Julie da, rekli su na trudnickom tecaju i da zna krvarenje skroz stat pa ponovo krenut. Da tad zene najcesce pomisle da su dobile, ali to bude jos krvarenje od poroda. A tebi jos nije proslo 40 dana od poroda, pa moguce da je i to slucaj. 🙃
Manich kad te netko gnjavi da si debela reci im da si trudna. Za mjesec dana ti vise neces biti trudna, a oni ce i dalje ostati glupi 😡🤬
Hahaaha bas tako oni su i dalje glupi.. Ma nije da meni smeta kad netko to kaze nego mi je ruzno to rec trudnici neznam. Mislim pa nosim bebu u stomaku pa nemogu biti ko stapic pa mi je taj komentar tako ruzan i suvisan.. A poslje cu ih sve namlatit ako mi netko kaze nesto za stomak koji ce ostati jos neko vrijeme... Jos cu dodati da ja to cuvam kao uspomenu na trudnocu hahahaah 😱🤣🤣😅
Kengurica you know me 😂😂😂
Noemi nadam se da je to to i da nije menga jer onak kud je već došla 🙈
Frajla pa ona kaže da je to sve ok a meni se čini kao da osjetim kvržicu možda ja napipavati kost pa mislim da je to to, još sam joj rekla da se meni pod prstima čini i ona pipa i pipa i kaže ne, sve je ok.
Pokazala mi je vjezbice koje se rade za rukice i nogice i jedino je rekla da kad ga prematam da vježbamo stopala da se skroz isprava jer su još malo prema unutra ko kako je bio u trbuhu.
Cijepit ćemo se 19.11 sto mi je super da još malo naraste i ojača.
Aurora psovke su bogatstvo rijecnika i jednostavno su neizbježne kako bi dale na značaju 😂😂😂
Ma najbolje vi samo po svom pa kom pravo kom krivo. Bas vas briga, vaše dijete, vaša pravila. Mi isto tako radimo i uopće nas nije briga.
Manich koliko si pricala o kestenima ovih dans, sinoc sam sanjala da ih kupujem u ducanu,dolazim kuci i onda spremam 😂🙈
Evo mene s pregleda, nije bio u 9 nego u podne, sreca da sam zvala prije 😂
Imamo oko 2.700kg.. Hocemo li biti masala? 😂
Čestitke curama koje su rodile, brz oporavk svima. Jutros bila na pregledu u TA, sve u redu, nema nikakvih naznaka da bi moglo kreniti. Naručilo me opet za tjedan dana s tim da sam im ja rekla kako se nadam da ću do idućeg pregleda rodit pa da ne moram na ctg jer sam danas ležala više od pola sata, e okrenite se ovako, onako, lezite na leđa, sjednite, beba vam spava, pa mi mrdalo stomak pa škakljalo po stomaku, pa jeste li jeli jeste li pili....a naravno da sam jela i pila i slatko pojela. Htjela sam im reći da ovaj moj bebač nije ranoranioc, šta ne naruče u ponoć pa da vide kako se vrpolji kad trebam ići spavati.
Ja magnezij i dalje pijem jer kad ujutro protegnem noge uhvati me grč, ali čim se uspravim na noge isti sekund popusti.
E da i većinu sam prozora oprala, ali još nema rezultata 😂.
Evo mene s pregleda, nije bio u 9 nego u podne, sreca da sam zvala prije 😂
Imamo oko 2.700kg.. Hocemo li biti masala? 😂
Covjece meni ce onda beba biti mala kad je meni procjenjen u 38tom tjednu na 2920g..
Manichkoliko si pricala o kestenima ovih dans, sinoc sam sanjala da ih kupujem u ducanu,dolazim kuci i onda spremam 😂🙈
Hahahah sve cete vi meni jest kestenje cini mi se.. 🤣🤣🤣
Mame koje daju čaj bebama,koliko dnevno smiju popiti čaja? Ja skuham od komorača 100ml,dam mu tu u toku dana da pijucka.
Ja napravim 200ml pa koliko popije kad nece mljeko onda pije caj, nisam nikoga pitala koliko smije nit je ko kada spominjo
Ja sam isto znala skuhat 200ml pa dat da popije 50, 60ml. Sad ne kuham vise, nema mi neke razlike s njim ili bez njega. Skuham kad se sjetim ili kad idemo nekud, a jeo je pa da imam ak usput ogladni 😊
Ja ga isto kuvam da mi manje pojede mlijeka. Jer to dijete može stalno jesti 🙄 nije na prsima al se izdajam . Imam osjećaj da mog mlijeka može stalno pit,čak sam mu dohranu jednom napravila od nje odma zaspi i miran je.
Sortiraj odgovore
Najstariji