Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    21. Listopad 2019. 15:36

ygritte

Noemi1i ja bi dala dohranu da mi je tak mali i jos gubi na tezini, definitivno. Mi smo se rodili za zalihama pa si mozemo mako gubitka priustiti ali opet necu pustiti da mi djete gladno.
    Mislim da smo prvi skok prezivjeli, falilo nam je mlijeka navecer al dok smo mi smotani uspjeli napraviti ad taman se sise malo opravile, povukao jos malo i zaspao.
    Sad imam problem sto ja nikad neznam kad je on sit. Ako spava izmedju podoja super. Ali ako nakon hranjenja ide budni period imam osjecaj da je stalno gladan. Zavrsimo papanje i za 5 minuta opet gura sake u usta i place. Dok je budan doslovno svakih 20 min bi opet na sisu. Sad neznam jel to normalno, jel on jednostano toliki izjelica ili nismo jos gotovi sa skokom? 😌Znam da dosta pojede jer uvjek jos izbljuca visak poslje.

Ma da, nisam se ni ja htjela pravit pametna s tim hranjenjem kad je tako mal. A pedojatar rekao bolje mu daj bocicu nego da zavrsi u bolnici zbog tezine. Pa eto, jbg. 🙁 pa ako bljucne nakon hranjenja, ne ni smio bit gladan. Ja mom uvalim dudu ako gura rucice u usta, pa se uspava s dudom. Nekad zna od nervoze gurat ako treba prditi ili kakati. Al duda je rjesenje 😁 skok ti zna potrajati par dana, pa moras bit strpljiva 😬

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 15:38

LollyBB

Julie,čini mi se da granule pomažu. Manje se grči i stenje iako ne mogu reći da je skroz prošlo, ali i nije da dugo dajemo te granule. Spavanje mu je tako-tako. Nekad jednostavno ne može zaspati, a nema grčeve. Sad sam ga vozila u Klaićevu. To ga je uspavalo.
    Super za brzi termin tamo. Vjerojatno smo imali sreće i mi i vi. Morat ću raditi široko povijanje pa za mjesec dana na kontrolu.

Kako ces povijati? Jel mu na oba ili na jednoj strani? Meni rekli za 6-8tj kontrola 😐

• MonaL.
    21. Listopad 2019. 15:44

Noemi1

Jeja4

Sad vi recite jel normalno da je krajem listopada vani 27 stupnjeva???? Jedino mi pase zbog obleke i pranja vesa. Nekad je u ovo vrijeme vec prvi snijeg padao.

Sve se poremetilo, sva sreca 😀 ovak bas koristim vrijeme za setnju s malim ili na balkon, terasu, milina 😊 da je vrijeme ko prije 10god, on do proljeca ne bi bio u setnji 😆 meni ovo bas odgovara 👍

Slažem se,i nas je obradovalo vrijeme. Inače ne bi dugo vani povirili,ovako smo svaki dan 😊

• TeBa
    21. Listopad 2019. 15:49

Mi smo neki dan bili na uzv, sve u redu, ali kao do 3mj se preporuca povijanje..i kontrola nam je opet za 2mj...

Moj vec dva sata spava, ja napravila rucak,rucala, prostrla masinu robe i krenem vadit robicu iz komode da napravim malu inventuru i izvadim sta mu je malo i ubacim vece stvari, i molim Boga da jos pola sata odspava,on taman otvori oci 😂🙈

• MonaL.
    21. Listopad 2019. 15:54

LollyBB

Julie,čini mi se da granule pomažu. Manje se grči i stenje iako ne mogu reći da je skroz prošlo, ali i nije da dugo dajemo te granule. Spavanje mu je tako-tako. Nekad jednostavno ne može zaspati, a nema grčeve. Sad sam ga vozila u Klaićevu. To ga je uspavalo.
    Super za brzi termin tamo. Vjerojatno smo imali sreće i mi i vi. Morat ću raditi široko povijanje pa za mjesec dana na kontrolu.

Di kupite granule? Ja sam naručila preko ljekarne Pavlić ali su me danas nazvali da ih nemaju i neće ih imati više 🤷 pa nezz di da kupim

21. Listopad 2019. 16:01

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Moja dns jede manje nezz sto joj normalno se ponasa po tom pitanju, sinoc se probudila u 3 dala sam joj 60 pojla i zaspala do 8:15 onda se probudila i pojla 120 i kasnije joj muz dao 30 i oko 1 je jela i pojla 90 necka se u vezi jela.. u cet idemo na cijepljenje i pedijatru i pitat cu ona je jela 150 a nekada i vise nezz sto joj se dogada jedino da ju boli stomacic pa joj nije do jela normalno je kakila jutros smije se igra, trpa ruke u usta al nije gladna 🙄 i jos je bila vristala pa dok nije bila zaspala cak sam isla iz druge bocice dat joj jesti al nije tila, dal je moguce da joj vise ne pase ova hrana 🤔

Ne vjerujem da joj ne pase kad jede i smije se i vesela je. Mozda je smanjila mlijeko zbog vode i caja sto joj dajes, a prije mozda nisi davala ili si manje davala? 🤔 i meni pojede nekad manje. To je isto normalno, pa ni mi ne pojedemo svaki put obrok iste velicine. Nekad smo vise, a nekad manje gladni 🙃

Ma smanjila sam vodu totalno juce sam joj ponudila i odbila je onda sam joj dala caja al je popila vrlo malo caja dns je samo malo caja popila kuvam od kima joj sad, sad je popila 60mljeka i zaspiva i ispane joj duda i cmokne ustima i prestraši se onda pocme plakati al evo zaspiva u mom krevetu 😂😂

Haha preslatki su kad se tak uplase 😍 ma nemoj se binut koliko ml ti pije, bitno da ima popisane pelene 🙃 ja sam skuzila da ovog malca moras terat da kaka 😒 evo sad pojeo i bljicnuo i zaspo, reko e neces. Nije od jucer kakao i ja mu idem presvuc pelenu i drzim mu tak noge u zraku dok nije obavio sve (potraje tako po 15,20min). I tako vec par puta. Mislim da bi taj drzo u sebi da mu ne mjenjam pelene nakon hranjenja. 😕 i ono kaka, ja obrisem, namazem kremom, evo nova tura. Pa sve ispocetka😅

Moja nece kad se pelena minja 🤔 kako to teb uspijeva ja bi da moja 2put makar 

LollyBB
    21. Listopad 2019. 16:03

Noemi1

LollyBB

Kako ces povijati? Jel mu na oba ili na jednoj strani? Meni rekli za 6-8tj kontrola 😐

Na brzinu mi pokazali široko povijanje s tetra pelenom, ali možeš mislit koliko su detaljni kad je to pokazano u 10 sekundi na hodniku. Imam neke švedske pelene, mislim da se zovu, posudila ih frendica pa sad baš gledam mogu li naći kakav video s uputama. Sutra ću nazvati svoju patronažnu da mi pokaže malo bolje. Sva sreća, žena živi u mojoj ulici. lol
    Ako ima tko upute, savjet oko širokog povijanja, dijelite. 

LollyBB
    21. Listopad 2019. 16:04

MonaL.

LollyBB

Di kupite granule? Ja sam naručila preko ljekarne Pavlić ali su me danas nazvali da ih nemaju i neće ih imati više 🤷 pa nezz di da kupim

U Zg sam kupila u kvartu, u Gradskoj ljekarni. 

Julie
    21. Listopad 2019. 16:11

Lolly super, bit će to odlično. I moj nekad kenjka, al onda ga stavim sebi na grudi pa tako spava to valjda želi bliskost, ali nema vise grxenja i nogice su fino ispružene ako cendra. Mislim da je to to od jučer, onako bas odlično.

PatyDi
    21. Listopad 2019. 16:34

Julie

Mi smo danas dobili uputnicu za ultrazvuk kukića i dragi je otišao u Klaićevu i dobio termin već u petak.

To ide tako kod vas? Mi smo dobili termin 2 mj nakon rodjenja odmah u bolnici, samo si moram uzeti uputnicu...pretpostavljam da ne povijas siroko ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.