Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Listopad 2019. 13:53

Noemi1

Manich

Marijaa.Ika

Evo mene s pregleda, nije bio u 9 nego u podne, sreca da sam zvala prije 😂
    Imamo oko 2.700kg.. Hocemo li biti masala? 😂

Covjece meni ce onda beba biti mala kad je meni procjenjen u 38tom tjednu na 2920g..

Ma sto manji, to bolje. Sigurno je laksi porod. Ja ne znan kako bi rodila bebu od 4kg 😬 naravno, manji ali da je zdrav i da je to ipak neka pristojna tezina. Ja sam rodila bebaca 2700, tak da ne brines da ce ti bit mal. 😊 vec je sad on dobar. Ja bacam okladu da ce bit 3240 😛

Hihi svidja mi se ta oklada.. Samo di nadje tu brojku hihi

• TeBa
    21. Listopad 2019. 13:57

Mona.L tako je i meni bilo u pocetku s mojim, svako malo je jeo, zaspe i ne prode niti 15minuta opet placen ja mu dam jest on kao da nije jeo pola dana... trajalo je oko par dana, a ja sam mislila da cu ispalit, doslovno svakih 15 minuta jede, nervozan itd... vjerojatno je skok u razvoju.. ispricala sam svekrvi, koja je inace rodila 7 puta, da vidim jel to tako u redu da se dogada, ona mi punila glavu da mi mliko ne valja da ga dam tesirat da je ona cula da se to moze  da kupim dohranu i budem mirnija.. medutim nisam je poslusala, neg odlucila stavljat kad god zakmeci na cicu pa makar bilo svakih 5 minuta i makar poludila... nakon dva dana proslo,opet sve normalno bilo 

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 14:18

MonaL.

Noemi1

Mona vidim da si rodila 27.9., moguce da ti ima skok u razvoju. Po tablici na adaptiranoj hrani bi trebao imat 5 do 8 obroka po 100ml. Koliko mu ti dajes?

Ni ne brojim,svoje sigurno svaka 2 sata,nekad ne prođe ni sat,popije oko svoj90ml.Znači svoje mu dajem stalno,tek sam preksinoć i sinoć dala dohranu u noć po bočicu jer ne spava cijeli dan. Ne znam šta mu je,noć odspava s prekidima,dan zaspe 10min i ništa onda

Vjerojatno taj skok u razvoju, kad stalno jedu. To potraje par dana, pa nakon toga bude opet normalno 😊 

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 14:19

Manich

Noemi1

Manich

Marijaa.Ika

Covjece meni ce onda beba biti mala kad je meni procjenjen u 38tom tjednu na 2920g..

Ma sto manji, to bolje. Sigurno je laksi porod. Ja ne znan kako bi rodila bebu od 4kg 😬 naravno, manji ali da je zdrav i da je to ipak neka pristojna tezina. Ja sam rodila bebaca 2700, tak da ne brines da ce ti bit mal. 😊 vec je sad on dobar. Ja bacam okladu da ce bit 3240 😛

Hahah a moram nest bubnit 🤣 

• Marijaa.Ika
    21. Listopad 2019. 14:21

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Marijaa.Ika

Hahahah, koju bi kilazu za moju bubnila 😂😂😲

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 14:21

TeBa

Mona.Ltako je i meni bilo u pocetku s mojim, svako malo je jeo, zaspe i ne prode niti 15minuta opet placen ja mu dam jest on kao da nije jeo pola dana… trajalo je oko par dana, a ja sam mislila da cu ispalit, doslovno svakih 15 minuta jede, nervozan itd… vjerojatno je skok u razvoju.. ispricala sam svekrvi, koja je inace rodila 7 puta, da vidim jel to tako u redu da se dogada, ona mi punila glavu da mi mliko ne valja da ga dam tesirat da je ona cula da se to moze da kupim dohranu i budem mirnija.. medutim nisam je poslusala, neg odlucila stavljat kad god zakmeci na cicu pa makar bilo svakih 5 minuta i makar poludila… nakon dva dana proslo,opet sve normalno bilo

Ne valja mlijeko 😂😂😂 a je pametna zena, strasno 🙄🙄 

• Jeja4
    21. Listopad 2019. 14:30

Sad vi recite jel normalno da je krajem listopada vani 27 stupnjeva???? Jedino mi pase zbog obleke i pranja vesa. Nekad je u ovo vrijeme vec prvi snijeg padao.

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 14:31

Marijaa.Ika

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Marijaa.Ika

Hahahah, koju bi kilazu za moju bubnila 😂😂😲

Ma tebi ce bit 3620, rodit ces tjedan dana ranije 😛

21. Listopad 2019. 14:35

Moja dns jede manje nezz sto joj normalno se ponasa po tom pitanju, sinoc se probudila u 3 dala sam joj 60 pojla i zaspala do 8:15 onda se probudila i pojla 120 i kasnije joj muz dao 30 i oko 1 je jela i pojla 90 necka se u vezi jela.. u cet idemo na cijepljenje i pedijatru i pitat cu ona je jela 150 a nekada i vise nezz sto joj se dogada jedino da ju boli stomacic pa joj nije do jela normalno je kakila jutros smije se igra, trpa ruke u usta al nije gladna 🙄 i jos je bila vristala pa dok nije bila zaspala cak sam isla iz druge bocice dat joj jesti al nije tila, dal je moguce da joj vise ne pase ova hrana 🤔

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 14:35

Jeja4

Sad vi recite jel normalno da je krajem listopada vani 27 stupnjeva???? Jedino mi pase zbog obleke i pranja vesa. Nekad je u ovo vrijeme vec prvi snijeg padao.

Sve se poremetilo, sva sreca 😀 ovak bas koristim vrijeme za setnju s malim ili na balkon, terasu, milina 😊 da je vrijeme ko prije 10god, on do proljeca ne bi bio u setnji 😆 meni ovo bas odgovara 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.