Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    22. Listopad 2019. 19:58

ivana0907

Marijaa.Ika

Evo i ja se danas pakirala, jos sad ubacila neke stvari 😂 i cak je stalo u torbu, a kufer nemam mali nego srednji pa eto..
    Jeste vi stavljale svoje podloge za previjanje, cujem da sve previjaju na jednoj, pa sam ja stavila svoju..

ja cu stavit i da imam ispod sebe i za curku…
    one 2 male tetrice krpice i jednu obicnu veliku i rukavice 😊 ako budu vec duzi nokticii

Da, stavila sam i ja tetre, i sad male rukavice 🧤 dobro si me podsjetila 😊

• Noemi1
    22. Listopad 2019. 20:05

Manich

DijMar

Frajla kak ti hendlas tog svog malog pisonju uz trbuh? 😅🙈
    Manichti si slijedeca sad? 😋

Uhh da ja sljedeca izgleda po datumu ali eto vidis ima njih i terminom prije mene pa jos nisu krenule…
    Ja sam se sad tako uplasila.. Peru me neki bolovi vec 3 h ali lezala sam i gledala film i nije to bilo nista jako nego ja se ustala i pocelo to boljeti cijeli stomak boli od gore do dolje a dolje probadaaaa tak da ostanem bez zraka.. I ja brze bolje ode pod tus jer kosa masna.. Okupala se jedvaaa se obukla jer bolii… susim kosu boliiii..i taman kad sam ju osusila bolovi se smanjili… I sad razmisljam koji klinac sta sad? Jesu to trudovi ili nisu da idem setat hopsat na lopti kaj sada? Al sam ja sebi tupava majke mi..😱😱😱😱 Taman mama ulazi u kucu kad me popustilo a taman sam joj htijela rec da mislim da imam trudove..

Ee da si slusala Venus, vec bi kosa bila cista 🤣 a gle ak se ne bude nis dogadjalo vjerojatno su bh kontrakcije. A ako budee, sto se nadamoo da hoce navijat cemoo za novu bebicu. A mos svakak otic provjerit u bolnicu da budes mirna, ako mislis da je nesto 🤷

• Noemi1
    22. Listopad 2019. 20:09

Marijaa.Ika

Evo i ja se danas pakirala, jos sad ubacila neke stvari 😂 i cak je stalo u torbu, a kufer nemam mali nego srednji pa eto..
    Jeste vi stavljale svoje podloge za previjanje, cujem da sve previjaju na jednoj, pa sam ja stavila svoju..

Ja sam nosila 2 kom. Mi u Os nemamo prematalicu u sobi i same previjamo bebe na krevetu. Tako da je super dosla ta podloga za previjanje. A drugu sam stavila sebi ispod guzice na krevetu zbog krvarenja 2.dan. 1.dan sam imala neku njihovu nepropusnu podlogu, a drugi sam imala tu svoju i dobro da jesam zato sto sam prokrvarila malo kak sam sjedila turski sjed 😅 

22. Listopad 2019. 20:33

Noemi1

Manich

DijMar

Frajla kak ti hendlas tog svog malog pisonju uz trbuh? 😅🙈
    Manichti si slijedeca sad? 😋

Uhh da ja sljedeca izgleda po datumu ali eto vidis ima njih i terminom prije mene pa jos nisu krenule…
    Ja sam se sad tako uplasila.. Peru me neki bolovi vec 3 h ali lezala sam i gledala film i nije to bilo nista jako nego ja se ustala i pocelo to boljeti cijeli stomak boli od gore do dolje a dolje probadaaaa tak da ostanem bez zraka.. I ja brze bolje ode pod tus jer kosa masna.. Okupala se jedvaaa se obukla jer bolii… susim kosu boliiii..i taman kad sam ju osusila bolovi se smanjili… I sad razmisljam koji klinac sta sad? Jesu to trudovi ili nisu da idem setat hopsat na lopti kaj sada? Al sam ja sebi tupava majke mi..😱😱😱😱 Taman mama ulazi u kucu kad me popustilo a taman sam joj htijela rec da mislim da imam trudove..

Ee da si slusala Venus, vec bi kosa bila cista 🤣 a gle ak se ne bude nis dogadjalo vjerojatno su bh kontrakcije. A ako budee, sto se nadamoo da hoce navijat cemoo za novu bebicu. A mos svakak otic provjerit u bolnicu da budes mirna, ako mislis da je nesto 🤷

Hahaaha sad je kosa cista i spremna sam krenut ako moram.. Vidjet cemo.. Nesto me malo bole ledja i stisce se stomak ali nema onih menstrualnih bolova vec samo tu i tamo neko probadanje.. Vidjet cemo mozda su samo laznjaci.. 

22. Listopad 2019. 20:35

A mogla bi otici za svaki slucaj al bas bi mi bilo neugodno da nekog ugnjavim da me vozi pa da na kraju nije nista.. 🙄😔

Frajla
    22. Listopad 2019. 20:37

Ja sam pod guzicom imala njihovu nepropusnu cijelo vrijeme. Istu, da nebi netko pomislio da su mijenjali 🙄
    Nosila sam svoju za maloga, na krevetu sam ga presvlacila, tako da cu sigurno opet nositi. I par tetrica, iako su ga uvjek donjeli s njihovom tetrom, meni je bilo zgodno imati dodatne, stavljala sam ij i sebi na grudi jer su mi tih orvih dana oni jastucici bili pregrubi.
    DijMar, veselo je hendlati malog dana, nebi mi bilo lako ni da nemam stomaka 🙄 Muz radi popodne. Od kad se popodne probudio presvlacim mu pelene, tusiram ga i pokusavam nahraniti (vec 2 dana ne jede). Naravno, nije meni najgore, on je siroce bas jako bolestan 😭, do te mjere da sam razmisljala da na hitnu idemo, a kod mene se na hitnu ide bas ono kad se nema izbora-ja sam bila kad sam prokrvarila u trudnoci, muz kad ga je za vikend ukljestilo u ledima i to je to od nase obitelji... Ugl, za sada ne idemo nigdje, jer ne vjerujem da mu mogu puno pomoci, znam da bi to bilo par sati cekanja, a doktorica ionako radi ujutro 

• Marijaa.Ika
    22. Listopad 2019. 20:43

Noemi1

Marijaa.Ika

Ja sam nosila 2 kom. Mi u Os nemamo prematalicu u sobi i same previjamo bebe na krevetu. Tako da je super dosla ta podloga za previjanje. A drugu sam stavila sebi ispod guzice na krevetu zbog krvarenja 2.dan. 1.dan sam imala neku njihovu nepropusnu podlogu, a drugi sam imala tu svoju i dobro da jesam zato sto sam prokrvarila malo kak sam sjedila turski sjed 😅

Stavila ih i ja pa nek se nade, kad je moje znam da je cisto, a hocu i ja ko indijanac sjediti 
    😂 

22. Listopad 2019. 20:45

Frajla

Ja sam pod guzicom imala njihovu nepropusnu cijelo vrijeme. Istu, da nebi netko pomislio da su mijenjali 🙄
    Nosila sam svoju za maloga, na krevetu sam ga presvlacila, tako da cu sigurno opet nositi. I par tetrica, iako su ga uvjek donjeli s njihovom tetrom, meni je bilo zgodno imati dodatne, stavljala sam ij i sebi na grudi jer su mi tih orvih dana oni jastucici bili pregrubi.
    DijMar, veselo je hendlati malog dana, nebi mi bilo lako ni da nemam stomaka 🙄 Muz radi popodne. Od kad se popodne probudio presvlacim mu pelene, tusiram ga i pokusavam nahraniti (vec 2 dana ne jede). Naravno, nije meni najgore, on je siroce bas jako bolestan 😭, do te mjere da sam razmisljala da na hitnu idemo, a kod mene se na hitnu ide bas ono kad se nema izbora-ja sam bila kad sam prokrvarila u trudnoci, muz kad ga je za vikend ukljestilo u ledima i to je to od nase obitelji… Ugl, za sada ne idemo nigdje, jer ne vjerujem da mu mogu puno pomoci, znam da bi to bilo par sati cekanja, a doktorica ionako radi ujutro

Oooo mis mali bas mi je zao sto je tako buban.. Ovaj sad cu mozda bubnuti glupost ali ja kad sam imala proljev a nisu znali jel trovanje hranom ili viroza jer je bilo sve sumnjivo meni teta u ljekarnoj preporucila aktivni uljen u tableticama moze ga se izdrobiti i u mljeko ili caj ili obicnu vodu nema okusa niti ista a zaustavalja proljev i usput ako je doslo do kakvog drugog razloga zbog kojeg je proljev nastao on ga neutralizira.. E sad morala bih guglat dal se smije dat djeci ali ja mislim da smije jer se sjecam da smo mi imali male macice koji su imali proljev i veterinar rekao da smijemo otopit u vodi te tabletice.. I u biti mene su te tablete spasile zaustavile proljev nakon par sati... 

Frajla
    22. Listopad 2019. 20:46

Neznam kak je kod vasih soc gin, kod mog uvjek kazu da ce zvati ako nesti ne valja s papom, ako ne zovu sve je ok. Tak da ja nisam nikad zapitkivala za to.
    Zadnjih godina papu radim privatno, neznam sad napamet, ali recimo za 10ak dana dobijem nalaz.
    I sad, zove mene sinoc sestra od gin da mi je dosla papa i da si dodem po nalaz. U prvi tren me totalno zbunila, vec sam joj krenila reci da ja trebam roditi jos malo i da nisam radila sad nista i onda se sjetim-na pocetku trudnoce mi je to radio, i evo, vec je gotovo 😳
    Malo sam sokirana da to toliko traje, pa kak one zene koje imaju neke probleme?! 😱 ono, dobijes nalaz da prije skoro godinu dana nesto nije valjalo 😧

• Pikulica19
    22. Listopad 2019. 20:50

lala3

Pikulica19

lala3

Pikulicepusti barem mene prije reda, meni je trece 🙈, zuri mi se 🤣.. Manichvjeruj da sam uvijek govorila kako su sretne zene koje uđu u 9-ti i rode, ne prođu sve cari posljednjih tt 🙄🙄.. citavu bih trudnocu ponovo u zamjenu za deveti mjesec 🙈..
    Ajlanedostaje nam tvoje piskaranje i situacije sa svekrvom 😊
    Moja je otisla prije pola sata i ja odmah prilegla da se odmorim i fizicki i psihicki… Jutros u osam zove jeste li ustali, rekoh evo sad, kaze ona super evo mene ispred zgrade 🙄🙄🙄, divan pocetak dana…

Ovo sam morala reci jer koliko god mi nesto isle "po redu" mogu opet ispast da ja budem na redu 🙈 kad nikad ne znamo… 🤗🤗🤗🤗

Ma salu na stranu, kad koja beba odluci doci, tad ce i biti, mozemo mi dubiti na glavi pa preci termin ili mozemo biti vec sljedece… Nego mi je interesantno da su cure koje su rađale tamo na pocetku tablice imale te trenutke sa cepovima, ispadali cepovi kao ne znam sta, a sad rijetko koja da javi da je ispao cep…

Ispadali cepovi ko da je nova godina... 🤣🤣🤣🤣
    A sad ekipa sve nesto zacepljena 🙈🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.