Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…
Idem i ja danas do Mullera pa ti mogu skicnuti i kupiti i poslati ako zelis i ako imaju.
Isla sam googlat koja je to hrana posto znam neke al ne sve, vidim da je ovo Mullerova robna marka. Inace Ias sam pitala pedijatra koje su nakvalitetnije po njemu pa je na moje inzistiranje odg jer kao nije htio nikog reklamirati. Rekao je da su to Hipp, Nan i Bebimil.
Vidis nisam opce hipp racunala da je medju kvalitetnijima, supeer 🤔 aj hvala sto si to podijelila s nama 😊
Mame koje ste na AD, koju vrstu koristite? Ja sam danas malo proucavala i svi sadrze secer, cak i Hipp Pre 😯 Mi smo na Beauty Baby Pre koje nema secera, malac super dobija na tezini, a danas uzela zadnju kutiju i kazu da nema na skladistu u HR i ne znaju kad ce dobiti 😱. Uzela sam i BB 1, ali taj ima secera 😠 Ne zelim mu mijenjati bespotrebno vrstu, a opet ne zelim da mi pocne previse dobijati posto je velika beba jer mu je za sad ovaj Pre skroz dovoljan…
Ja sam prvo hipp pre (to je dobivao u bolnici), pa hipp 1, kad je presao 3kg, pa sam probala novalac AR kad je presao 4kg, pa sam se vratila na hipp (vise mu pase, duze je sit i duze mi spava). 🤷 znam da ne valja mijenjat bas al sam mislila da je novalac kvalitetniji od hippa i kao anti refluks zbog bljuckanja, na kraju je bljuckao i na njemu, samo se duze mucio da izbljucka (on se valjda brzo zgrusa u zelucu pa mu je teze bljucnut). A gledam i cijenu 600g hippa je 64kn il 67, a 400g novalaca je 82kn 🙄 al nije mi cak ni do novaca, nego mu ovo vise pase. 🤷
Kakvi je to novalec od 82kn mi novalec 1 placamo 60kn da budem tocnija 59,20kn a lipo su mogli zaokruziti
Ovi "posebni" budu skuplji, ima taj za refluks, pa nocni i tak svasta nesto
Ahaa to nisam ni znala
Da, taj antirefluks je 82,11kn 🙄 ahaa, obicni je jeftiniji? Nisam znala 🙃
Ja sam isto kao noemi, u 2 puko vodenjak, oko 5 prvi trudovi, pola sata pravih jakih trudova i u 7:15 rodila 😁 dakle porod za pozeljet svima! I jos je bebica bila 2600g i 45cm, pa ni popucala nisam nit me sivali. Stvarno mi se posrecilo s porodom, nakon sto cotam sve vase price. Ali da je bolilo, bolilo je ko sam vrag
Hahah, pa kako 😂 dobro vase su bebe bile manje, moja ce ocito biti veca, a i od prije mali je bio veliki isto skoro 4 kg, ali brzo je islo. 😊
Sad vi recite jel normalno da je krajem listopada vani 27 stupnjeva???? Jedino mi pase zbog obleke i pranja vesa. Nekad je u ovo vrijeme vec prvi snijeg padao.
Sve se poremetilo, sva sreca 😀 ovak bas koristim vrijeme za setnju s malim ili na balkon, terasu, milina 😊 da je vrijeme ko prije 10god, on do proljeca ne bi bio u setnji 😆 meni ovo bas odgovara 👍
Ja bila s frendicom na kavi, poslije toga doma cistila, uznojila se ko prase 😊. Cijeli dan imam sve otvoreno.
Ja isto odem na kavu s njim, bude u kolicima na zraku vani, na terasi, ja popijem kavu s legicom. Sretna mama, sretna beba 😀
Haha, pa daj reci kako to, kako tooo 😂 i ja se salim pa govorim ja cu to ko iz sale. Ti si pila caj i rodila za dva dana, a jesi bila otvorena prije sto ili?
U mene isto prija prvo rodila za cas, puko vodenjak u 6 ipo, u 9 ipo rodila, a bila je malo otvorena.
Kakoo too kakoo too 😂😂 da da, pila caj, ne znam jesam bila otvorena prije, zato sto me gin nijednom u trudnoci nije gledala vaginalno. Znaci od kad su prestali vaginalni uzv (s 12 ili 13tt) nitko dolje nije provirio 😅 a ja se ko budala brijala prije svakog pregleda, kad ona nijednom da pogleda. 🤷 pitala svaki put jel se osjecam ok, jel me sto boli i dokad planiram radit. Ma reko sve ok, a radila sam do 28 dana prije termina (zapravo 35, uzela par dana godisnjeg. Mislim da to s otvaranjem puno lakse ide nakon sto pukne vodenjak i jos dok se kreces prije radjone (da se beba lijepo spusta u kanal i da se siris)
Ja sam isto kao noemi, u 2 puko vodenjak, oko 5 prvi trudovi, pola sata pravih jakih trudova i u 7:15 rodila 😁 dakle porod za pozeljet svima! I jos je bebica bila 2600g i 45cm, pa ni popucala nisam nit me sivali. Stvarno mi se posrecilo s porodom, nakon sto cotam sve vase price. Ali da je bolilo, bolilo je ko sam vrag
Pa mi bi valjda umrle da smo radjale po 12h 😮 kad citam ove njihove price dodje mi da vise ne radjam 😂
Idem i ja danas do Mullera pa ti mogu skicnuti i kupiti i poslati ako zelis i ako imaju.
Isla sam googlat koja je to hrana posto znam neke al ne sve, vidim da je ovo Mullerova robna marka. Inace Ias sam pitala pedijatra koje su nakvalitetnije po njemu pa je na moje inzistiranje odg jer kao nije htio nikog reklamirati. Rekao je da su to Hipp, Nan i Bebimil.
Za Bebimil je patronazna rekla da dosta "bucka" bebe...hvala ti, ali pricekat cu sad cetvrtak i zvati ih da vidim, a inace mi je sestra u Zg pa cu nju zaposliti 😊
Za Bebimil je patronazna rekla da dosta "bucka" bebe…hvala ti, ali pricekat cu sad cetvrtak i zvati ih da vidim, a inace mi je sestra u Zg pa cu nju zaposliti 😊
Ja sam to uzela samo kao za prvu silu jos kad sam bila trudna, al sad posto mu odgovara necu mijenjati...
Hahah, pa kako 😂 dobro vase su bebe bile manje, moja ce ocito biti veca, a i od prije mali je bio veliki isto skoro 4 kg, ali brzo je islo. 😊
Ja kad citam ova iskustva s poroda se zapitam cime sam se Bogu zamjerila 🤣🤣. Cijelo jutro, dan i noc bila na dripu i tek iduce jutro porodili me carskim rezom. Sad cemo vidjet hoce biti repriza ili ce ici lakse. Zasad 0 cm otvorena i cerviks postojan 😂. U srijedu idem na pregled i mastam kako ce reci bar 6 prstiju otvorena 🤣🤣
Pa mi bi valjda umrle da smo radjale po 12h 😮 kad citam ove njihove price dodje mi da vise ne radjam 😂
Pa tocno to. Ja sam istovremeno bila u soku sto sam se tako brzo otvarala i sto mi je sve tako brzo islo, a onda i sok od boli. Ali da sam to morala satima prozivljavati, ne znam kako bi. Zato svaka cast svima ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji