Cure držite fige 🤞 da se kod mene nešto počne događati do petka inace ću morati na indukciju 😭😭😭
Ja sam isto kao noemi, u 2 puko vodenjak, oko 5 prvi trudovi, pola sata pravih jakih trudova i u 7:15 rodila 😁 dakle porod za pozeljet svima! I jos je bebica bila 2600g i 45cm, pa ni popucala nisam nit me sivali. Stvarno mi se posrecilo s porodom, nakon sto cotam sve vase price. Ali da je bolilo, bolilo je ko sam vrag
Hahah, pa kako 😂 dobro vase su bebe bile manje, moja ce ocito biti veca, a i od prije mali je bio veliki isto skoro 4 kg, ali brzo je islo. 😊
Ja kad citam ova iskustva s poroda se zapitam cime sam se Bogu zamjerila 🤣🤣. Cijelo jutro, dan i noc bila na dripu i tek iduce jutro porodili me carskim rezom. Sad cemo vidjet hoce biti repriza ili ce ici lakse. Zasad 0 cm otvorena i cerviks postojan 😂. U srijedu idem na pregled i mastam kako ce reci bar 6 prstiju otvorena 🤣🤣
Hahah, evo drzim ti fige za tih 6 cm, kazu da je s drugim lakse 😂
Mene tjese ove njihove optimistične price, mada mi sad muz kaze kad mu citam ove kilaze da sam ja zakasnila 😂 bas mi je podrška!!
Svaka čast Noemi, s posla isla roditi😂
Ma MC zgb, nek boli ali nek nije 12 h 🙏 🤣
Pa skoro s posla, koliko je uranio 😂😂 ma ajde nece bit 12h, bit ce to brzo 🤞
Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha
😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂
DijMar koliko tvoj maleni pojede ml i obroka?
Moja Mia ce i mene i muza pojesti🤣🤣🤣🤣 Imam osjecaj da je stalno gladna od kad je na sensitivu…
Ja kontam da su sve te.posebne formule manje hranjive nego normalne 🤷
Ja sam danas bila na zadnjoj kontroli prije carskog kod svoje gin. i ona mi napravila samo ultrazvuk preko stomaka al nije nista spominjala tezinu bebe.. prije 2 ipo tjedna je rekla oko 2800 g .. sta mislite kolika bi beba mogla bit sad?
3300 😂 do termina taman 3660 😂😂😂kad vec bubam danas svima pa da i tebi bubnem😂
Već zadnja 3 dana me odjednom opere vrućina i prelije znoj samo i to traje 5 min cca dok s eili me ohladi ili ogolim 😂😂😂 i dođe mi slabo ko da ću se srušiti, tlak mi je skroz normalan…
Da li se vama nešto slično događalo na kraju trudnoće?
Ako te sta tjesi neki dan ljudi hodaju u jaknama a ja u majici bez rukava, jucer i dns pod klimom sam 😳
Dodjem kod svojih za vikend umirem od vrucine a njima prohladno, pa mi je zao svih oko mene....
Ovo vrijeme je bolesno, dns je bilo 27° 😵😩🥵
Bas sam se lijepo osjecala i onda odem po speceraj i imam valunge vrucine, oblije me hladan znoj, isto tako me hvata nesvjestica i onda dodjem kuci sjednem, legnem i opet mogu u setnju 🤷♀️
Bas se cudno osjecam....
I inace ne pokazujem osjecaje kako se osjecam al dns sam se rasplakala muzu jer mi covjek nije htio uzet par boca ambalaze od mojih sokova jer imaju za ambalazu skraceno radno vrijeme i sad ja to moram opet u auto nosit a ne drito u Konzum da odem i kuci krenem vise....
Mislim glupost al da mi to bude pokretac suza o Boze dragi 🙈😣😏
Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…
Ja sam prvo hipp pre (to je dobivao u bolnici), pa hipp 1, kad je presao 3kg, pa sam probala novalac AR kad je presao 4kg, pa sam se vratila na hipp (vise mu pase, duze je sit i duze mi spava). 🤷 znam da ne valja mijenjat bas al sam mislila da je novalac kvalitetniji od hippa i kao anti refluks zbog bljuckanja, na kraju je bljuckao i na njemu, samo se duze mucio da izbljucka (on se valjda brzo zgrusa u zelucu pa mu je teze bljucnut). A gledam i cijenu 600g hippa je 64kn il 67, a 400g novalaca je 82kn 🙄 al nije mi cak ni do novaca, nego mu ovo vise pase. 🤷
Kakvi je to novalec od 82kn mi novalec 1 placamo 60kn da budem tocnija 59,20kn a lipo su mogli zaokruziti
Ovi "posebni" budu skuplji, ima taj za refluks, pa nocni i tak svasta nesto
Ahaa to nisam ni znala
Da, taj antirefluks je 82,11kn 🙄 ahaa, obicni je jeftiniji? Nisam znala 🙃
Da i ima ga 600g, ja sam bila mislila koristiti hipp 1 al ga nisam mogla naci i onda sam na ovaj presla
Ma hippa ima u dmu, plodinama. Nema ga samo u ljekarni valjda 😊
Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha
😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂
Meni muz rekao da za iducu trudnocu, ako je bude, necu pit taj caj 😂 tj barem ne od 36. tjedna.. em sto sam bila vec otvorena od 34. tjedna, em sam nosila nisko cijelu trudnocu.. zato sam i rodila tako ranije.. ja volim misliti da su caj i akupunktura zbilja pomogli kod tog brzog otvaranja 🤷
DijMar ima jedna kutija hrane u City centru East, bila sad u Mulleru i naravno odem barem dva puta mjesečno u shopping za Marina. Šta god dođe sve mu kupim jer oni meni imaju tako lijepu robicu da sam ja van pameti.
Sortiraj odgovore
Najstariji