E dok jos nismo oterale sve cure 🤣 da pitam kad treba promjenit onaj sisac na bocici? Na ovim koje ja imam (mam) iduca bocica je od 2+ mjeseca. Pa ne znam jel rano da odmah promjenim ili da nastavim koristit i dalje ove male bocice. Mislim da je razlika u velicini rupice na sisacu (osim u velicini bocice, sto mi ne igra ulogu). 🤔
Ako ces mjenjati onda otprilike oko 2 mjeseca probas, pa vidi kako ce ici. A za boce kad ti postanu premale za kolicinu koju radis po obroku.
Dude sam mjenjala tako da bi mu kombinirala manju i veci, pa pomalo izbacivala manju. Jer znaju malo teze prihvatiti nove, pogotovo kad budu veci
Curee opet imam pitanje…
evo ispunjavam onaj papir za porodiljni….
ono pod tockom 2 dali treba zaokruzit pod tockom a ili b?
kao da cu nastaviti koristiti dodatni rodiljnj dopust od 71.dana djetetova zivota
a)na osnovi predanog izvjesca o privremenoj nesposobnosti za rad a bez izdavanja pisanog rjesenja
b)na osnovi pisanog rješenja Zavoda
pomagajte
Meni je rekla da pod A zaokruzim, zaposlena sam, nemam pojma jel to ima kakve veze
I onda pod datum sam pisala datum izdavanja doznake, tamo negdje pri dnu desno na doznaci pise...
E dok jos nismo oterale sve cure 🤣 da pitam kad treba promjenit onaj sisac na bocici? Na ovim koje ja imam (mam) iduca bocica je od 2+ mjeseca. Pa ne znam jel rano da odmah promjenim ili da nastavim koristit i dalje ove male bocice. Mislim da je razlika u velicini rupice na sisacu (osim u velicini bocice, sto mi ne igra ulogu). 🤔
Ako ces mjenjati onda otprilike oko 2 mjeseca probas, pa vidi kako ce ici. A za boce kad ti postanu premale za kolicinu koju radis po obroku.
Dude sam mjenjala tako da bi mu kombinirala manju i veci, pa pomalo izbacivala manju. Jer znaju malo teze prihvatiti nove, pogotovo kad budu veci
Aha, znaci postepeno da mijenjam nakon sto predje 2mj 😊
Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta
Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂
Ni ja 🤣 sam prvu turu sam opeglala hh
Ne bi nist stigla da peglam. Ja svaki drugi dan skupom masinu njehovog vesa 😁 svaka cast mamama koje peglaju i za sebe i za djecu i jos iz to i kuhaju i spremaju i sve 😃
Ja imam isto mam, srednju bocu, ali sam stavila sisac br 1
Deja ma daj ne brini, i ja jedva hvatam iako nemam jos bebu kraj sebe. Jedva cekam da vam se to sredi da zaboravis na stres.
Frajla ma moj gin je bio super, inace mi nikad ne spominje ni glavu ni trbuh ni bedro nego samo kaze da je dijete u krivuljama kako treba i bok, a ja skicnem na onaj papir s ultrazvuka i vidim da se ponesto razlikuje, ali ako kaze da je ok, ok je ;) no ova casica je vidno veca od druge i bas se iznenadio kad je skuzio. Cak i ja golim okom to vidim. Nisam se uspanicarila jos i isto kao ti sam malo izguglala i vidjela da ja ne mogu sad nista i da se to najcesce povuce. Da mi je drago, nije, ali nemam sad nista od panike.
Ja imam isto mam, srednju bocu, ali sam stavila sisac br 1
Ja imam od 160ml i od 260ml na kojoj mi je sisac 2, al mogu ga stavit i na ovu manju bocicu, sve su isti dijelovi.
Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta
Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂
Ne bi nist stigla da peglam. Ja svaki drugi dan skupom masinu njehovog vesa 😁 svaka cast mamama koje peglaju i za sebe i za djecu i jos iz to i kuhaju i spremaju i sve 😃
I ja svaki dan bar masinu.. prva prlja ko ne znam kaj.. nemam kad peglat. Sad sam se otusirala i njih okupala i ocu lec za savrsenog i sjetim se sutra dani kruha u vrticu opaa dizi se mjesi tjesto 😴
Da pitam, stavljate li bebama podbradnike kroz dan ili ih presvlacite vise puta na dan kad se zbljucaju? Ja za sad ne stavljam, samo kad jede…
I ja pocela stavljat, nije mi se dalo presvlacit stalno 🙂
😂😂😂 Ja ju volim presvlaciti a i ona uziva u tome, al jedno jutro kad sam ju u roku 1h morala 3 put presvuci jer se zabljuckala e onda sam popi… I rekla muzu da cu ju baciti van 😂😂
😂😂😂i njega skupa s njom, sta ju napravit takvu da se zbljucka 3x u sat vremena 😂
Prvo se prob ja ju nahranila i ona bljuc ajd reko, onda ju odnila muzu u krevet reko druzite se men je dosta i ona mu bljucne on ju vraca k meni ja joj dajem jos jesti ona opet pa reko ima li kraja 😂😂😂
Hahahha maler 🤣 ja zato pricekam da odradi bljickanje, pa onda presvlacom. A sad stavim i tetru i podbradak (partiklu) i jos nekom rucnikom brisem usput 🤣 lakse mi to neg presvlacit
Ma neznas njoj nikad kad ce bljucnut
I ja svaki dan bar masinu.. prva prlja ko ne znam kaj.. nemam kad peglat. Sad sam se otusirala i njih okupala i ocu lec za savrsenog i sjetim se sutra dani kruha u vrticu opaa dizi se mjesi tjesto 😴
Auu bome nista od savrsenog dok zamjesis i ispeces proc ce i rtl direkt 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji