Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    18. Listopad 2019. 12:49

Mi smo prosle godine odlucili poraditi na bebici, i bome skuzis kako nije jednostavno. Grozno je to da se puno godina 'boris' svakako da ne ostanes trudan, a na kraju kad to zelis ne ide tako lako.
    Nama je trebalo 4 ciklusa da uhvati, koristila sam one testove za ovulaciju, iako sam imala simptome ovulacije skoro svaki put. I ciljali smo uvijek prije, tijekom i poslije, ali eto, trebalo je oar mjeseci 😁
    Sto se drugog tice, isto sam misljenja da bi htjela ic radit, pa taman kad ona ima oko 2 godine da drugo napravimo. Ako Bog da da bude sve u redu i da uspije 😊
    Vidim putujete vi s njima vec, ja jedva cekam da i mi odemo negdje. Morat cu muza nahuskati na neki put 😁

18. Listopad 2019. 12:54

DijMar

ayla

Noemi1

ayla

Da se i ja javim nakon sat i pol vremena, mala me zaje vcrs spavala je skoro cijeli dan pa bi se malo sad i igrala pa je gladna pa zedna uff, sad me prestrasila ajme majko dajem joj vode i ona se zagrcne, pa joj dadem jos i opet kao al to je klasika kod nje jer brzo pije i odjednom ona pocme crveniti se i kao vata zrak brze se dignem i okrenem je i pocmem tapkati po ledima i onda je valja dusu ispovracala i ja ju okrenem ona se smije mislim se koju pm se sad smijes a ja pretrnula 🙈🙈🙈 a ovo o plodnima i neplodnima mi smo isli pa ako se desi i iz prve 😂 prije nikad bismo koristili kontracepciju bilo je kao kod Venus vadi ga van i tako non stop a sad me cisto i strah na tu foru da se nebi sto primilo jer psihicki nisam spremna

Uuh ja bi se isto usrala od straha. 😬 a jeste vi sreckovici kad je iz prve uspjelo (a kazes sreca te napustila ccc). Hahaha sad me strah pomislit na odnos a ne ga prakticirat 😆

Obadva puta nam je uspilo iz prve, pa da strah je a kako jos nisam dobil mengu ko zna i kad cu a da ostanem trudna sa njom malom ja bi poludila 😂😂 hocu prvo da odem malo raditi pa onda razmisljat o drugoj bebi

Mislim da je vecina nas bila na "vadi ga" 🤣🤣🤣
    Ja bi isto ko ti, prvo isla raditi koju godinu i onda na drugo 😊

Pa da dok oni malo porastu i dok nam poso dopizdi men ce nakon mj dana dopizditi vec vidim 😂😂 a sad kako ce to izgledati uz nju nezz, jer raditi preko 8,9 h i doci kuci nju bajliti nezz jer sam dolazila kuci umorna da bi samo sjela i nebi mogla rijeci ispustiti koliko sam bila slomljena nisam mogla veš potrpati u masinu da opere koliko me poso slomi 😣

18. Listopad 2019. 13:00

Kengurica

Manichtaman ja jucer pitala svog dragog koji je na tom dijelu grada, a ja na drugom dok preuredjujemo stan i kaze da je nesto stiglo, al moram u postu po to. Javim ti. 😘

Okii.. 😚

18. Listopad 2019. 13:02

Procitala sam sto ste pisale al leteci bas mi se nesto i ne da 😣 slomljena sam neda mi se ziviti najrade bi zaspala i probudila se tek iduce jutro 😂 sinoc ste nesto slabo pisale nema mene 🤪🤪 ja sam sinoc zaspala ko zaklana nju sam stavila kraj sebe i samo sam oci zaklopila bas sam bila umorna nisam imala snage ni citati ona zaspala poslje 2 i u 7 se vec probudila nahranila ju i stavila spavati i neko mi bio na vratima poslje al nezz ko 🤔 onda oko 11 vidim brata na vratima 😂😂😂 i pogledam na baby phone ona oci otvorila i mlatara rukama i nogama samo kazem dajte joj jesti nisam imala snage i brat ju uzme dok muz pravi bocicu i veli njoj leda mokra reko daj da vidim ona se lipo upiskila reko divno ajmo na presvlacenje i onda ju presvucem i moja spavanje je gotovo dade joj muz jesti dok se ja razbudim i poslje place i place reko sigurno zedna i dade joj vode i evo sad je zaspala nije uspila ni podrignuti sad pijem kaficu i opustam zivce jer nemam snage za nista 😐😐

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 13:03

Ja koja sam teski emotivac kao da sam u trudnoci bila manje emotivna (strange) do eto sad zadnjih mjesec ili malo vise. Evo sad sam se rasplakala kad sam pomislila da sam ja stvarno trudna. Mi smo morali na potpomognutu. Kad se sjetim kondoma dodje mi zao para 😂😂. Doduse mi smo kao oboje zdravi, ali on je imao neki zahvat na pimpacu i otada jako tesko ejakulira (skoro nikad), a i prije je zahvata je teze pak zbog toga sto je morao opetirati i bolova. I nekako sam imala osjecaj da cemo mozda imati problema, al bas da ce se on do kraja ‘zastopati’ nikako. Najsmjesnije sto vecina doktora kao da se nikad s tim nije susrela, a psihijatar mu pak kaze da je to cesto. Uglavnom ne mogu vjerovati da smo uspjelu i stvarno nekako zaboravis na tugu prije. E sad, ja mislim da se mi vise uopce necemo paziti nikako jer nema potrebe, a ako bas tad on nekako uspije sad sam vec stara puca i ne vjerujem da cu zatrudniti. Bar se ne moram zamarati spiralama i govnima. ;)
    Evo neke reklame da je na Chicco sjedalice i one ko njihaljke popust u Bubamari. 20% je na njihaljke (majke mi ne mogu se vec sjetiti nako 3sec od reklame kako se to zove).

lala3
    18. Listopad 2019. 13:04

Haha dobro stivo sam imala za citati... 
    Mi smo prvu bebu planski "pravili" 3 mjeseca nakon svadbe jer nismo htjeli situaciju da nam neko broji mjesece, i da nisam dosla trudna od prihe 🙄.. da se razumijemo meni stvarno ne smeta i bas me briga ima li neko odnose prije braka i da li je snajka dosla trudna, ali sredina u kojoj zivim je 🙄🙄🙄...
    I eto nakon tri mjeseca, nekako pred kraj ciklusa, par dana prije menge mi ono kao necemo se vise cuvati, pa sta bude.. za par dana sam imala menstr pa smo poslije nastavili opusteno, tako da je sljedeci mjesc odmah izostala i to je bilo to.. 
    Kad je maloj bilo 3 pune god, mi se opet skontamo, nemamo sta cekati, slicna situacija kao i sa prvim samo jedan mjesec duze smo cekali, mada sam ja bila ubijeđena da nece to tako brzo ici jer je razmak veci između djece, ali eto nismo imali problema..
    Eh a trece 😊, muz me neko vrijeme ubjeđivao da imamo i trece, ali meni nekako bilo, hocu li ja to moci... mislim na obaveze oko djece i ostalo jer je on u međuvremenu poceo vani raditi i tako.. za Novu godinu bio tu skoro mjesec dana, ubjeđivao me, ali nisam se dala 🤪... on otisao i ja picnem sve vise razmisljati o toj opciji, pa pocnem citati pomalo forume između ostalog otvorena i nova tema "jesenske bebe" 😊😊, i eto ja se predomislim 🙈.. suprug dosao oko 20-tog dana ciklusa i eto sapnem mu svoje zelje, ali smo oboje bili onako da kazem svjesni da je to mala vjerovatnoca da ostanem trudna jer su ti "plodni dani" prosli, nemamo odnose dugo vremena itd, tako da smo bas bili opusteni kad bude, bude...
    On otisao a ja trebam dobiti, kad ono nista, iako mi nisu bili redovni ciklusi kad je izostala menga nekako sam znala da je to to, sacekala dva dana i kupim dva testa, jer pise najbolje raditi ujutro test, a ja znam kakav sam karakter necu izdrzati do jutra.. tako je i bilo u pola dana plus se pojavio, ja onako u soku, ne vjerujem, izdrzim do jutra kad ono opet plusic 🌞🌞.. iskreno meni nevjerovatno ovo trece kako smo uspjeli, ali eto to je znak da racunanje tih plodnih dana i nije bas nesto pouzdano..

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 13:20

Meni je presuper citati ove uspjesne price. Nisam ja prije cijenila ni trudnocu ni zatrudnjivanje, nista ja o tome znala nisam.

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 13:25

Joj da, moram i to s vama podijeliti. Ja kad sam cekala da se testiram jel upalili ili ne prokrvarim i toliko se rasplacem i kazem da odustajem od svega, da ja to ne mogu podnijeti vise, al imam doma jedan prastari test i napravim ga i dvije crte. Kako sam ja pocela ridati. Onda je pak krenuo strah hoce li se zadrzati, ali evo ga miš moj

18. Listopad 2019. 13:28

Hhahaha cujte curke sad ovo.. Sjedim ja kod frizera cekam red i pricaju cure/zene o jelima i dobijem ideju sta cu napraviti kad dodjem kuci.. Tjesto sa kupusom za rucak a za desert nesto sto nisam pravila valjda par godina...  Zapecene palacinke sa sirom.. Jedvaaa cekaaam da napravim.  

• Kengurica
    18. Listopad 2019. 13:38

Tijesto s kupusom. Jel to kao krpice i zelje? (Moja mama to nikad nije radila pa ni ja pa tek učim o tom jelu, a prefino mi je).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.