Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…
Idem i ja danas do Mullera pa ti mogu skicnuti i kupiti i poslati ako zelis i ako imaju.
Isla sam googlat koja je to hrana posto znam neke al ne sve, vidim da je ovo Mullerova robna marka. Inace Ias sam pitala pedijatra koje su nakvalitetnije po njemu pa je na moje inzistiranje odg jer kao nije htio nikog reklamirati. Rekao je da su to Hipp, Nan i Bebimil.
Ajme vrucine danas 😨 bili u setnji, ja sam mokra cijela..
Mi iduci tjedan idemo na uzv kukica. U Vinogradskoj u otpusnom pismu pise siroko povijanje a nitko ti ne pokaze, sto je bas super 😂🤦 Tako da mi ne povijamo siroko, savjetovali se s patronaznom, ona rekla da su bili na nekom predavanju gdje kazu da se ne povija jer onda ne mogu motoriku nogu razvijati. Pa si ti misli sta i kako 🤦
Nadamo se da je sve ok.
Jel se netko morao narucivati u Vinogradsku kod fizijatra na kontrolu? Jel se dugo ceka termin?
Moja dns jede manje nezz sto joj normalno se ponasa po tom pitanju, sinoc se probudila u 3 dala sam joj 60 pojla i zaspala do 8:15 onda se probudila i pojla 120 i kasnije joj muz dao 30 i oko 1 je jela i pojla 90 necka se u vezi jela.. u cet idemo na cijepljenje i pedijatru i pitat cu ona je jela 150 a nekada i vise nezz sto joj se dogada jedino da ju boli stomacic pa joj nije do jela normalno je kakila jutros smije se igra, trpa ruke u usta al nije gladna 🙄 i jos je bila vristala pa dok nije bila zaspala cak sam isla iz druge bocice dat joj jesti al nije tila, dal je moguce da joj vise ne pase ova hrana 🤔
Ne vjerujem da joj ne pase kad jede i smije se i vesela je. Mozda je smanjila mlijeko zbog vode i caja sto joj dajes, a prije mozda nisi davala ili si manje davala? 🤔 i meni pojede nekad manje. To je isto normalno, pa ni mi ne pojedemo svaki put obrok iste velicine. Nekad smo vise, a nekad manje gladni 🙃
Ma smanjila sam vodu totalno juce sam joj ponudila i odbila je onda sam joj dala caja al je popila vrlo malo caja dns je samo malo caja popila kuvam od kima joj sad, sad je popila 60mljeka i zaspiva i ispane joj duda i cmokne ustima i prestraši se onda pocme plakati al evo zaspiva u mom krevetu 😂😂
Haha preslatki su kad se tak uplase 😍 ma nemoj se binut koliko ml ti pije, bitno da ima popisane pelene 🙃 ja sam skuzila da ovog malca moras terat da kaka 😒 evo sad pojeo i bljicnuo i zaspo, reko e neces. Nije od jucer kakao i ja mu idem presvuc pelenu i drzim mu tak noge u zraku dok nije obavio sve (potraje tako po 15,20min). I tako vec par puta. Mislim da bi taj drzo u sebi da mu ne mjenjam pelene nakon hranjenja. 😕 i ono kaka, ja obrisem, namazem kremom, evo nova tura. Pa sve ispocetka😅
Moja nece kad se pelena minja 🤔 kako to teb uspijeva ja bi da moja 2put makar
E pa ne znam, mislim da mu taj polozaj nogica gore pase. Onak kad ih dignes prema stomaku, napravis mu ko turski sijed, a guza u zraku bude. Bas se smiri tako i skoncentrira i tiska 😂😂 jos stavim blazinice preko pise zato sto gospodin obozava pisat kad nema pelene. Nema sta nije zapisao vec 😅
Moja kad cendra samo joj nogice pomicem prema stomacicu i ona odma staje kao da joj to pase a mene vise ruke bole
Moja dns jede manje nezz sto joj normalno se ponasa po tom pitanju, sinoc se probudila u 3 dala sam joj 60 pojla i zaspala do 8:15 onda se probudila i pojla 120 i kasnije joj muz dao 30 i oko 1 je jela i pojla 90 necka se u vezi jela.. u cet idemo na cijepljenje i pedijatru i pitat cu ona je jela 150 a nekada i vise nezz sto joj se dogada jedino da ju boli stomacic pa joj nije do jela normalno je kakila jutros smije se igra, trpa ruke u usta al nije gladna 🙄 i jos je bila vristala pa dok nije bila zaspala cak sam isla iz druge bocice dat joj jesti al nije tila, dal je moguce da joj vise ne pase ova hrana 🤔
Ne vjerujem da joj ne pase kad jede i smije se i vesela je. Mozda je smanjila mlijeko zbog vode i caja sto joj dajes, a prije mozda nisi davala ili si manje davala? 🤔 i meni pojede nekad manje. To je isto normalno, pa ni mi ne pojedemo svaki put obrok iste velicine. Nekad smo vise, a nekad manje gladni 🙃
Ma smanjila sam vodu totalno juce sam joj ponudila i odbila je onda sam joj dala caja al je popila vrlo malo caja dns je samo malo caja popila kuvam od kima joj sad, sad je popila 60mljeka i zaspiva i ispane joj duda i cmokne ustima i prestraši se onda pocme plakati al evo zaspiva u mom krevetu 😂😂
Haha preslatki su kad se tak uplase 😍 ma nemoj se binut koliko ml ti pije, bitno da ima popisane pelene 🙃 ja sam skuzila da ovog malca moras terat da kaka 😒 evo sad pojeo i bljicnuo i zaspo, reko e neces. Nije od jucer kakao i ja mu idem presvuc pelenu i drzim mu tak noge u zraku dok nije obavio sve (potraje tako po 15,20min). I tako vec par puta. Mislim da bi taj drzo u sebi da mu ne mjenjam pelene nakon hranjenja. 😕 i ono kaka, ja obrisem, namazem kremom, evo nova tura. Pa sve ispocetka😅
Moja nece kad se pelena minja 🤔 kako to teb uspijeva ja bi da moja 2put makar
E pa ne znam, mislim da mu taj polozaj nogica gore pase. Onak kad ih dignes prema stomaku, napravis mu ko turski sijed, a guza u zraku bude. Bas se smiri tako i skoncentrira i tiska 😂😂 jos stavim blazinice preko pise zato sto gospodin obozava pisat kad nema pelene. Nema sta nije zapisao vec 😅
Moja kad cendra samo joj nogice pomicem prema stomacicu i ona odma staje kao da joj to pase a mene vise ruke bole
Probaj ju malo ovako drzati (mozes dok sjedis), jer onda i gravitacija pomogne 😉
https://klinfo.rtl.hr/wp-content/uploads/2015/03/OverSink.jpg
Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…
Ja sam prvo hipp pre (to je dobivao u bolnici), pa hipp 1, kad je presao 3kg, pa sam probala novalac AR kad je presao 4kg, pa sam se vratila na hipp (vise mu pase, duze je sit i duze mi spava). 🤷 znam da ne valja mijenjat bas al sam mislila da je novalac kvalitetniji od hippa i kao anti refluks zbog bljuckanja, na kraju je bljuckao i na njemu, samo se duze mucio da izbljucka (on se valjda brzo zgrusa u zelucu pa mu je teze bljucnut). A gledam i cijenu 600g hippa je 64kn il 67, a 400g novalaca je 82kn 🙄 al nije mi cak ni do novaca, nego mu ovo vise pase. 🤷
Kakvi je to novalec od 82kn mi novalec 1 placamo 60kn da budem tocnija 59,20kn a lipo su mogli zaokruziti
Evo mene s pregleda, nije bio u 9 nego u podne, sreca da sam zvala prije 😂
Imamo oko 2.700kg.. Hocemo li biti masala? 😂
Covjece meni ce onda beba biti mala kad je meni procjenjen u 38tom tjednu na 2920g..
Ma sto manji, to bolje. Sigurno je laksi porod. Ja ne znan kako bi rodila bebu od 4kg 😬 naravno, manji ali da je zdrav i da je to ipak neka pristojna tezina. Ja sam rodila bebaca 2700, tak da ne brines da ce ti bit mal. 😊 vec je sad on dobar. Ja bacam okladu da ce bit 3240 😛
Hihi svidja mi se ta oklada.. Samo di nadje tu brojku hihi
Hahah a moram nest bubnit 🤣
Hahahah, koju bi kilazu za moju bubnila 😂😂😲
Ma tebi ce bit 3620, rodit ces tjedan dana ranije 😛
Hahah, svida mi se kako si odvadila 100g da se osjećam lakse 😂
Govorim danas doktorici kako bi bilo super da sam bar malo otvorena, pa da za 10 tak dana rodim, haha, kaze ona nisi ti ni luda, ali ne ide tako s prvorotkama 🤦♂️😂
Ma sta ne ide? Ide 😀 i meni su govorili radjat ces 12h, prenjet ces tjedan dana. Kaze gin, kad se vratim s godisnjeg doc ces kod mene jos na ctg. Reko kad se vi vratite, ja cu vec imat bebaca, mogu samo na kontrolu doc. A ona se vracala s godisnjeg tjedan dana prije mog termina 😆 na kraju ja stvarno rodila prije neg sto se vratila. I od pucanja vodenjaka do poroda proslo 5h, od tog mozda 3 i pol u trudovima i dosla otvorena. Kazem ja kasnije gin samo treba znat rodit 😂 pa nisam luda da radjam 12h 😛
Haha, pa daj reci kako to, kako tooo 😂 i ja se salim pa govorim ja cu to ko iz sale. Ti si pila caj i rodila za dva dana, a jesi bila otvorena prije sto ili?
U mene isto prija prvo rodila za cas, puko vodenjak u 6 ipo, u 9 ipo rodila, a bila je malo otvorena.
Ja sam prvo hipp pre (to je dobivao u bolnici), pa hipp 1, kad je presao 3kg, pa sam probala novalac AR kad je presao 4kg, pa sam se vratila na hipp (vise mu pase, duze je sit i duze mi spava). 🤷 znam da ne valja mijenjat bas al sam mislila da je novalac kvalitetniji od hippa i kao anti refluks zbog bljuckanja, na kraju je bljuckao i na njemu, samo se duze mucio da izbljucka (on se valjda brzo zgrusa u zelucu pa mu je teze bljucnut). A gledam i cijenu 600g hippa je 64kn il 67, a 400g novalaca je 82kn 🙄 al nije mi cak ni do novaca, nego mu ovo vise pase. 🤷
Kakvi je to novalec od 82kn mi novalec 1 placamo 60kn da budem tocnija 59,20kn a lipo su mogli zaokruziti
Ovi "posebni" budu skuplji, ima taj za refluks, pa nocni i tak svasta nesto
Ja sam isto kao noemi, u 2 puko vodenjak, oko 5 prvi trudovi, pola sata pravih jakih trudova i u 7:15 rodila 😁 dakle porod za pozeljet svima! I jos je bebica bila 2600g i 45cm, pa ni popucala nisam nit me sivali. Stvarno mi se posrecilo s porodom, nakon sto cotam sve vase price. Ali da je bolilo, bolilo je ko sam vrag
Ovi "posebni" budu skuplji, ima taj za refluks, pa nocni i tak svasta nesto
Ahaa to nisam ni znala
Sortiraj odgovore
Najstariji