Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    21. Listopad 2019. 21:16

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Frajla

ayla

Noemi1

DijMar

Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…

Ja sam prvo hipp pre (to je dobivao u bolnici), pa hipp 1, kad je presao 3kg, pa sam probala novalac AR kad je presao 4kg, pa sam se vratila na hipp (vise mu pase, duze je sit i duze mi spava). 🤷 znam da ne valja mijenjat bas al sam mislila da je novalac kvalitetniji od hippa i kao anti refluks zbog bljuckanja, na kraju je bljuckao i na njemu, samo se duze mucio da izbljucka (on se valjda brzo zgrusa u zelucu pa mu je teze bljucnut). A gledam i cijenu 600g hippa je 64kn il 67, a 400g novalaca je 82kn 🙄 al nije mi cak ni do novaca, nego mu ovo vise pase. 🤷

Kakvi je to novalec od 82kn mi novalec 1 placamo 60kn da budem tocnija 59,20kn a lipo su mogli zaokruziti

Ovi "posebni" budu skuplji, ima taj za refluks, pa nocni i tak svasta nesto

Ahaa to nisam ni znala

Da, taj antirefluks je 82,11kn 🙄 ahaa, obicni je jeftiniji? Nisam znala 🙃

Da i ima ga 600g, ja sam bila mislila koristiti hipp 1 al ga nisam mogla naci i onda sam na ovaj presla

Ma hippa ima u dmu, plodinama. Nema ga samo u ljekarni valjda 😊

I u Mullera,mi koristimo pre Hipp po potrebi 

Frajla
    21. Listopad 2019. 21:23

Julie

Mislila sam na C&A

Jos gledam sta ti je tako lijepo u robici iz mullera 😂
    Na kojoj ste velicni sad vec, obzirom kako mali bucko raste?
    Meni i u Takku bude lijepih stvari, neznam jesi zagledala kad...

Frajla
    21. Listopad 2019. 21:30

Kak mene zivciraju te izjave medicinskog osoblja "neces ti skoro", bilo jer je netko prvorotka ili zato sto je otvorena samo prst. Mali milijun primjera znam gdje se to sve promjeni za cas. A isto tako i predviđanja tko ce ranije ili lako roditi 
    Stvarno nekad ko da su s marsa pali ili ko da su tek poceli raditi.
    Tak je mene (med) sestra navecer uvjeravala da mi nisu pravi trudovi, kaze pravi ce poceti nekad sutra, (valjda je zavirila u svoju kristalnu kuglu 😏) jer sam prvorotka
    Na kraju odradila rađaonu i vratila se u sobu s bebom dok je ona jos uvjek bila u smjeni 🤭

marinaaaa
    21. Listopad 2019. 21:32

Noemi1

marinaaaa

Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha

😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂

Istina 🤣 ja sam skoro rodila u gliseru (s otoka sam) kako su sporo vozili jer su mislili da imaju vremena hahah

marinaaaa
    21. Listopad 2019. 21:37

Frajla

Kak mene zivciraju te izjave medicinskog osoblja "neces ti skoro", bilo jer je netko prvorotka ili zato sto je otvorena samo prst. Mali milijun primjera znam gdje se to sve promjeni za cas. A isto tako i predviđanja tko ce ranije ili lako roditi
    Stvarno nekad ko da su s marsa pali ili ko da su tek poceli raditi.
    Tak je mene (med) sestra navecer uvjeravala da mi nisu pravi trudovi, kaze pravi ce poceti nekad sutra, (valjda je zavirila u svoju kristalnu kuglu 😏) jer sam prvorotka
    Na kraju odradila rađaonu i vratila se u sobu s bebom dok je ona jos uvjek bila u smjeni 🤭

To sam bas ja komentirala kako jos uvijek tako razmisljaju i drze se toga "neces ti brzo" a imaju mali milijun primjera da je svaka trudnica i porod drugaciji. Ali cim si prvorotka odmah 'neces ti brzo'. To je prvo sto su me pitali, jel mi prvo dijete. I onda sve polako pripremali nakon toga, a ja vec osjetim bebu da izlazi xD

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 21:37

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

Meni je pukao vodenjak u 9, rodila u 11 i 25. Beba 3650, 50 cm. Pila caj od lista maline zadnji tjedan i rodila na termin. Ne znam jesam bila sta otvorena jer me nije gledao nikad vaginalno, rekao je da hoce ako predem termin. Zadnja dva tjedna me sve boljelo dolje i stalno sam imala lazne kontrakcije koje su bile dosta bolne..tako da mislim da sam se polako otvarala jer sam dosla 8cm otvorena 🤭 a na hitnoj mi rekli neces ti brzo prvorotkinja si. ha ha

😂😂😂 kako oni nas prvorotke lako otpisu 😂 e kad pogledam ovako, taj caj radi cuda 😂 bome i tvoj je bio za pozelit porod 🙂

Meni muz rekao da za iducu trudnocu, ako je bude, necu pit taj caj 😂 tj barem ne od 36. tjedna.. em sto sam bila vec otvorena od 34. tjedna, em sam nosila nisko cijelu trudnocu.. zato sam i rodila tako ranije.. ja volim misliti da su caj i akupunktura zbilja pomogli kod tog brzog otvaranja 🤷

Haha zabrana caja 😂 jel boli ta akupunktura? Gdje idu iglice?

• Marijaa.Ika
    21. Listopad 2019. 21:44

Noemi1

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

Meni muz rekao da za iducu trudnocu, ako je bude, necu pit taj caj 😂 tj barem ne od 36. tjedna.. em sto sam bila vec otvorena od 34. tjedna, em sam nosila nisko cijelu trudnocu.. zato sam i rodila tako ranije.. ja volim misliti da su caj i akupunktura zbilja pomogli kod tog brzog otvaranja 🤷

To i mene zanima, sutra kupujem caj 😂😂😂😂

PatyDi
    21. Listopad 2019. 21:48

Deja1988

DijMar

Deja1988

DijMar koliko tvoj maleni pojede ml i obroka?
    Moja Mia ce i mene i muza pojesti🤣🤣🤣🤣 Imam osjecaj da je stalno gladna od kad je na sensitivu…

Ma joooj ne znam ni sama vise. Nekad 100 nekad 130 🤔 Ali nekad trazi za 2 sata, a nekad kad spava onda prodje i 4…sve nekako smotano…a tvoja?

Isto…ja joj slozim 90…nekad joj je dosta i prespava 4,4,5h (ak mene prevari san🙈) pa ju budim😏 A nekad trazi nakon 2 ili 2,5h jos…pa joj slozim jos 30 ili 60….Ma strah me da se natrpava,a gladnaaa je,jadan taj mali zeludac😌..Smijesno mi je kak hoce pojesti mene,tetru,dekicu,ma sve🤣🤣

Hahaha daaa i moj sve trpa u usta 🤣 Citala sam da do mj dana zapravo nemaju jos neki red pa im treba dati kad god su gladni 🤷🏼‍♀️

PatyDi
    21. Listopad 2019. 21:53

Julie

DijMar ima jedna kutija hrane u City centru East, bila sad u Mulleru i naravno odem barem dva puta mjesečno u shopping za Marina. Šta god dođe sve mu kupim jer oni meni imaju tako lijepu robicu da sam ja van pameti.

Hvala na info 😉 ak ne bude nis kod nas, saljem sestru u sve Mullere po Zg 🤣

21. Listopad 2019. 21:53

Marijaa.Ika

Noemi1

mc_zgb

Noemi1

marinaaaa

To i mene zanima, sutra kupujem caj 😂😂😂😂

Ja sam zaljubljena u akupunkturu. Morat cu se ponovno nagodinu nekako natjerat da idem jer mi glavobolje ponovno pocinju stvarat problem. Ja sam se preporodila nakon sto sam bila.. Ja sam isla za migrene i mene su bockali na ruku po jednu i ostalo je islo na glavu i lice.  Meni to milina nista ne boli kao komarac kad pikne vise zasvrbi u tom trenu kad bocnu jako su tanke te iglice.. Ja sam u pocetku na prva 3 tretmana zaspala cim me nabockali toliko te opusti to.. E sad gdje bockaju kad ides na tu za laksi porod neznam.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.