Ja sam isto kao noemi, u 2 puko vodenjak, oko 5 prvi trudovi, pola sata pravih jakih trudova i u 7:15 rodila 😁 dakle porod za pozeljet svima! I jos je bebica bila 2600g i 45cm, pa ni popucala nisam nit me sivali. Stvarno mi se posrecilo s porodom, nakon sto cotam sve vase price. Ali da je bolilo, bolilo je ko sam vrag
Hahah, pa kako 😂 dobro vase su bebe bile manje, moja ce ocito biti veca, a i od prije mali je bio veliki isto skoro 4 kg, ali brzo je islo. 😊
Ja kad citam ova iskustva s poroda se zapitam cime sam se Bogu zamjerila 🤣🤣. Cijelo jutro, dan i noc bila na dripu i tek iduce jutro porodili me carskim rezom. Sad cemo vidjet hoce biti repriza ili ce ici lakse. Zasad 0 cm otvorena i cerviks postojan 😂. U srijedu idem na pregled i mastam kako ce reci bar 6 prstiju otvorena 🤣🤣
😂😂😂🤞 za 6 prstiju 😂😂.. ja idem u petak bila sam na 1 prije 10-tak dana, pa se nadam da je bilo barem malo pomaka, a iskreno se nadam da ce se dr iznenaditi koliko sam otvorena i da je bolje da budem spremna odmah da idem 🤣🤣🤣.. zelje moje, pusti snovi…
Hahah, budi ti spremna, cuda se događaju, mozda si i ti te srece ko i ove brze 😂😂🙏
Prijavljujem nase prvo kupanje 🤗 Dosta mi je vise tog pupka i suhog pranja tak da se danas okupao ko covjek 😆 i jako je uzivao u tome 😍 Samo sam ja stavila malo previse ulja pa mi je bio klizav 😅
Već zadnja 3 dana me odjednom opere vrućina i prelije znoj samo i to traje 5 min cca dok s eili me ohladi ili ogolim 😂😂😂 i dođe mi slabo ko da ću se srušiti, tlak mi je skroz normalan…
Da li se vama nešto slično događalo na kraju trudnoće?
Meni je tako nekako slicno bilo i tada sam saznala da mi je zeljezo u komi i da sam bas anemicna…zbog tog mi je znalo biti slabo i nesvjestica.
Ajojj.. Vidis da prije mj dana mi je rekla dr da pijem željezo al sam, misla da mi je dosta ovo u prenatal tbl 🥵🥵
Mozda nije to razlog, ali u mom slucaju je bio. I ja pijem prenatale u kojima ima zeljeza, ali se meni usprkos tome jako srozalo pa sam dobila tablete Heferol koje moram piti 2×dnevno jer beba sad na kraju najvise uzima.
Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha
😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂
Meni muz rekao da za iducu trudnocu, ako je bude, necu pit taj caj 😂 tj barem ne od 36. tjedna.. em sto sam bila vec otvorena od 34. tjedna, em sam nosila nisko cijelu trudnocu.. zato sam i rodila tako ranije.. ja volim misliti da su caj i akupunktura zbilja pomogli kod tog brzog otvaranja 🤷
Haha zabrana caja 😂 jel boli ta akupunktura? Gdje idu iglice?
Prvo sam isla na pikanje za bolove u ledjima i tu pikaju u ledja, stopala, ruke i u glavu ti uvijek ide jedna, to im je valjda centralna 😂
Za porod pikanje ide u ruke i noge, s time da je meni taj put i sinuse popikala jer sam bolesna bila. Eee odmah cim je skinula iglice, sinusi se otvorili. Cudo jedno. Ne boli nista, ponekad zna malo zapeckat, ali nezamjetno. Odmoris pola sata i super 😊
Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…
Ja sam prvo hipp pre (to je dobivao u bolnici), pa hipp 1, kad je presao 3kg, pa sam probala novalac AR kad je presao 4kg, pa sam se vratila na hipp (vise mu pase, duze je sit i duze mi spava). 🤷 znam da ne valja mijenjat bas al sam mislila da je novalac kvalitetniji od hippa i kao anti refluks zbog bljuckanja, na kraju je bljuckao i na njemu, samo se duze mucio da izbljucka (on se valjda brzo zgrusa u zelucu pa mu je teze bljucnut). A gledam i cijenu 600g hippa je 64kn il 67, a 400g novalaca je 82kn 🙄 al nije mi cak ni do novaca, nego mu ovo vise pase. 🤷
Kakvi je to novalec od 82kn mi novalec 1 placamo 60kn da budem tocnija 59,20kn a lipo su mogli zaokruziti
Ovi "posebni" budu skuplji, ima taj za refluks, pa nocni i tak svasta nesto
Ahaa to nisam ni znala
Da, taj antirefluks je 82,11kn 🙄 ahaa, obicni je jeftiniji? Nisam znala 🙃
Da i ima ga 600g, ja sam bila mislila koristiti hipp 1 al ga nisam mogla naci i onda sam na ovaj presla
Ma hippa ima u dmu, plodinama. Nema ga samo u ljekarni valjda 😊
Gledalu u plodinama i nije bilo a u dm nisam ni isla gledati
Ja sam isto kao noemi, u 2 puko vodenjak, oko 5 prvi trudovi, pola sata pravih jakih trudova i u 7:15 rodila 😁 dakle porod za pozeljet svima! I jos je bebica bila 2600g i 45cm, pa ni popucala nisam nit me sivali. Stvarno mi se posrecilo s porodom, nakon sto cotam sve vase price. Ali da je bolilo, bolilo je ko sam vrag
Hahah, pa kako 😂 dobro vase su bebe bile manje, moja ce ocito biti veca, a i od prije mali je bio veliki isto skoro 4 kg, ali brzo je islo. 😊
Ja kad citam ova iskustva s poroda se zapitam cime sam se Bogu zamjerila 🤣🤣. Cijelo jutro, dan i noc bila na dripu i tek iduce jutro porodili me carskim rezom. Sad cemo vidjet hoce biti repriza ili ce ici lakse. Zasad 0 cm otvorena i cerviks postojan 😂. U srijedu idem na pregled i mastam kako ce reci bar 6 prstiju otvorena 🤣🤣
😂😂😂🤞 za 6 prstiju 😂😂.. ja idem u petak bila sam na 1 prije 10-tak dana, pa se nadam da je bilo barem malo pomaka, a iskreno se nadam da ce se dr iznenaditi koliko sam otvorena i da je bolje da budem spremna odmah da idem 🤣🤣🤣.. zelje moje, pusti snovi…
Hahah, budi ti spremna, cuda se događaju, mozda si i ti te srece ko i ove brze 😂😂🙏
😂 ma kod mene kad krene ide brzo, ali valja docekati da krene 🤪. Prvo 6, drugo 3,5 sata, pa mi je frka kako cu stici do bolnice, oko sat udaljene 🤣.. ali valja docekati da se pokrene situacija...
Prijavljujem nase prvo kupanje 🤗 Dosta mi je vise tog pupka i suhog pranja tak da se danas okupao ko covjek 😆 i jako je uzivao u tome 😍 Samo sam ja stavila malo previse ulja pa mi je bio klizav 😅
Mi smo jucer. Prvi puta je patronažna 🤗 muž stavio ulja koda pravi salatu 🤣 a ide jedna kapljica
Mi smo jucer. Prvi puta je patronažna 🤗 muž stavio ulja koda pravi salatu 🤣 a ide jedna kapljica
Hahahahaha otkidam... 🤣🤣 I ja bih zamolila svoju patronaznu da mi prvi put ona pokaze kupanje pa cu onda sama..
Već zadnja 3 dana me odjednom opere vrućina i prelije znoj samo i to traje 5 min cca dok s eili me ohladi ili ogolim 😂😂😂 i dođe mi slabo ko da ću se srušiti, tlak mi je skroz normalan…
Da li se vama nešto slično događalo na kraju trudnoće?
Meni je tako nekako slicno bilo i tada sam saznala da mi je zeljezo u komi i da sam bas anemicna…zbog tog mi je znalo biti slabo i nesvjestica.
Ajojj.. Vidis da prije mj dana mi je rekla dr da pijem željezo al sam, misla da mi je dosta ovo u prenatal tbl 🥵🥵
Mozda nije to razlog, ali u mom slucaju je bio. I ja pijem prenatale u kojima ima zeljeza, ali se meni usprkos tome jako srozalo pa sam dobila tablete Heferol koje moram piti 2×dnevno jer beba sad na kraju najvise uzima.
Ja od 14tt pijem novalac koji ima 100% dnevnih potreba za zeljezom ali oko 32tt mi je malo palo i dr mi prepisala ferrum al je nastavilo padati i nakon 2 tj ferruma. Otkako uz jedne i druge tablete uzimam sok od cikle nalazi dobri 😉
Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha
😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂
Meni muz rekao da za iducu trudnocu, ako je bude, necu pit taj caj 😂 tj barem ne od 36. tjedna.. em sto sam bila vec otvorena od 34. tjedna, em sam nosila nisko cijelu trudnocu.. zato sam i rodila tako ranije.. ja volim misliti da su caj i akupunktura zbilja pomogli kod tog brzog otvaranja 🤷
Haha zabrana caja 😂 jel boli ta akupunktura? Gdje idu iglice?
To i mene zanima, sutra kupujem caj 😂😂😂😂
Ja sam zaljubljena u akupunkturu. Morat cu se ponovno nagodinu nekako natjerat da idem jer mi glavobolje ponovno pocinju stvarat problem. Ja sam se preporodila nakon sto sam bila.. Ja sam isla za migrene i mene su bockali na ruku po jednu i ostalo je islo na glavu i lice. Meni to milina nista ne boli kao komarac kad pikne vise zasvrbi u tom trenu kad bocnu jako su tanke te iglice.. Ja sam u pocetku na prva 3 tretmana zaspala cim me nabockali toliko te opusti to.. E sad gdje bockaju kad ides na tu za laksi porod neznam..
Jel budu poslje rupice? Bude krvi malo kad izvade iglice ili? Si u osijek isla ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji