Već zadnja 3 dana me odjednom opere vrućina i prelije znoj samo i to traje 5 min cca dok s eili me ohladi ili ogolim 😂😂😂 i dođe mi slabo ko da ću se srušiti, tlak mi je skroz normalan...
Da li se vama nešto slično događalo na kraju trudnoće?
Iskreno, ne sjecam se jesam li danas vec pisala 🙈🙈🙈 pa cestitam curkama koje su rodile 🤗
Malo sam sopingirala, a sad me sve dolje boli jer meni kad je malo bolje onda nemam mira 😓
Evo mene s pregleda, nije bio u 9 nego u podne, sreca da sam zvala prije 😂
Imamo oko 2.700kg.. Hocemo li biti masala? 😂
Covjece meni ce onda beba biti mala kad je meni procjenjen u 38tom tjednu na 2920g..
Hahahah, pitala sam hocu ja nju moci roditi 😂
Eto u 4 tj oko 1,200 kg dobila, e pa sad..tako aparat kaze. Nema vise knedli za mene
😲
Covjece meni ce onda beba biti mala kad je meni procjenjen u 38tom tjednu na 2920g..
Ma sto manji, to bolje. Sigurno je laksi porod. Ja ne znan kako bi rodila bebu od 4kg 😬 naravno, manji ali da je zdrav i da je to ipak neka pristojna tezina. Ja sam rodila bebaca 2700, tak da ne brines da ce ti bit mal. 😊 vec je sad on dobar. Ja bacam okladu da ce bit 3240 😛
Eto u 4 tj oko 1,200 kg dobila, e pa sad..tako aparat kaze. Nema vise knedli za mene
😲
Ja sam isto imala uzv sa 34+6 i beba je bila oko 2,500, ali je upozorenje da je to +-300 gr, dr kaze oko 1 kg da bi trebala dobiti do twrmina, ako ga docekamo, tako da mislim da ni tvoja beba nece biti velika 😁, ako se toga bojis.. 🌞🌞
Mame koje daju čaj bebama,koliko dnevno smiju popiti čaja? Ja skuham od komorača 100ml,dam mu tu u toku dana da pijucka.
Ja napravim 200ml pa koliko popije kad nece mljeko onda pije caj, nisam nikoga pitala koliko smije nit je ko kada spominjo
Ja sam isto znala skuhat 200ml pa dat da popije 50, 60ml. Sad ne kuham vise, nema mi neke razlike s njim ili bez njega. Skuham kad se sjetim ili kad idemo nekud, a jeo je pa da imam ak usput ogladni 😊
Ja ga isto kuvam da mi manje pojede mlijeka. Jer to dijete može stalno jesti 🙄 nije na prsima al se izdajam . Imam osjećaj da mog mlijeka može stalno pit,čak sam mu dohranu jednom napravila od nje odma zaspi i miran je.
Ma daj mu koliko trazi. Majcino mlijeko je lakse probavljivo i cesce si gladni. Dohrana je teza pa ih duze drzi sitima. Pogotovo ako se izdajas iz obje dojke za jedan podoj. Onda ce ti puno izdojenog mlijeka bit vodenastije, a manje onog masnog mlijeka koji ih drzi duze sitima. Ako mu samo svoje mlijeko dajes, mislim da ne trebas davat caj kako bi manje jeo. Ukoliko dajes za grceve to je vec druga stvar. To je moje misljenje, al svako radi kako najbolje zna 😊
😲
Ja sam isto imala uzv sa 34+6 i beba je bila oko 2,500, ali je upozorenje da je to +-300 gr, dr kaze oko 1 kg da bi trebala dobiti do twrmina, ako ga docekamo, tako da mislim da ni tvoja beba nece biti velika 😁, ako se toga bojis.. 🌞🌞
Hvala na utjehi, ma znam da je to sve otprilike.. Idem opet za 2 tj pa cemo vidjeti. 😊
Mona vidim da si rodila 27.9., moguce da ti ima skok u razvoju. Po tablici na adaptiranoj hrani bi trebao imat 5 do 8 obroka po 100ml. Koliko mu ti dajes?
Mona vidim da si rodila 27.9., moguce da ti ima skok u razvoju. Po tablici na adaptiranoj hrani bi trebao imat 5 do 8 obroka po 100ml. Koliko mu ti dajes?
Ni ne brojim,svoje sigurno svaka 2 sata,nekad ne prođe ni sat,popije oko svoj90ml.Znači svoje mu dajem stalno,tek sam preksinoć i sinoć dala dohranu u noć po bočicu jer ne spava cijeli dan. Ne znam šta mu je,noć odspava s prekidima,dan zaspe 10min i ništa onda
Sortiraj odgovore
Najstariji