Curkeeee koje su nam teme za veceras malo da se smijem prije spavanja... Ja sam se danas sva obradovala jer nam je stigla nova pecnica i perilica rublja i ja sva sretna.. I kontam si kako sam ostarila kad se veselim perilici rublja hahahah.. A da ne pricam kako sam se obradovala kad sam skuzila da ni perilica svira neku ljepu melodiju kad zavrsi sa pranjem 🤣🤣🤣🤣🤣
Curkeeee koje su nam teme za veceras malo da se smijem prije spavanja… Ja sam se danas sva obradovala jer nam je stigla nova pecnica i perilica rublja i ja sva sretna.. I kontam si kako sam ostarila kad se veselim perilici rublja hahahah.. A da ne pricam kako sam se obradovala kad sam skuzila da ni perilica svira neku ljepu melodiju kad zavrsi sa pranjem 🤣🤣🤣🤣🤣
Noemi ima temu neku 😂😂 haha i ja sam sretna kad uzmem nes novo 😊
Ajmee opet SVEKRIVA ja cu puknut. 🙄🙄 Znaci dode gore ja se igram s curkom na krevetu i ona a bil se ti nosala nist ja mucim ona opet reko kakvo nosanje pa mora se dite nosat reko ne netreba se nosat nenosam je ja nes ni ti, i kokoda kokoda i nis ja odem ves prostrit ona opet i krene da ce ju uzeti reko kud s njom pa da ju drzim reko da ti ces ju drzati a ja poslje nosati i reko ona men ostaje pa cu se ja zajebavati s njome cijele noci i dane reko lipo je nosati a men reko vec leda sad skljocaju kad ju moram podignuti i nista spusti ju reko ako ces joj dati caja jedino ju tako mos drzati bome je zamucala ljuta sam ko pas pocupala bi joj kose od ljutavi
😂😂 bas to, ni ja nedam da se nosa, ni svekrvi ni svojoj mami. Moze kad su grcevi, kad treba bljicnut i to. Al sto bi dirali dijete koje mirno lezi i zabavlja se? Nema potrebe, pa tko ce kasnije nosat 10,15kila 🙄
Ja dadem majki da ju nahrani jer njoj uvjek zaspe nakon hranjenja nezz u cemu je fora rekla sam joj da ce mi dati recept 😂😂 i da ako treba podrignut more se drzat ona samo hoce da je neko kraj nje i da joj se prica i dosta njoj a ova bi samo nosala, kad se mala raskrivi onda jedva ceka da ju uzmem i da ju smirim i naravno nema je na vidiku bas sam pukla
Uzas🙄 ak joj se nosi sta ne dodje kad se dere? 🙄 svima super nosat mirnu bebu - e ne moze 😑 a svatko od nas ima neki svoj polozaj nosanja, meni kad nekad place uzme muz pa se bebac smiri, nekad kad on nosa uzmem ja pa se smiri, valjda kak mu koji polozaj pase
E onda ne dolazi ni blizu 🙄🙄 pa da samo meni prkosi al od sad ce me za svaku cuti pa poludi ja vise 😖 mojoj najvise pase moja blizina cim ju stisnem uz sebe ona prestaje ja sam s njom 0-24 pa se navikla na mene
To je super, nije se navikla na ruke vec na bliskost 😊
A kako ju ova jedino u ruke zna uzeti naucit ce se😖😖
Ma nece ako ju ne nosa dugo 😊 al treba to svejedno srezat u korjenu
Itekako pocet ce 3 svjetski ovdje kod mene 😂😂
😂😂😂😂
Ajme glupace rekla da je natrpala punu pec drva u 7h i vidim sada redijator leden, sad bi ju najrade digla iz kreveta da ide vatru loziti
😮 nemoj da ne bi nacjepala nju umjesto drva 😂
Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta
Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂
Ni ja 🤣 sam prvu turu sam opeglala hh
Ne bi nist stigla da peglam. Ja svaki drugi dan skupom masinu njehovog vesa 😁 svaka cast mamama koje peglaju i za sebe i za djecu i jos iz to i kuhaju i spremaju i sve 😃
Ja samo njoj peglam nama po potrebi, nisam ljubitelj peglanja a kako susim ves vani pa onda moram peglati a i zguzvano
Ja sam mrzitelj peglanja 😅
Ja sam za malenu skupljala snagu 3dana da opeglam 5masina vesa s tim da mi je mama kod sebe oprala i opeglala prije 2masine, bome sad tko god mi dodje ja za rukicu da vide kak sam lijepo ormar sredila ko po spagi 🤣🤣🤣🤣, pitam se hoce mi tak bit i poslije 🥰…. Imam osjecaj da ce mrvica i prerast velicinu te robice dok ja skupim snage za opeglat oprano 🙈🤣 a to je jedino od svih zivih poslova sto mi muzic ne voli raditi…. 😣
😂😂😂 Morat ces sama onda 🤪🤪 ma dat ce ti se poslje vidit ces
Nece ti se ni poslje dat, laze 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂 Ne lazem, morat ce nece samo 🤪
Morat ce se ak tak odluci, al da ce joj se dat - nece 😂 nemoj zeni davat laznu nadu 😂 i moja se roba pegla na meni 😂😂 a bome i od muza i od bebaca 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cekat cu pms i lijecit frustracije na peglanju 🙈🙈🙈🙈🙈
Muz mi taman kilica skinuo morat cu ga vratit na prijasnju gradju da se pegla i na njemu 🤣🤣🤣🤣
Onda ce mi se dati, da se opet divim neko vrijeme slozenosti ormara i maltretiram ljude oko sebe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jadni ljudi sto me trpe 🙈
Ajme glupace rekla da je natrpala punu pec drva u 7h i vidim sada redijator leden, sad bi ju najrade digla iz kreveta da ide vatru loziti
😮 nemoj da ne bi nacjepala nju umjesto drva 😂
😂😂😂
Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke.... Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 Kod nas sve traje
Noemi procitala sam borbenost zena, bome zestoko krenulo ali brzo su digle ruke…. Steta 🤣 kod nas bi to 20i nesto stranica trajalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 Kod nas sve traje
Najvise ljubav i bolovi 🥰
😂😂😂 Kod nas sve traje
Najvise ljubav i bolovi 🥰
I svekriva 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji