Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2019. 18:14

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Evo i mene… Majka je zakon 🥰 sad se mogu i porodit kad mi gnijezdo precisto…. 🙈

Negoayla i noemima ko vam smije sta, pa lijepo vas je citat… Vi citate i druge forume, jel bio gdje "chick fight"?? 🤣🤣🤣🤣🤣

Linopp ako nije problem i kad budes mogla, dali mozes napisati kako je prosao priprema za porod, porod i poslije oporavak? Puno bi nam znacilo jer nam slijedi sve to…. 🥰

Bome mene ledja rasturaju, imam veliku nuzdu svak malo do sad 5puta toliko nisam nit kad sam sljive pila i jela 🤣🤣🤣🤣🤣, prducka se i bez graha uzas i bome mala ima party ocito s mojim crijevima 🙈🙈🙈🙈
    Sta kazete znojite se, mene ova promjena izludi najvise se znojim na vratu i iznad grudi…. Mokra doslovno budem prek noci pa se ustanem udahnem svjezeg zraka i shvatim da nije toliko toplo koliko je meni vruce, skinem sve sa sebe a pocet cu i kozu 😵😵😵

Ma nemorete vi nas istirati nikako morate imati sto za citati ujutro uz kaficu 😂😂😂 nije bio fajt al skoro da se nadu di i da pocmu gorilo bi 😂😂

Ja se ne bunim, dapace podrzavam vas 🥰 Go girls, zivjele nove stranice 🥳🥳🥳
    Ma ja sam ti jedna od onih koja navija sastrane i bas mi zanimljivo gledat tak kad se krenu pepucavat 🤣🤣🤣🤣🤣 ne volim ulaziti u rasprave s ljudima na temelju svog misljenja/koji je kontra necijeg/ vec stojim cvrsto i argumentirano iza njega i tocka isto tako postujem osobe s tako cvrstim stavom pa makar bio i kontra moga…. Ali volim citati kad se zene prepucavaju i samo srozavaju te su bez problema u svome zivotu pa si ga naprave dramaticnijim malo🤣🤣🤣🤣🤣🤣

I ja volim promatrat al bi se  i uplela al mi se neda prepucavati 😂😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 18:15

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi ajmo se ja i ti posvadati ono reda radi da imaju sto citati 😂😂😂

Hahahhaahahaha ja sam uvijek za akciju 😂😂😂

To bi mogle vcrs kad bude tisina samo nas dvi i ozezi i opleti a ujutro nek uzivaju 😂😂😂😅😅😅

Treba smislit neku temu 😂imam jednu potencijalnu 😂😂

Hmmm jedva cekam

Dobro je ak ne zab do navever 😂

16. Listopad 2019. 18:16

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta

Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂

Ja nemam susilicu i ne koristim omeksivac tako da je sve koda je krava prozvakala 😂😂 pa moram al nije mi problem uopce samo dok se natiram 😂😂

Ne koristim ni ja omeksivac, samo tekuci detergent, al da, bude roba zguzvna, zato mi je problem slozit 🙈

😂😂😂😂😂😂 

16. Listopad 2019. 18:17

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

To bi mogle vcrs kad bude tisina samo nas dvi i ozezi i opleti a ujutro nek uzivaju 😂😂😂😅😅😅

Hmmm jedva cekam

Zapisii sad me zanima kakva je thema 😂😂😂🤪🤪🤪

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 18:17

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

DijMar

Da pitam, stavljate li bebama podbradnike kroz dan ili ih presvlacite vise puta na dan kad se zbljucaju? Ja za sad ne stavljam, samo kad jede…

I ja pocela stavljat, nije mi se dalo presvlacit stalno 🙂

😂😂😂 Ja ju volim presvlaciti a i ona uziva u tome, al jedno jutro kad sam ju u roku 1h morala 3 put presvuci jer se zabljuckala e onda sam popi… I rekla muzu da cu ju baciti van 😂😂

😂😂😂i njega skupa s njom, sta ju napravit takvu da se zbljucka 3x u sat vremena 😂

Prvo se prob ja ju nahranila i ona bljuc ajd reko, onda ju odnila muzu u krevet reko druzite se men je dosta i ona mu bljucne on ju vraca k meni ja joj dajem jos jesti ona opet pa reko ima li kraja 😂😂😂

Hahahha maler 🤣 ja zato pricekam da odradi bljickanje, pa onda presvlacom. A sad stavim i tetru i podbradak (partiklu) i jos nekom rucnikom brisem usput 🤣 lakse mi to neg presvlacit

• Pikulica19
    16. Listopad 2019. 18:20

Noemi1

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Negoayla i noemima ko vam smije sta, pa lijepo vas je citat… Vi citate i druge forume, jel bio gdje "chick fight"?? 🤣🤣🤣🤣🤣

Linopp ako nije problem i kad budes mogla, dali mozes napisati kako je prosao priprema za porod, porod i poslije oporavak? Puno bi nam znacilo jer nam slijedi sve to…. 🥰

Bome mene ledja rasturaju, imam veliku nuzdu svak malo do sad 5puta toliko nisam nit kad sam sljive pila i jela 🤣🤣🤣🤣🤣, prducka se i bez graha uzas i bome mala ima party ocito s mojim crijevima 🙈🙈🙈🙈
    Sta kazete znojite se, mene ova promjena izludi najvise se znojim na vratu i iznad grudi…. Mokra doslovno budem prek noci pa se ustanem udahnem svjezeg zraka i shvatim da nije toliko toplo koliko je meni vruce, skinem sve sa sebe a pocet cu i kozu 😵😵😵

Ma nemorete vi nas istirati nikako morate imati sto za citati ujutro uz kaficu 😂😂😂 nije bio fajt al skoro da se nadu di i da pocmu gorilo bi 😂😂

Ma ja sam ti jedna od onih koja navija sastrane i bas mi zanimljivo gledat tak kad se krenu pepucavat 🤣🤣🤣🤣🤣 ne volim ulaziti u rasprave s ljudima na temelju svog misljenja/koji je kontra necijeg/ vec stojim cvrsto i argumentirano iza njega i tocka isto tako postujem osobe s tako cvrstim stavom pa makar bio i kontra moga…. Ali volim citati kad se zene prepucavaju i samo srozavaju te su bez problema u svome zivotu pa si ga naprave dramaticnijim malo🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahaha ja se volim i ukljucit, zakuvat vatru i nasmijat 😂 ne budem bezobrazna, al bas volim palit vatru kad ima netko labilan da zagrize 😂 zivjelee nove stranicee 🙌

Znaci ti si onaj tip bacis kajlu i bris 🤣🤣🤣

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 18:33

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Hmmm jedva cekam

Zapisii sad me zanima kakva je thema 😂😂😂🤪🤪🤪

Stavila u biljeske 👍🤣

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 18:35

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Hahaha ja se volim i ukljucit, zakuvat vatru i nasmijat 😂 ne budem bezobrazna, al bas volim palit vatru kad ima netko labilan da zagrize 😂 zivjelee nove stranicee 🙌

Znaci ti si onaj tip bacis kajlu i bris 🤣🤣🤣

Totalno taj tip 🤣 ne volim se svadjat, prelijena sam za to, al za argumentiranu raspravu jesam 😁 hahaha a bas bude dobro kad se zahukta neka tema 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 18:41

E dok jos nismo oterale sve cure 🤣 da pitam kad treba promjenit onaj sisac na bocici? Na ovim koje ja imam (mam) iduca bocica je od 2+ mjeseca. Pa ne znam jel rano da odmah promjenim ili da nastavim koristit i dalje ove male bocice. Mislim da je razlika u velicini rupice na sisacu (osim u velicini bocice, sto mi ne igra ulogu). 🤔

• lalolitala
    16. Listopad 2019. 18:58

Noemi1

ayla

Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta

Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂

Ni ja 🤣 sam prvu turu sam opeglala hh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.