Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2019. 22:55

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg... 

16. Listopad 2019. 22:59

Manich

Noemi hajdeeee di nam je temaaa za veceras dok sam jos u elementu i ja.. Veceras nemogu do 2h ostat budna jer ujutro idem na ctg…

Zaspala je 

luce35
    16. Listopad 2019. 23:00

Nema me cijeli dan i na tapeti tko, svekriva 🤣🤣🤣.
    Ja u bolnici na profilima, sat ko godina dug, jedva cekam jutro da mogu bjezat doma.
    Imam osjecaj da sam dosla prije 5 dana 🙄.

Ajd se svadjajte da mi skratite noc 🤣🤣🤣

Julie
    16. Listopad 2019. 23:04

Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
    Svratila i na ljetne da vidim ima li danas kakvog figura a one ništa 😂
    Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja.  😂😂😂😂😂
    Btw curke sa ljetnih ako nas citate mi se samo malo šalimo 😘

16. Listopad 2019. 23:18

Nema Noemi ona nosi temu, dok mi dijete ne zaspe nemogu bas pisati 😂😂😂 ja koza umjesto da spavam ovdje visim 🙈🙈

• Pikulica19
    16. Listopad 2019. 23:18

Julie

Evo i mene, trebalo mi sat vremena da sve pročitam. Svratit ću oko 1 kad će mali cuclat na cakulu.
    Kakve amaterke, kod nas bi frcaloooo iz svih oružja. 😂😂😂😂😂

Je je, samo se ti sad izvlaci 🤪🤪.... Naravno da nas citaju kao i mi njih... Samo sto smo mi ovdje svi za jednog jedan za sve, npr. to sto ce Ayla nalozit svoju svekrvu, a mi cemo stat na njenu stranu i dat joj jos benzina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

16. Listopad 2019. 23:20

Pikulica19

Julie

Je je, samo se ti sad izvlaci 🤪🤪…. Naravno da nas citaju kao i mi njih… Samo sto smo mi ovdje svi za jednog jedan za sve, npr. to sto ce Ayla nalozit svoju svekrvu, a mi cemo stat na njenu stranu i dat joj jos benzina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 Pa to je bio bezobrazluk mogla je lipo rec odi vidi vatru a ne natrpala sam punu pec ono vatre nema, briga mene za mene ja cu se pokrit i po glavi i nece mi biti ledeno a sto ce ona smrzavati se 😣

16. Listopad 2019. 23:22

Mada je u sobi 24° al ja volim toplije 😂😂😂 docim meni nos zebe nije toplo kako ja volim

16. Listopad 2019. 23:22

Julie

Haahahah ja ih ne pratim ali evo po vasim postovima vidim o cemu se radi.. Mislim da kod nas nijedna nije stava tipa da je najpametnija i da sve zna i da itko ikoga osudjuje.. Svatko ima pravo na svoje misljenje i stav o bilo cemu i svatko radi ono sto misli sto je najbolje za njegovo dijete. Ja nevolim kad netko zestoko napada druge radi njihove odluke o cjepljenju ili ne cjepljenju... Ja sam za jer realno i ja sam se cjepila protiv svega sto se cjepi i nista mi nije bilo.. I mislim da je to mali rizik koji podnosimo za razliku od onoga sto se moze desiti bebama i djeci da nedaj boze obole od necega.. Kao sto je mislim Ayla rekla vracaju se bolestine kojih nije bilo godinama i zasto riskirati nisu to bas bezazlene bolesti. 

Venus
    16. Listopad 2019. 23:24

Dezurne raspisanice 😂😂
    Ja spavala na kaucu od 8-10, toliko sam premorena zadnjih dana da mi nikad dosta, pa svaka ura za spavanac dobro dodje. Onda se ustala i idem u sobu, dragi montirao krevetic, bas sam zadovoljna 😍😍 Pinio moon model iz Bubamare, presladak mi. Samo mu boja na drvetu intenzivno vonja iako je neka ekoloska ko, sad moram sve mokrom krpom obrisat ne bi li otisao vonj jer ce me glava zabolit nocas...

I sad opet vjecna dilema u kasne ure, prati kosu ili ne prati 😂 najgore kad nit je dovoljno spremna za pranje, a nije ni dovoljno cista ako krene sta slucajno pa treba u rodiliste na bar 3 dana 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.