Jel imate neke filmove za preporuciti? Bas mi se gledaju neke komedije s novopecenim roditeljima ili tako nesto 😁
Inace, kako vi provodite dane?
Ja više volim serije, duže mi traju A inače sam dosta vani u šetnji ili pak u krevetu hahah
Ayla to je ulje iz Pyrusa, firme iz Čakovca koja se bavi prodajom prirodnih proizvoda i i moze se naručiti isključivo preko njihovih zastupnika. Cijena je oko 60 kn + postarina.
Laura ja imam dvije mačke u kući, nekako smo muz i ja ludi za tim malim slatkim dlakavcima !!
Jel imate neke filmove za preporuciti? Bas mi se gledaju neke komedije s novopecenim roditeljima ili tako nesto 😁
Inace, kako vi provodite dane?
Obavezno pogledaj film Instant family odlicaaaaan.. Ali pripremi i maramice jer ces i plakati i smijati se u isto vrijeme.
Joj cure, imam jako puno pitanja za vas i svasta me zanima, al budem malo po malo kako ce mi padati na pamet, valjda vam necu bit predosadna 😂
Jel imate kucne ljubimce?
Hehehe ja nesmijem rec koliko maca imam.. Mislim nisu sve kucne i ne budu sve stalno kod nas ali veliiiik broj maca imamo... Imam jednog mezimca koji spava samnom cak otkad sam trudna jos vise ide oko mene neznam jel osjeti ili sto ali jakooo je mazan i obozava spavati pokraj mene. Naravno poslje mazenja obavezno pranje ruku ali da ga tjeram nema sanse.. Inace imam i psa jednog koji je takodjer u zadnje vrijeme lud za mojim stomakom svako nase igranje zavrsi tako da mi njuska stomak.. 🤣😍😘 Preslatko mi je to neznam dal oni to osjete ali ljepo je misliti da znaju da imas bebu u stomaku.
Ayla to je ulje iz Pyrusa, firme iz Čakovca koja se bavi prodajom prirodnih proizvoda i i moze se naručiti isključivo preko njihovih zastupnika. Cijena je oko 60 kn + postarina.
Lauraja imam dvije mačke u kući, nekako smo muz i ja ludi za tim malim slatkim dlakavcima !!
I mi imamo jednu, i to perzijsku.. vecina ljudi mi govori kako macke i bebe ne idu zajedno pogotovo kad beba tek stigne pa me zanima vase misljenje o tom? Mi zelimo da ostane s nama, s tim da je to kucna macka, nikada ne ide van...
Joj cure, imam jako puno pitanja za vas i svasta me zanima, al budem malo po malo kako ce mi padati na pamet, valjda vam necu bit predosadna 😂
Hehehe ja nesmijem rec koliko maca imam.. Mislim nisu sve kucne i ne budu sve stalno kod nas ali veliiiik broj maca imamo… Imam jednog mezimca koji spava samnom cak otkad sam trudna jos vise ide oko mene neznam jel osjeti ili sto ali jakooo je mazan i obozava spavati pokraj mene. Naravno poslje mazenja obavezno pranje ruku ali da ga tjeram nema sanse.. Inace imam i psa jednog koji je takodjer u zadnje vrijeme lud za mojim stomakom svako nase igranje zavrsi tako da mi njuska stomak.. 🤣😍😘 Preslatko mi je to neznam dal oni to osjete ali ljepo je misliti da znaju da imas bebu u stomaku.
Kazu da zivotinje osjete 😁
Ja imam kucnu perzijsku macku (jakoooo puno dlaka), najveca maza i dobrica, i htjeli bi da ostane s nama kada beba stigne, samo me tuda misljenja dosta zbunjuju.. kako sta 😕😕
Možda ću sad biti "razapeta", ali osobno, nikako mi ne idu kućni ljubimci zajedno sa bebom u kući...kad počne puzati pa skupljat dlake po sebi ili još gore na ručicama koje će stavit u usta baš kad nitko ne gleda...
Da, ja isto koristim od biobaze onaj proizvod ali sam cula sa je ulje bolje za strije...je, ako je sudeno ne sudeno iako sam citala da dosta ide po genetici, ali ako ih i dobijem bar se necu grist jer cu znat da sam se mazala 😂😂😂
Manich, uzela si mi rijec iz usta. Instan family, super film onako bas topli obiteljski za pogledat
Sto se tice strija, u prvoj trudnoci sam imala ogroman stomak no nisam dobila nijednu striju. Cijelu trudnocu sam mazala iza tusiranja maslinovo ulje
Hehehe ja nesmijem rec koliko maca imam.. Mislim nisu sve kucne i ne budu sve stalno kod nas ali veliiiik broj maca imamo… Imam jednog mezimca koji spava samnom cak otkad sam trudna jos vise ide oko mene neznam jel osjeti ili sto ali jakooo je mazan i obozava spavati pokraj mene. Naravno poslje mazenja obavezno pranje ruku ali da ga tjeram nema sanse.. Inace imam i psa jednog koji je takodjer u zadnje vrijeme lud za mojim stomakom svako nase igranje zavrsi tako da mi njuska stomak.. 🤣😍😘 Preslatko mi je to neznam dal oni to osjete ali ljepo je misliti da znaju da imas bebu u stomaku.
Kazu da zivotinje osjete 😁
Ja imam kucnu perzijsku macku (jakoooo puno dlaka), najveca maza i dobrica, i htjeli bi da ostane s nama kada beba stigne, samo me tuda misljenja dosta zbunjuju.. kako sta 😕😕
Nemoj se obazirati na tuđa mišljenja, dok dođe beba sve će se posloziti. Ja svoje ne pustam u spavaću jer neće spavati blizu bebe.Imamo podrum pa je tamo pijesak. Jako su čiste i osim dlaka nema nikakvih problema ali nabavila sam IRobot koji je svaki dan u funkciji ,ponekad i dvaput.
Neznam kako bih se ih ja odrekla, one su mi bila utjeha tolko godina, ja s njima razgovaram!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji