preletit jedan dio komentara. Evo proslo je 50 sati od carskog reza, ja se nadam da cemo u petak il subotu najaksnije doma jer vrijeme pre sporo prolazi u bolnici. Sto se tice lijekova za bol trazim svako 8 sati voltaren injekciju, koja nije bas efikasna, al mi pomogne da se bar nekako natjeram ustat piskit, jutros kad je stala djelovat ja sam jedva se digla i dosla do wca, piskenje bilo jako bolno, cak se brinem da je nastradao mjehur od katetera, znaci doslo mi je na povracanje od boli i zujalo u usima, kad sam se jedva vratila na krevet plakala sam opet da dodjem sebi haha...popodne vec druga prica kad je djelovao novi voltaren, boli i dalje grozno, al se uspijem nekako dic i doc ko pogrbljeni starac na wc, cak sam podigla malenu par puta i presvukla je prvi put 🥰 toliko sma zaljubljena, ona toliko mala i slatka, spala sa 3010 na 2850 danas i 48cm duga 💕💕 mrva moja medena

22. Listopad 2019. 21:22

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

DijMar

Frajla kak ti hendlas tog svog malog pisonju uz trbuh? 😅🙈
    Manichti si slijedeca sad? 😋

Uhh da ja sljedeca izgleda po datumu ali eto vidis ima njih i terminom prije mene pa jos nisu krenule…
    Ja sam se sad tako uplasila.. Peru me neki bolovi vec 3 h ali lezala sam i gledala film i nije to bilo nista jako nego ja se ustala i pocelo to boljeti cijeli stomak boli od gore do dolje a dolje probadaaaa tak da ostanem bez zraka.. I ja brze bolje ode pod tus jer kosa masna.. Okupala se jedvaaa se obukla jer bolii… susim kosu boliiii..i taman kad sam ju osusila bolovi se smanjili… I sad razmisljam koji klinac sta sad? Jesu to trudovi ili nisu da idem setat hopsat na lopti kaj sada? Al sam ja sebi tupava majke mi..😱😱😱😱 Taman mama ulazi u kucu kad me popustilo a taman sam joj htijela rec da mislim da imam trudove..

Ee da si slusala Venus, vec bi kosa bila cista 🤣 a gle ak se ne bude nis dogadjalo vjerojatno su bh kontrakcije. A ako budee, sto se nadamoo da hoce navijat cemoo za novu bebicu. A mos svakak otic provjerit u bolnicu da budes mirna, ako mislis da je nesto 🤷

Hahaaha sad je kosa cista i spremna sam krenut ako moram.. Vidjet cemo.. Nesto me malo bole ledja i stisce se stomak ali nema onih menstrualnih bolova vec samo tu i tamo neko probadanje.. Vidjet cemo mozda su samo laznjaci..

Navijamo da su pravi 😀 ajmoo bebaac os ti vaan il nees? 🙃

Hihi pusta on mene da se ja ponadam da ce mi doci pa me onda zezne..  Kaze mi mama sva si na iglama sjedi pogledaj seriju i idi spavat dzabe ti sad sjedit budna i ocekivat nesto a mozda je nista.. Kaze naspavaj se ako su pravi trudovi probudit ce te bol i onda ces ici u bolnicu.  Da mi je netko rekao da ce ona biti tako mirna i prisebna nebi vjerovala.. Vidjela je da sam se ja malo uplasila.. Ali vise zbog toga sto nisam sigurna jel je nesto ili je nista.. I bas je sva njezna i draga prema meni... Mislim da bi me ona umirila skroz da se uspanicim.. Moram priznati da sam iznenadjena sa mojom mamom.. ❤️❤️😊😊 

Venus
    22. Listopad 2019. 21:23

Dojimo uspjesno i zbog toga sam presretna, nekad je lijena pa prespava pola vremena na sisi pa vristi kad je maknem, al dragi je danas donio Nuk dudicu i bit ce spas, uzela je iz prve, pa cu davati nocas ako bude neutjesno plakala ko sinoc od ponoc do 6 😂
    Mama needs some sleep haha. Rekla mi jedna sestra kao da od sutra smanjujem voltaren, da trazim ibuprofen, a ja se bojim. Jos primam antibotike svaki dan i fragmin. 
    Luce u radjaoni su u nedjelju bili Roej, Gruica, Resic i Marusic, ono ok su svi, ove doktorice su me pregledavale u trudovima i rucno namjestale bebi glavu i to ce mi ostat trauma za cijeli zivot, a vjerojatno i muzu. A da nekazem nakon 10 sati dripa i muke i 10cm otvorena taman se nadam da beba van, oni donose papire za potpisem za carski, uvode mi novi bolni kateter, ja izvan sebe u trudovima, bolovima od katetera i igle po rukama, osjecala sam se ko jadni nemocni goli les kojeg namjestaju tamo po sali... bas nekako se nemos psihicki nikako pripremit na taj scenarij. Toliko smo cekali mrvicu i kad je pukao vodenjak toliko sam bila uzbudjena i sretna, i nadala se brzo ce to...
    Ugl.sad je to iza nas, nadam se da cu se fokusirati na malenu i ovu golemu neopisivu ljubav i ponos, a drugo dijete je bome dobro pricekati 😂😂😂

PatyDi
    22. Listopad 2019. 21:28

Meni su promijenili plahtu svaki put kad bi bila malo krvava, a imala sam jednu po cijelom krevetu i ta koju su mijenjali je bila po pola...prematalicu smo isto imali, ali on je bio na jastuku u kojem je bio zamotan, tako su ih i one prematale...
    Venus samo polako i zovi sestre da ti pomognu kad god. Ja sam bila bedasta i jako rijetko zvala, a one su tamo radi nas, kako god se nekima ne da raditi...
    Manich ja sam se isto nadala da su bh kad je meni krenulo, ali znas da nisu kad ne staje nakon par sati i bude svakih 10-15 min u pocetku...ali ako nisi procurila samo polako i bez panike 😉

october30
    22. Listopad 2019. 21:38

Manich evo i mene nes bolucka dolje kao menstrualni... Nista me jos ledja ne bole... Ako odes danas cuvaj mi mjesto u sobi 😁

22. Listopad 2019. 21:39

DijMar

Meni su promijenili plahtu svaki put kad bi bila malo krvava, a imala sam jednu po cijelom krevetu i ta koju su mijenjali je bila po pola…prematalicu smo isto imali, ali on je bio na jastuku u kojem je bio zamotan, tako su ih i one prematale…
    Venussamo polako i zovi sestre da ti pomognu kad god. Ja sam bila bedasta i jako rijetko zvala, a one su tamo radi nas, kako god se nekima ne da raditi…
    Manichja sam se isto nadala da su bh kad je meni krenulo, ali znas da nisu kad ne staje nakon par sati i bude svakih 10-15 min u pocetku…ali ako nisi procurila samo polako i bez panike 😉

Venus drago mi je da je bebica okej i da dojite i samo polako dan po dan i bit ce ti sve bolje.. Mi zene smo lavice sve mi mozemo podnjet., zao mi je sto si zavrsila na carskom ali nazalost nemozemo nekad birati.. Samo hrabro saljemo puseee za brzi oporavak..
    DijMar ma znas sta ti je kod mene sto je to bila tak neka cudna bol kompletan stomak me bolio i stisnuo se i boljela me i ledja tako da sam se morala onako pogrbiti da izdrzim bol, a dolje onako kao probadanje al ne onako kao menstrualni bolovi.. Poslje tusiranja i nekih 15 min popustilo sada me bole prepone i ledja ali vise kao da me ukljestilo nego kao konstantna bol.. 

Frajla
    22. Listopad 2019. 21:40

Deja1988

Manich-drzim fige da se nesto pokrene uskoro😊
    Pikulica-ja nisam imala nuspojave….ali ja inace gorim,meni je staaaalno bilo🥵🥵😁 Vruca zenska😁

Meni je dan danas koma bio,koma😓 Uglavnom,isli danas kardiologu na kontrolni ekg,u petak idemo opet,nositi ce holter 24h.. Ukratko-radili smo urin malenoj na preporuku patronazne,i nalaz je dosao losiji,pokazala danas doktoru,on nas poslao na hitnu pedijatriju nakon ekg-a….i obradili ju-vadili joj krv iz glavice😭😭😭😓😓 Ja sam se stipala da ne proplacem…i zaljepili vrecicu i cekamo da se popiski..U meduvremenu dode neka doktorica da idemo s malenom na uzv bubrega…I pitam ju jel sve ok,a ona veli da imaju neka prosirenja,i ako nalaz urina bude los,da ce ju ostaviti… Ja gotova,u plac odmah… a ona mene pita-mama jel vi to placete ili ste prehladena?! E tu sam pukla…rekla sam-pa mama sam,naravno da placem,malena ima 17 dana,necu plesati od srece…a ona meni da bespotrebno placem…odvratna babetina😡😡😡😡😡😡 No,uglavnom sve je ok na kraju,pustili nas doma,urin koji je doma raden je bio ocito kontaminiran..a za ova prosirenja na bubregu je rekla druga doktorica da je zbog punog mjehura vjerojatno….Ma…samo zelim zaboraviti ovaj dan,samo neki sokovi…

Ajme grozno 😭
    Bubica mala, kak su joj iz glavice vadili 😥
    Oliveru su s mjesec dana vec iz vene na rukici (lakat, ko odraslima) i to sam jedva prezivila
    Drago mi je da je na kraju sve ok bar s tim.

Nama sestra uvjek naglasava za pranje  pisice prije stavljanja vrecice
    Jel EKG sta bolji?

22. Listopad 2019. 21:43

october30

Manich evo i mene nes bolucka dolje kao menstrualni… Nista me jos ledja ne bole… Ako odes danas cuvaj mi mjesto u sobi 😁

Hahahah dogovoreno.. Ako odes ti prije mene cuvaj ti meni... 🤣😝 Joooj da bar danas ili sutra idemo obje da imamo i mi party u sobi kao nase curke u zg.. 

Frajla
    22. Listopad 2019. 21:44

Deja1988

Manich-spremi se ti za svaki slucaj😁
    Frajla-isto me zove sestra ako nesto nije ok s papom…Nalaz je gotov za 4-5 tjedana… Ali ja uvijek nazovem nakon mjesec dana da provjerim🙈
    Ali ovo je stvarno uzas,to nije normalno…pa koji je to dz?

Ja sam uzela nepropusne podloge za sebe i malenu,jer u bolnici ne mijenjaju posteljinu…a ona njihova nepropusna podloga mi je zivce kidala😡😡

Dz srednjaci, mislim da oni spadaju pod centar 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.