Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    16. Listopad 2019. 23:27

ayla

Manich

Curkeeee koje su nam teme za veceras malo da se smijem prije spavanja… Ja sam se danas sva obradovala jer nam je stigla nova pecnica i perilica rublja i ja sva sretna.. I kontam si kako sam ostarila kad se veselim perilici rublja hahahah.. A da ne pricam kako sam se obradovala kad sam skuzila da ni perilica svira neku ljepu melodiju kad zavrsi sa pranjem 🤣🤣🤣🤣🤣

Noemi ima temu neku 😂😂 haha i ja sam sretna kad uzmem nes novo 😊

Ma za smijanje tema je aylina svekrva, kud ces bolje 😂 ja imam vise raspravljacke 

16. Listopad 2019. 23:28

Manich

Julie

Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
    Svratila i na ljetne da vidim ima li danas kakvog figura a one ništa 😂
    Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja. 😂😂😂😂😂
    Btw curke sa ljetnih ako nas citate mi se samo malo šalimo 😘

Haahahah ja ih ne pratim ali evo po vasim postovima vidim o cemu se radi.. Mislim da kod nas nijedna nije stava tipa da je najpametnija i da sve zna i da itko ikoga osudjuje.. Svatko ima pravo na svoje misljenje i stav o bilo cemu i svatko radi ono sto misli sto je najbolje za njegovo dijete. Ja nevolim kad netko zestoko napada druge radi njihove odluke o cjepljenju ili ne cjepljenju… Ja sam za jer realno i ja sam se cjepila protiv svega sto se cjepi i nista mi nije bilo.. I mislim da je to mali rizik koji podnosimo za razliku od onoga sto se moze desiti bebama i djeci da nedaj boze obole od necega.. Kao sto je mislim Ayla rekla vracaju se bolestine kojih nije bilo godinama i zasto riskirati nisu to bas bezazlene bolesti.

Pa i ja sam se cijelila sam sto je tada bilo 3, 4,5 u1 nezz tocno  a dns je 6u1 i u tome je problem dobijes bombu od inekcije i odatle nuspojava milion al sto da se nes desi djetetu pa mogu odma raku iskopati za sebe i ziva se zakopati, nikad si to oprostila nebi.. Al Bog je odredio kako ce biti pa cijepili ne cijepili... Mi idemo 24 na prvo cijepljene i cisto me strah svega kako ce ona to podniti i kakav imunitet ima hoce li se oduprit, ako je na mamu onda hoce fap da me pogodi mislim da mi nista nebi bilo 😂😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 23:29

ayla

Manich

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg…

Zaspala je

Eo mee ne spavam 😂 dakle homoseksualci opcenito i posvajanje djece i zabrana abortusa  eto cak samn2 nabacila

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 23:31

Pikulica19

Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Daaaa 😂😂😂😂😂 stetaa za njih 😆

16. Listopad 2019. 23:31

Noemi1

ayla

Manich

Curkeeee koje su nam teme za veceras malo da se smijem prije spavanja… Ja sam se danas sva obradovala jer nam je stigla nova pecnica i perilica rublja i ja sva sretna.. I kontam si kako sam ostarila kad se veselim perilici rublja hahahah.. A da ne pricam kako sam se obradovala kad sam skuzila da ni perilica svira neku ljepu melodiju kad zavrsi sa pranjem 🤣🤣🤣🤣🤣

Noemi ima temu neku 😂😂 haha i ja sam sretna kad uzmem nes novo 😊

Ma za smijanje tema je aylina svekrva, kud ces bolje 😂 ja imam vise raspravljacke

Daj raspravljacke mi tu okrenemo na smijeh, pustit cu sveki da vcrs mirno spava a sutra bude li mi dizala tlak cut ce te 😂

16. Listopad 2019. 23:32

Venus

Dezurne raspisanice 😂😂
    Ja spavala na kaucu od 8-10, toliko sam premorena zadnjih dana da mi nikad dosta, pa svaka ura za spavanac dobro dodje. Onda se ustala i idem u sobu, dragi montirao krevetic, bas sam zadovoljna 😍😍 Pinio moon model iz Bubamare, presladak mi. Samo mu boja na drvetu intenzivno vonja iako je neka ekoloska ko, sad moram sve mokrom krpom obrisat ne bi li otisao vonj jer ce me glava zabolit nocas…

I sad opet vjecna dilema u kasne ure, prati kosu ili ne prati 😂 najgore kad nit je dovoljno spremna za pranje, a nije ni dovoljno cista ako krene sta slucajno pa treba u rodiliste na bar 3 dana 😂😂😂

Hahhaah mene to isto pati sa kosom.. Ali ja se kasno navece sjetim da ju trebalo oprat i onda mi se neda.. I sad koza skontala da cu to morat ujutro i zbog toga ustat ranije jer ujutro idem na ctg.. A skontala sam da su mi izasle i dlakice dolje iako sam cupala i nebi bas trebale vec izaci.. No kako nevidim bas dobro i mekane su jakooo mislim da su to neke pukle tjekom cupanja pa da su sad samo izrasle vise.. Nebi britvicu uzimala pa cu ujutro probat to rijesiti sa kremom.. Uglavnom sam optimisticna da ce me trudovi uhvatit po danu pa cu stic odradit pranje kose i to prije odlaska u bolnicu.. 

Venus
    16. Listopad 2019. 23:35

Ma i ja se nadam da nece po noci, il kasno bas navecer dok sam jako umorna i pospana 😂 najgore ako pljusne vodenjak onda se nemas vremena ni mislit kad sta i kako 😬

I ja se depilirala prije dvije veceri i sad mi vec na dodir ono ostro i nervira me zasto tako brzo raste ugh

16. Listopad 2019. 23:36

Noemi1

ayla

Manich

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg…

Zaspala je

Eo mee ne spavam 😂 dakle homoseksualci opcenito i posvajanje djece i zabrana abortusa eto cak samn2 nabacila

Hmm dobre teme ovo homici i posvajanje to je skupa? Ako je uglavnom nisam protiv pedera i lezbi al mi se gade nezz kako oni to mogu al dobro i nebi im dala da posvoje dijete jer kao prvo u drustvu smo takvom di bi to dijete zajebavalo i ko zna sto bi prolazilo tako da veliko nee.. Zabranila bi abortus osim u slucaju ako je zena silovana a one maloljetnice sto se praše na svakom ćosku nebi im dozvolila imam kcer i dns sutra ako kao mlada ostane trudna to ce dijete i roditi jer nema nista gore neg ubiti svoje nerodeno dijete 

16. Listopad 2019. 23:37

Manich

Venus

Dezurne raspisanice 😂😂
    Ja spavala na kaucu od 8-10, toliko sam premorena zadnjih dana da mi nikad dosta, pa svaka ura za spavanac dobro dodje. Onda se ustala i idem u sobu, dragi montirao krevetic, bas sam zadovoljna 😍😍 Pinio moon model iz Bubamare, presladak mi. Samo mu boja na drvetu intenzivno vonja iako je neka ekoloska ko, sad moram sve mokrom krpom obrisat ne bi li otisao vonj jer ce me glava zabolit nocas…

I sad opet vjecna dilema u kasne ure, prati kosu ili ne prati 😂 najgore kad nit je dovoljno spremna za pranje, a nije ni dovoljno cista ako krene sta slucajno pa treba u rodiliste na bar 3 dana 😂😂😂

Hahhaah mene to isto pati sa kosom.. Ali ja se kasno navece sjetim da ju trebalo oprat i onda mi se neda.. I sad koza skontala da cu to morat ujutro i zbog toga ustat ranije jer ujutro idem na ctg.. A skontala sam da su mi izasle i dlakice dolje iako sam cupala i nebi bas trebale vec izaci.. No kako nevidim bas dobro i mekane su jakooo mislim da su to neke pukle tjekom cupanja pa da su sad samo izrasle vise.. Nebi britvicu uzimala pa cu ujutro probat to rijesiti sa kremom.. Uglavnom sam optimisticna da ce me trudovi uhvatit po danu pa cu stic odradit pranje kose i to prije odlaska u bolnicu..

Ma pustite kose na miru ja se uopce nisam zamarala sa njima 

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 23:39

ayla

Nema Noemi ona nosi temu, dok mi dijete ne zaspe nemogu bas pisati 😂😂😂 ja koza umjesto da spavam ovdje visim 🙈🙈

I ja isto cekam da zaspe da mogu tipkat u miru, umjesto sto spavam 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.