Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 Kod nas sve traje
Najvise ljubav i bolovi 🥰

Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 Kod nas sve traje
Najvise ljubav i bolovi 🥰
I svekriva 😂😂
Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg...
Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg…
Zaspala je
Nema me cijeli dan i na tapeti tko, svekriva 🤣🤣🤣.
Ja u bolnici na profilima, sat ko godina dug, jedva cekam jutro da mogu bjezat doma.
Imam osjecaj da sam dosla prije 5 dana 🙄.
Ajd se svadjajte da mi skratite noc 🤣🤣🤣

Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
Svratila i na ljetne da vidim ima li danas kakvog figura a one ništa 😂
Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja. 😂😂😂😂😂
Btw curke sa ljetnih ako nas citate mi se samo malo šalimo 😘

Nema Noemi ona nosi temu, dok mi dijete ne zaspe nemogu bas pisati 😂😂😂 ja koza umjesto da spavam ovdje visim 🙈🙈
Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
Je je, samo se ti sad izvlaci 🤪🤪.... Naravno da nas citaju kao i mi njih... Samo sto smo mi ovdje svi za jednog jedan za sve, npr. to sto ce Ayla nalozit svoju svekrvu, a mi cemo stat na njenu stranu i dat joj jos benzina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Je je, samo se ti sad izvlaci 🤪🤪…. Naravno da nas citaju kao i mi njih… Samo sto smo mi ovdje svi za jednog jedan za sve, npr. to sto ce Ayla nalozit svoju svekrvu, a mi cemo stat na njenu stranu i dat joj jos benzina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 Pa to je bio bezobrazluk mogla je lipo rec odi vidi vatru a ne natrpala sam punu pec ono vatre nema, briga mene za mene ja cu se pokrit i po glavi i nece mi biti ledeno a sto ce ona smrzavati se 😣
Mada je u sobi 24° al ja volim toplije 😂😂😂 docim meni nos zebe nije toplo kako ja volim
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji