Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    16. Listopad 2019. 22:45

ayla

Pikulica19

Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 Kod nas sve traje

Najvise ljubav i bolovi 🥰

16. Listopad 2019. 22:48

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 Kod nas sve traje

Najvise ljubav i bolovi 🥰

I svekriva 😂😂

16. Listopad 2019. 22:55

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg... 

16. Listopad 2019. 22:59

Manich

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg…

Zaspala je 

luce35
    16. Listopad 2019. 23:00

Nema me cijeli dan i na tapeti tko, svekriva 🤣🤣🤣.
    Ja u bolnici na profilima, sat ko godina dug, jedva cekam jutro da mogu bjezat doma.
    Imam osjecaj da sam dosla prije 5 dana 🙄.

Ajd se svadjajte da mi skratite noc 🤣🤣🤣

Julie
    16. Listopad 2019. 23:04

Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
    Svratila i na ljetne da vidim ima li danas kakvog figura a one ništa 😂
    Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja.  😂😂😂😂😂
    Btw curke sa ljetnih ako nas citate mi se samo malo šalimo 😘

16. Listopad 2019. 23:18

Nema Noemi ona nosi temu, dok mi dijete ne zaspe nemogu bas pisati 😂😂😂 ja koza umjesto da spavam ovdje visim 🙈🙈

• Pikulica19
    16. Listopad 2019. 23:18

Julie

Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
    Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja. 😂😂😂😂😂

Je je, samo se ti sad izvlaci 🤪🤪.... Naravno da nas citaju kao i mi njih... Samo sto smo mi ovdje svi za jednog jedan za sve, npr. to sto ce Ayla nalozit svoju svekrvu, a mi cemo stat na njenu stranu i dat joj jos benzina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

16. Listopad 2019. 23:20

Pikulica19

Julie

Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja. 😂😂😂😂😂

Je je, samo se ti sad izvlaci 🤪🤪…. Naravno da nas citaju kao i mi njih… Samo sto smo mi ovdje svi za jednog jedan za sve, npr. to sto ce Ayla nalozit svoju svekrvu, a mi cemo stat na njenu stranu i dat joj jos benzina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 Pa to je bio bezobrazluk mogla je lipo rec odi vidi vatru a ne natrpala sam punu pec ono vatre nema, briga mene za mene ja cu se pokrit i po glavi i nece mi biti ledeno a sto ce ona smrzavati se 😣

16. Listopad 2019. 23:22

Mada je u sobi 24° al ja volim toplije 😂😂😂 docim meni nos zebe nije toplo kako ja volim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI