Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2019. 23:40

Noemi1

ayla

Nema Noemi ona nosi temu, dok mi dijete ne zaspe nemogu bas pisati 😂😂😂 ja koza umjesto da spavam ovdje visim 🙈🙈

I ja isto cekam da zaspe da mogu tipkat u miru, umjesto sto spavam 🤣🤣

Zaspala na 15 min i evo rukom kopa 😐

16. Listopad 2019. 23:44

Noemi1

ayla

Manich

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg…

Zaspala je

Eo mee ne spavam 😂 dakle homoseksualci opcenito i posvajanje djece i zabrana abortusa eto cak samn2 nabacila

Uuui dobreee teme.. Odmaa moram rec ja nemam nista protiv homoseksualaca ne smatram to bolescu a sto se tice njihovog posvajanja djece takodjer smatram da je u redu jer ona jadna djeca u domovima nemaju ni trunke ljubavi i odgoja kakvog bi trebali imati za daljni zivot i sva djeca zasluzuju nekoga da ih voli pa sta ako su to dvije zene ili dva muskarca nece to dijete postati gej jer ga odgaja gej par.. S tim da si gej se rodis nitko te ne natjera na to zar ne..? Pa cemu onda braniti da usvoje djecu. Sto se tice abortusa i zabrane e to mi strasno ide na zivce kad cujem da se jedna crkva ili politicari petljaju u to.. Zasto bi netko imao pravo odluciti smijes li pobaciti ili ne? To treba biti iskljucivo nasa odluka jer je to nase tijelo. Recimo zene koje su silovane i ostanu trudne. Sta da njima netko kaze osim sto vas je netko silovao mozda zarazio tko zna cime, ostetio psihicki za citav zivot e vi sad jos morate rodit to dijete. Pa ja neznam tko bi mogao takvoj zeni zabraniti da pobaci. Ali ne podrzavam zene koje pobacaj koriste kao kontracepciju.. Ima jedna kod nas u gradu koja je bila vec 5 puta i prica o tome kao da je isla skidat jebeni mladez. E to ne podrzavam.. 

Julie
    16. Listopad 2019. 23:48

Pikulica 😂😂😂😂😂
    Venus to mi je bila vjecna dilema, peri ju 😂🙈
    Noemi uuuuu teme za raspravu 🥊

16. Listopad 2019. 23:53

Ayla cak razumijem i ovaj dio sto si napisala da bi mogli zajebavat dijete jer zivimo u takvom vremenu i drzavi u kojoj je to jos sve velika tabuuuu tema i u pravu si dalo bi se o tome mnogo raspravljati.. Ali evo moj stav je takav da ce mozdaaa jednog dana svjest ljudi postati drugacija pa ce onda biti i manje osuda... Dok to doba ne dodje bit ce to vjecita rasprava svuda.. 

17. Listopad 2019. 00:00

Manich

Ayla cak razumijem i ovaj dio sto si napisala da bi mogli zajebavat dijete jer zivimo u takvom vremenu i drzavi u kojoj je to jos sve velika tabuuuu tema i u pravu si dalo bi se o tome mnogo raspravljati.. Ali evo moj stav je takav da ce mozdaaa jednog dana svjest ljudi postati drugacija pa ce onda biti i manje osuda… Dok to doba ne dodje bit ce to vjecita rasprava svuda..

Da definitivno zbog toga nebi htjela jer kod nas zajebavaju ko je debel ko je mrsav ko ima kakvu bolest kamo li ne bj dijete homoseksualaca, to je stvarno ruzno al nemos ti ljudima dokazati 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 00:03

Da da zajedno, ugl ja nemam nist protiv homoseksualaca. Da mi ih je lijepo vidjet, nije, valjda zato sto nije prirodno. Zivciraju me oni gey prideovi i paradiranje i trazenje prava i isticanje toliko toga 🙄 sve je to ok, vi ste takvi i to je vas izbor, ali nema potrebe za tolikom hajkom oko toga i tih parada. Sto se posvajanja djece tice sam podjeljenog misljenja. S jedne strane bi im dala (bolje da djeca imaju roditelje nego da su u domu) i vjerujem da bi bilo predivnih roditelja medju njima. Dok s druge strane ne bi dala zato sto bi ta djeca bila predmet izrugivanja u skoli i od malena bi imala neke dvojbe (zasto ja imam 2 mame ili 2 tate, a svi imaju 1 mamu i 1 tatu)

17. Listopad 2019. 00:06

Noemi1

Da da zajedno, ugl ja nemam nist protiv homoseksualaca. Da mi ih je lijepo vidjet, nije, valjda zato sto nije prirodno. Zivciraju me oni gey prideovi i paradiranje i trazenje prava i isticanje toliko toga 🙄 sve je to ok, vi ste takvi i to je vas izbor, ali nema potrebe za tolikom hajkom oko toga i tih parada. Sto se posvajanja djece tice sam podjeljenog misljenja. S jedne strane bi im dala (bolje da djeca imaju roditelje nego da su u domu) i vjerujem da bi bilo predivnih roditelja medju njima. Dok s druge strane ne bi dala zato sto bi ta djeca bila predmet izrugivanja u skoli i od malena bi imala neke dvojbe (zasto ja imam 2 mame ili 2 tate, a svi imaju 1 mamu i 1 tatu)

S tim se slazem također..

17. Listopad 2019. 00:07

Zene mi se neznamo posvadati 😂😂😂🙈🙈 jadna majko

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 00:10

A sto se tice abortusa, ja nemam nista protov (da ne bude zabune, nisam ga nikad napravila niti se dovela u situaciju u kojoj bi morala razmisljat o tome). Mislim da je to pravo zene i da sama treba odluciti sto zeli. Kod silovanja bi apsolutno odobrila i jos bi dala neko psiholosko savjetovanje za te zene. Nikako ne odobravam abortus kao metodu kontracepcije pogotovo u danasnje vrijeme kad imas i pilule i kondome i flastere i spirale i dijagragme i sto vec ne. Ali ako se nekom dogodi npr pukne kondom i ne zeli nikako dijete,.mislim da je bolje da napravi abortus nego da rodi pa malteretira to dijete cijeli zivot (tuce, zlostavlja i sl). 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 00:12

ayla

Zene mi se neznamo posvadati 😂😂😂🙈🙈 jadna majko

Hahahahhahahahahhahahahhahaahahah stvarno jbt🤣 nemam vise ideja da se posvadjamo 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.