A sto se tice abortusa, ja nemam nista protov (da ne bude zabune, nisam ga nikad napravila niti se dovela u situaciju u kojoj bi morala razmisljat o tome). Mislim da je to pravo zene i da sama treba odluciti sto zeli. Kod silovanja bi apsolutno odobrila i jos bi dala neko psiholosko savjetovanje za te zene. Nikako ne odobravam abortus kao metodu kontracepcije pogotovo u danasnje vrijeme kad imas i pilule i kondome i flastere i spirale i dijagragme i sto vec ne. Ali ako se nekom dogodi npr pukne kondom i ne zeli nikako dijete,.mislim da je bolje da napravi abortus nego da rodi pa malteretira to dijete cijeli zivot (tuce, zlostavlja i sl).
A opet postoji tableta koja se popije i roku 24h 😂
Zene mi se neznamo posvadati 😂😂😂🙈🙈 jadna majko
Hahahahhahahahahhahahahhahaahahah stvarno jbt🤣 nemam vise ideja da se posvadjamo 🙄
😂😂😂😂 Ko nas moze zavaditi 😂
I ovo sto je Manich rekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁
Ja mislim da je sa homoseksualcima isto ko i sa hetero svijetom, ako su u sustini dobri ljudi i normalno zive svoj zivot bez perverzija i kerefeka, sigurno mogu biti i odlicni roditelji i pruziti toj djeci ljubav i sve sto im treba. Bas neki dan citam o single gay muskarcima koji su posvajali djecu sa HIV-om i Downom, a koju su prije toga odbili hetero “normalni” parovi u ogromnom broju.
A sad sta ce netko pricati u skoli, ne treba se time zamarati, dijete ce svakako nositi kriz, ovako ce ispast samo na svijetu, iz doma doslo bez roditelja, ovako roditelji gay; sta god da se ucini nije dovoljno dobro. Isto tako kad neko kaze zasto djetetu daju to i to ime; smijat ce mu se u skoli itd. Ja ne mislim da je to bas tako, nadam se dok nasa djeca krenu u skolu da ce ipak biti malo tolerantija sredina, i da se nitko ne bavi tim glupostima vec da ce bit vaznijih stvari na tapeti.
Sto se tice abortusa to nikad ne bih mogla napraviti, nezz koliko bi teska situacija bila da me na to natjera, i osobno mi je to nesto uzasno i tuzno, pogotovo iz perspektive trudnice, al sam isto protiv zabrane. Zabrana nije rijesenje, a mislim oni koji hodaju za zivot da bi se mogli i pametnije organizirati i ponuditi zenama u nevolji kojima abortus najizglednija situacija neko konkretno rjesenje i pomoc, a ne samo osudu itd. Nek omoguce nesto konkretno za one silovane, siromasne i napustenu djecicu...
A sto se tice abortusa, ja nemam nista protov (da ne bude zabune, nisam ga nikad napravila niti se dovela u situaciju u kojoj bi morala razmisljat o tome). Mislim da je to pravo zene i da sama treba odluciti sto zeli. Kod silovanja bi apsolutno odobrila i jos bi dala neko psiholosko savjetovanje za te zene. Nikako ne odobravam abortus kao metodu kontracepcije pogotovo u danasnje vrijeme kad imas i pilule i kondome i flastere i spirale i dijagragme i sto vec ne. Ali ako se nekom dogodi npr pukne kondom i ne zeli nikako dijete,.mislim da je bolje da napravi abortus nego da rodi pa malteretira to dijete cijeli zivot (tuce, zlostavlja i sl).
A i to sto kazes 😁
Što se tiče abortusa ja ga ne bi odobrila kao sredstvo kontracepcije ali bi odobrila u koliko se na ultrazvuku pokazuju anomalije ili ukoliko je osoba silovana.
i ne slažem se da je to odluka o vlastitom tijelu već o drugom životu i ko nam daje pravo da nekome oduzmemo život.
Što se tiče homoseksualaca to njihovo paradiranje mi je smiješno i to ne podržavam.
Što se tiče usvajanja djece smatram da svako dijete ima pravo na ljubav i obitelj ali opet mi smo vrlo primitivna zemlja i ovdje bi dijete bilo predmet izrugivanja i zlostavljanja.
Takodjer bi radije predlozila nekome da ne rodi ako se vec misli ponasat kao debil prema djetetu.. Moja prijateljica iz srednje cisti dokaz toga.. No nevolim ni pisat o njemo ponasanju prema njenom djetetu jer je to nesto odvratno.. Samo cu napisat da je bolje bilo da ju nije rodila.. Mala danas ima tikove od nje.. I uz to je super ne odgojeno dijete. Uz takvu majku bolje biti siroce u domu... Ona svojoj maloj izgovara takve odvratne rijeci da se meni zeludac okrece.. Tipa kad joj ne pase nesto sto mala radi ona ju naziva glupacom, retardiranom, kravom i slicno.. Da ne pricam kako joj stalno govori da ju sramoti i takve stvari.. Uzas zivi. I da se razumijemo ta ista legica je meni drzala predavanje kako sam ja trebala pobacit jer sta cu ja sad sama sa djetetom kako cu ja njega odgojiti. Mislim si sigurno bolje od tebe i tvojih roditelja kad si ti rodila sa svojih 19 godina. I slazem se sa stavom vezano za gejeve.
I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁
U danasnje vrijeme ima svega od vradžbina do svasta neceg ljudi nenormalno bacaju uroke i sama sam to dozivila al kazu ko vjeruje u Boga ne vjeruje u to istina tako bi to trebalo biti al svijet je pun toga na zalost i vjerujem da se dijeca stite tako od pogleda drugih ljudi koji to cine, moje dijete je mirnije otkako se krstilo ko vjeruje ko ne al ja to na njoj primjecujem ona je meni 6 dana plakala non stop nije gladna nije zedna s njom sam igram se i svasta nesta al je plakala ee sad sto je do toga neznam dal je smirilo to sto je krstena ili je to bila faza🤷♀️
A i to sto kazes 😁
😂😂
I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
U danasnje vrijeme ima svega od vradžbina do svasta neceg ljudi nenormalno bacaju uroke i sama sam to dozivila al kazu ko vjeruje u Boga ne vjeruje u to istina tako bi to trebalo biti al svijet je pun toga na zalost i vjerujem da se dijeca stite tako od pogleda drugih ljudi koji to cine, moje dijete je mirnije otkako se krstilo ko vjeruje ko ne al ja to na njoj primjecujem ona je meni 6 dana plakala non stop nije gladna nije zedna s njom sam igram se i svasta nesta al je plakala ee sad sto je do toga neznam dal je smirilo to sto je krstena ili je to bila faza🤷♀️
Sveki baca čakre 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji