Kad ce te bebice visee..one kao da se dogovaraju kad da bude baby boom😅..nestrpljivost na vrhuncu kod mame!😂🙈🎀
Jutro! 🙋🏼♀️
Deja nemoj se obazirati na komentare dr jer uvijek ima onih hladnih i neljudskih...pa kako ti se nece srce lomit kad vidis tako malo bespomocno djetesce 😢 Bitno da je sve u redu, a ostalo ce biti 🙏
Mouse sretno, iako je sad vec sve gotovo i nadam se da je proslo bez problema. Javi nam se kad dodjes k sebi 😉
Manich nek se on lijepo spustio, a ne kao moj...cijelu trudnocu bio nisko, ali se za porod nikako nije spustao pa je sve jako dugo trajalo 😓
E sad ak ne rodis u ovoj grupici onda neces jos par dana 😅
Ja obavila pregled, zatvorena skroz, beba se skroz zbila dolje glavicom ali nije u idealnom polozaju za porod. Imam nesto viska plodne vode ali nije drasticno. Cura procjenjena na cca 3500 gr. Iduci tjedan hospitalitacija zbog gestacijskog ako ne krene ranije
Jutro! 🙋🏼♀️
Dejanemoj se obazirati na komentare dr jer uvijek ima onih hladnih i neljudskih…pa kako ti se nece srce lomit kad vidis tako malo bespomocno djetesce 😢 Bitno da je sve u redu, a ostalo ce biti 🙏
Mousesretno, iako je sad vec sve gotovo i nadam se da je proslo bez problema. Javi nam se kad dodjes k sebi 😉
Manichnek se on lijepo spustio, a ne kao moj…cijelu trudnocu bio nisko, ali se za porod nikako nije spustao pa je sve jako dugo trajalo 😓
E sad ak ne rodis u ovoj grupici onda neces jos par dana 😅
Ma nece samo me zajebava hahahah 🤣😱🙄 on ce tamo cekat zadnji dan u mjesecu pa da dodje na Halloween prasac mali garant.. A ja cu do tada prolupat. Trebala sam ja vozit biciklu do kraja hahahaha mozda bi vec bio vani.. Al ni to ne znaci nista.. Eeee nek sam ja sebi pozeljela porod ko sto je moja prijateljica imala puko vodenjak filmski ona bez nekih velikih bolova dolazi u bolnicu pregledavaju je i vicu ajme 8 prstiju to je za radjaonu. Ne stizu nistaaaa osim brijanja i ona u 15 minuta i 4 truda radja curicu. Eeee ne ide to tak kod nas starijih haahaha izgleda da ipak ima nesto u tome da je lakse rodit sa 19 nego sa 27..
Jutroo curke ☕🚬🙈
Heeej tvom malcu danas 2 mj ❤️😘 bas slatko proletilo vrijeme.
Jutroo curke ☕🚬🙈
Heeej tvom malcu danas 2 mj ❤️😘 bas slatko proletilo vrijeme.
Daa, bas leti vrijeme💕 😁 aj pocnite i vi radjat da se nes dogadja 😃 e jesi odlucila za ime ili ces kad se rodi?
Curke, nocas sam citaka zaostatke al nisam imala snage pisati….a sad sam u zurbi i treba mi pomoc…koliko se espumisan kapi daje i kako? Kako sam dhvatila na kutiji pise 25 prije ili poslije svakog podoja….meni npr malac jutros dobio 25 kapi i krenuo sisat…pa smo imali pauzu za mijenkat pelenu (ukakao se do grla), pa pauzu za nosat za stucanje pa pauzu za igranje…itd. ugl, 2 sata je jeo s prekidima…i onda opet krenio jesti…jesam mu trebala opet dat kapi? Koliko tih kapi smije u danu popiti? Sad mi je upravo zaspao pa nista od kapi ali da znam. Jedna poznanica patronazna mi rekla da se daje 4-5 kapi prije svakog podoja pa mi sad nista nije jasno jer mi je druga rekla da ide 25 prije svakog pa bilo to 8-10 obroka dnevno. A malo mi to puno zvuci
E ide ti 25 kapi odjednom. Iako sam ja znala davat i 15 i 20. U pocetku mi se cinilo puno, al sam skuzila da nije puno. A ja san davala prije obroka i to 3 do 4 puta na dan. Mislim da ne bi trebala davat 10 puta po 25 kapi. Pa bocica bi ti trajala 2 dana 😆
Curke, nocas sam citaka zaostatke al nisam imala snage pisati….a sad sam u zurbi i treba mi pomoc…koliko se espumisan kapi daje i kako? Kako sam dhvatila na kutiji pise 25 prije ili poslije svakog podoja….meni npr malac jutros dobio 25 kapi i krenuo sisat…pa smo imali pauzu za mijenkat pelenu (ukakao se do grla), pa pauzu za nosat za stucanje pa pauzu za igranje…itd. ugl, 2 sata je jeo s prekidima…i onda opet krenio jesti…jesam mu trebala opet dat kapi? Koliko tih kapi smije u danu popiti? Sad mi je upravo zaspao pa nista od kapi ali da znam. Jedna poznanica patronazna mi rekla da se daje 4-5 kapi prije svakog podoja pa mi sad nista nije jasno jer mi je druga rekla da ide 25 prije svakog pa bilo to 8-10 obroka dnevno. A malo mi to puno zvuci
Mi dajemo sab simplex, 15 kapi, jedno 3,4 puta dnevno, rasporedimo nekako. Jer mi je previse nekako prije svakog podoja 😨
E, hvala vam. Znaci nisam jedina kojoj zvuci previse. Dajemo i bio gaju uz to. Pa oleovit i nakraju ispadbe danali zivi na mlijeku i kapima🤪.
Nego da vas jos nesto pitam…malac se osuo po licu kako dojimo u cudnom polozaju pa mu uvihek jedna strana lica zakeljita za sisu…
Ne znam jel da mazem to mozda s bepanthenom₩, necim drugim ili uopce ne?
Ja bi na tetru malo nakapala fizioloske i s time tapkala po tome
Sortiraj odgovore
Najstariji