Neka nam samo bebice rastu i budu zdrave. ❤️
Ja idem premotat malog i nadam se da idemo na spavanac.
Laku noć curke 🤗
A sto se tice abortusa, ja nemam nista protov (da ne bude zabune, nisam ga nikad napravila niti se dovela u situaciju u kojoj bi morala razmisljat o tome). Mislim da je to pravo zene i da sama treba odluciti sto zeli. Kod silovanja bi apsolutno odobrila i jos bi dala neko psiholosko savjetovanje za te zene. Nikako ne odobravam abortus kao metodu kontracepcije pogotovo u danasnje vrijeme kad imas i pilule i kondome i flastere i spirale i dijagragme i sto vec ne. Ali ako se nekom dogodi npr pukne kondom i ne zeli nikako dijete,.mislim da je bolje da napravi abortus nego da rodi pa malteretira to dijete cijeli zivot (tuce, zlostavlja i sl).
Takodjer bi radije predlozila nekome da ne rodi ako se vec misli ponasat kao debil prema djetetu.. Moja prijateljica iz srednje cisti dokaz toga.. No nevolim ni pisat o njemo ponasanju prema njenom djetetu jer je to nesto odvratno.. Samo cu napisat da je bolje bilo da ju nije rodila.. Mala danas ima tikove od nje.. I uz to je super ne odgojeno dijete. Uz takvu majku bolje biti siroce u domu… Ona svojoj maloj izgovara takve odvratne rijeci da se meni zeludac okrece.. Tipa kad joj ne pase nesto sto mala radi ona ju naziva glupacom, retardiranom, kravom i slicno.. Da ne pricam kako joj stalno govori da ju sramoti i takve stvari.. Uzas zivi. I da se razumijemo ta ista legica je meni drzala predavanje kako sam ja trebala pobacit jer sta cu ja sad sama sa djetetom kako cu ja njega odgojiti. Mislim si sigurno bolje od tebe i tvojih roditelja kad si ti rodila sa svojih 19 godina. I slazem se sa stavom vezano za gejeve.
A ovoo da netko nekom predlaze pobacaj 😱😱 ziva katastrofa 😦😵
Da ovo za anomalije sto je Julie rekla, to sam zab napisat. Slazem se s tim u potpunosti.
Venusi ja se nadam da cemo jednog dana bit tolerantnije drustvo i manje se izrugivat svemu.
Ayla sta stvarno ti tak bolje spava? 😊 bas mi drago 😊 zanima me sad ovo s urocima 🤔
I ja se slažem s julijinim komentarom jer sam ja to ucinila zbog anomalija i trebala sam odobrenje za to a abortus netrazi.. Daa mirnija je nema onog budenja svako malo i mlataranje rukama kao da se bori s nekim, ruzno mi bilo za gledat a ne mogu pomoci.. A to bas i nije za ovdje
I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁
U danasnje vrijeme ima svega od vradžbina do svasta neceg ljudi nenormalno bacaju uroke i sama sam to dozivila al kazu ko vjeruje u Boga ne vjeruje u to istina tako bi to trebalo biti al svijet je pun toga na zalost i vjerujem da se dijeca stite tako od pogleda drugih ljudi koji to cine, moje dijete je mirnije otkako se krstilo ko vjeruje ko ne al ja to na njoj primjecujem ona je meni 6 dana plakala non stop nije gladna nije zedna s njom sam igram se i svasta nesta al je plakala ee sad sto je do toga neznam dal je smirilo to sto je krstena ili je to bila faza🤷♀️
Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂
Sveki nam je nepresusan izvor smijeha 😂😂😂
😂😂😂😂 Lako se vama sprdat ja zivim s njom 🤪🤪
Ja nikad necuu zaboravit Aylu i njenu svekrvu... Za godinu dana da me netko pita pa dobro sta je tak bilo fora na tom forumu ja cu se sjetit te zene.. Pa ja mislim da ona ne spava od stucanja koliko mi nju spominjemo..
I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁
U danasnje vrijeme ima svega od vradžbina do svasta neceg ljudi nenormalno bacaju uroke i sama sam to dozivila al kazu ko vjeruje u Boga ne vjeruje u to istina tako bi to trebalo biti al svijet je pun toga na zalost i vjerujem da se dijeca stite tako od pogleda drugih ljudi koji to cine, moje dijete je mirnije otkako se krstilo ko vjeruje ko ne al ja to na njoj primjecujem ona je meni 6 dana plakala non stop nije gladna nije zedna s njom sam igram se i svasta nesta al je plakala ee sad sto je do toga neznam dal je smirilo to sto je krstena ili je to bila faza🤷♀️
Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂
Hahaja da je nasa, ne bi nam bilo do zajebancije 😂
Laku noć curke 🤗
Lakuu nooc 😘 jos 2 dana i ocekujem izvjestaj za granulice 😃
Ja nisam nesto pobozna jako… Mislim ne idem u crkvu osim na krstenja i vjencanja heh.. Ali i ne mislim da je netko veci vjernik ako ide ili ne ide u crkvu.. Jer ako vjerujes u nesto (Boga) onda on nije samo u crkvi vec svuda oko nas.. Tako ja gledam na to.. Vjerujem vise u to da postoji neka visa sila od nas da ima netko ili nesto sto odredjuje neke stvari na ovome svijetu.. I vjerujem u te neke stvari koje se desavaju nisam praznovjerna ali ima nesto u svemu tome.. Recimo neznam jel znate onu foru da se malim bebama stavljaa crveni konac ili narukvica na rukicu? Moji su to svi radili a ja se nemogu sjetit zbog cega je to..
Dobro nisam ni ja tip od odlazka u crkvu svaku nedjelju.. Crvena se stavlja od pogleda drugih ljudi kao npr neko ima ruzne oci tako se kod nas kaze i kod nas kad je Uskrs ujutro se prvo jede blagoslovljeno pa onda ostalo ko ne jede tako ima ruzne oci
Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂
Hahaja da je nasa, ne bi nam bilo do zajebancije 😂
Hehe sad kad se nismo uspjele posvadjat mogu ic spavati.. Hihi.. Citam vas ujutro uz kavu i naravno javim novosti sa ctg-a.. Iako sumnjaaam da ce se ista desavati.. Moj sin vidi da vrag odnio salu da je njemu ljepo u stomaku pa on odlucio da jos malo rasteze mamici trbuh.. ❤️☺️
Da ovo za anomalije sto je Julie rekla, to sam zab napisat. Slazem se s tim u potpunosti.
Venusi ja se nadam da cemo jednog dana bit tolerantnije drustvo i manje se izrugivat svemu.
Ayla sta stvarno ti tak bolje spava? 😊 bas mi drago 😊 zanima me sad ovo s urocima 🤔
I ja se slažem s julijinim komentarom jer sam ja to ucinila zbog anomalija i trebala sam odobrenje za to a abortus netrazi.. Daa mirnija je nema onog budenja svako malo i mlataranje rukama kao da se bori s nekim, ruzno mi bilo za gledat a ne mogu pomoci.. A to bas i nije za ovdje
Ma vjerujem da nije za forum. Meni kad tak digne rucice sam pocnem pjevat ajmoo ruke goreee, moj je dragii najboljii njga svaka curaa voli, jer on plese lindjooo 🎶😂😂 da, do 10 tjedana ne treba odobrenje valjda, a sve iznad toga treba valjda 🤔
Laku noć curke 🤗
Bas tko 🥰🥰
Laku noć 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji