Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    17. Listopad 2019. 00:41

Noemi1

Julie

Neka nam samo bebice rastu i budu zdrave. ❤️
    Ja idem premotat malog i nadam se da idemo na spavanac.
    Laku noć curke 🤗

Lakuu nooc 😘 jos 2 dana i ocekujem izvjestaj za granulice 😃

Ono što primjećujem je to da ne plače navečer i da ga ne uspavljujemo po dva sata.
    Danas sam mu oko 22 sata espumisan i to je to za cijeli dan. Mislim da rade svoj posao a vidjet ćemo dok prođe sutrašnji dan. Definitivno se osjeća razlika.

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 00:42

Manich

Noemi1

ayla

Noemi1

Julie

ayla

Noemi1

I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
    E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁

U danasnje vrijeme ima svega od vradžbina do svasta neceg ljudi nenormalno bacaju uroke i sama sam to dozivila al kazu ko vjeruje u Boga ne vjeruje u to istina tako bi to trebalo biti al svijet je pun toga na zalost i vjerujem da se dijeca stite tako od pogleda drugih ljudi koji to cine, moje dijete je mirnije otkako se krstilo ko vjeruje ko ne al ja to na njoj primjecujem ona je meni 6 dana plakala non stop nije gladna nije zedna s njom sam igram se i svasta nesta al je plakala ee sad sto je do toga neznam dal je smirilo to sto je krstena ili je to bila faza🤷‍♀️

Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂

Sveki nam je nepresusan izvor smijeha 😂😂😂

😂😂😂😂 Lako se vama sprdat ja zivim s njom 🤪🤪

Hahaja da je nasa, ne bi nam bilo do zajebancije 😂

Hehe sad kad se nismo uspjele posvadjat mogu ic spavati.. Hihi.. Citam vas ujutro uz kavu i naravno javim novosti sa ctg-a.. Iako sumnjaaam da ce se ista desavati.. Moj sin vidi da vrag odnio salu da je njemu ljepo u stomaku pa on odlucio da jos malo rasteze mamici trbuh.. ❤️☺️

Lakuu nooc i vamaa 😘😘

17. Listopad 2019. 00:42

Venus

Hehe, zaokruzile se lentice, bebice mjesec i dva 😍

Evo i moja se kuha 39 tjedana 🙂 moze vani bome

😂😂 Oce oce polako 

Julie
    17. Listopad 2019. 00:43

Noemi1

ayla

Noemi1

Da ovo za anomalije sto je Julie rekla, to sam zab napisat. Slazem se s tim u potpunosti.
    Venusi ja se nadam da cemo jednog dana bit tolerantnije drustvo i manje se izrugivat svemu.
    Ayla sta stvarno ti tak bolje spava? 😊 bas mi drago 😊 zanima me sad ovo s urocima 🤔

I ja se slažem s julijinim komentarom jer sam ja to ucinila zbog anomalija i trebala sam odobrenje za to a abortus netrazi.. Daa mirnija je nema onog budenja svako malo i mlataranje rukama kao da se bori s nekim, ruzno mi bilo za gledat a ne mogu pomoci.. A to bas i nije za ovdje

Ma vjerujem da nije za forum. Meni kad tak digne rucice sam pocnem pjevat ajmoo ruke goreee, moj je dragii najboljii njga svaka curaa voli, jer on plese lindjooo 🎶😂😂 da, do 10 tjedana ne treba odobrenje valjda, a sve iznad toga treba valjda 🤔

Luda si baš sam se sad nasmijala od srca. Ja isto volim linđo 😂

17. Listopad 2019. 00:43

Manich

ayla

Noemi1

Julie

ayla

Noemi1

I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
    E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁

U danasnje vrijeme ima svega od vradžbina do svasta neceg ljudi nenormalno bacaju uroke i sama sam to dozivila al kazu ko vjeruje u Boga ne vjeruje u to istina tako bi to trebalo biti al svijet je pun toga na zalost i vjerujem da se dijeca stite tako od pogleda drugih ljudi koji to cine, moje dijete je mirnije otkako se krstilo ko vjeruje ko ne al ja to na njoj primjecujem ona je meni 6 dana plakala non stop nije gladna nije zedna s njom sam igram se i svasta nesta al je plakala ee sad sto je do toga neznam dal je smirilo to sto je krstena ili je to bila faza🤷‍♀️

Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂

Ja nikad necuu zaboravit Aylu i njenu svekrvu… Za godinu dana da me netko pita pa dobro sta je tak bilo fora na tom forumu ja cu se sjetit te zene.. Pa ja mislim da ona ne spava od stucanja koliko mi nju spominjemo..

Mos misliti da ne spava, ko top 

17. Listopad 2019. 00:44

Noemi1

ayla

Noemi1

Julie

ayla

Noemi1

Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂

Pa sigurno 😂😂😂 al dobro prezivit cu 

17. Listopad 2019. 00:45

Manich

Noemi1

ayla

Noemi1

Julie

ayla

Noemi1

Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂

Hehe sad kad se nismo uspjele posvadjat mogu ic spavati.. Hihi.. Citam vas ujutro uz kavu i naravno javim novosti sa ctg-a.. Iako sumnjaaam da ce se ista desavati.. Moj sin vidi da vrag odnio salu da je njemu ljepo u stomaku pa on odlucio da jos malo rasteze mamici trbuh.. ❤️☺️

Laku noc 🥰🥰😘

• Pikulica19
    17. Listopad 2019. 00:46

Svatko svoju seksualnost bi trebao zadrzavat u 4 zida i na taj nacin nebi bilo tolike halabuke oko toga. Bili to homo, hetero ili biseksualci.... Ove parade crpe samo drzavni proracun angazirajuci policiju i sve dodatno- big NO!!!!!!!! Dozvolila bih posvojenje, a zasto ne ali bih stavila uvijet da dijete razumije kakve ce roditelje imati 9/10god... Nitko ne garantira da ce dijete imati manju ljubav, dapače mozda ce dobiti i vise ljubavi nego od bioloskih roditelja.
    Abortus..... Mnogo ljudi iskoristava i idu iz krajnosti u krajnost... To se nikad nece istrijebiti i koristiti samo za silovanja ili na temelju loseg zdravstvenog stanja zene, vec ce biti kao prostitucija uvijek aktualan biznis koji se radi na crno....
    .... 
    Nego hocemo muskima zakonom zabraniti samozadovoljavanje tj. dr*anje??? Ipak rade najveci genocit na svijetu s tim... 🤣🤣🤣🤣🤣

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 00:47

ayla

Manich

Ja nisam nesto pobozna jako… Mislim ne idem u crkvu osim na krstenja i vjencanja heh.. Ali i ne mislim da je netko veci vjernik ako ide ili ne ide u crkvu.. Jer ako vjerujes u nesto (Boga) onda on nije samo u crkvi vec svuda oko nas.. Tako ja gledam na to.. Vjerujem vise u to da postoji neka visa sila od nas da ima netko ili nesto sto odredjuje neke stvari na ovome svijetu.. I vjerujem u te neke stvari koje se desavaju nisam praznovjerna ali ima nesto u svemu tome.. Recimo neznam jel znate onu foru da se malim bebama stavljaa crveni konac ili narukvica na rukicu? Moji su to svi radili a ja se nemogu sjetit zbog cega je to..

Dobro nisam ni ja tip od odlazka u crkvu svaku nedjelju.. Crvena se stavlja od pogleda drugih ljudi kao npr neko ima ruzne oci tako se kod nas kaze i kod nas kad je Uskrs ujutro se prvo jede blagoslovljeno pa onda ostalo ko ne jede tako ima ruzne oci

A vis ima dosta tih praznovjerja - da ne smijes susit bebin ves po noci, to nes s crvenom trakom, pa da se ne smije beba gledat u ogledalu 🤷 ja u to nis ne vjerujem. I da slazem se s Manich, nije veci vjernik onaj tko je svake nedjelje u crkvi, od ovog koji ne ide svaki tjedan u crkvu. Vec onaj koji se trudi sto vise zivjet u vjeri. Ne ono otic na ispovjed, lazno se kao pokajes za sve sto si radio. I odma nastavis po starom obicaju. I kao otic cu na ispovjed i sve mi oprpsteno i tak u krug. E to mi je debilno 😆

17. Listopad 2019. 00:48

Noemi1

ayla

Noemi1

Da ovo za anomalije sto je Julie rekla, to sam zab napisat. Slazem se s tim u potpunosti.
    Venusi ja se nadam da cemo jednog dana bit tolerantnije drustvo i manje se izrugivat svemu.
    Ayla sta stvarno ti tak bolje spava? 😊 bas mi drago 😊 zanima me sad ovo s urocima 🤔

I ja se slažem s julijinim komentarom jer sam ja to ucinila zbog anomalija i trebala sam odobrenje za to a abortus netrazi.. Daa mirnija je nema onog budenja svako malo i mlataranje rukama kao da se bori s nekim, ruzno mi bilo za gledat a ne mogu pomoci.. A to bas i nije za ovdje

Ma vjerujem da nije za forum. Meni kad tak digne rucice sam pocnem pjevat ajmoo ruke goreee, moj je dragii najboljii njga svaka curaa voli, jer on plese lindjooo 🎶😂😂 da, do 10 tjedana ne treba odobrenje valjda, a sve iznad toga treba valjda 🤔

Nezz tocno do kojeg, al mi to ocaj jer znaci postoji problem nezna se do kojeg ce se tj tako vuci i onda zena dozivi sok i trebas jebenu vezu da ti to sto prije odobre jer oni mogu rec to nije dokazano pa vako nako uglavnom uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.