Ja mislim da je to sve prirodno i da nazalost njihovu pojavu ne mozemo sprijecit, jedino da smo se i prije trudnoce redovito mazale posvuda kako bi kozu odrzale hidriranom, jer strije nastaju nakon pucanja/rastezanja koze
Djevojke, žene, svima vam zelim sretnu i uspjesnu trudnocu! I da uzivamo sa bebicama koje vjerujem svi nestrpljivo cekamo 😍
Nama je termin 16.10 😊😊
Jel imate neke filmove za preporuciti? Bas mi se gledaju neke komedije s novopecenim roditeljima ili tako nesto 😁
Inace, kako vi provodite dane?
Jel imate neke filmove za preporuciti? Bas mi se gledaju neke komedije s novopecenim roditeljima ili tako nesto 😁
Inace, kako vi provodite dane?
Ja bas i ne gledam komedije pa nezz,vecinom gledam sta ima na tv-u i u vecini slucajeva utvrdujem gradivo 😂😂😂😂 dane kratim igrajuci igrice,surfanjem po netu,gledanjem serija..
Joj cure, imam jako puno pitanja za vas i svasta me zanima, al budem malo po malo kako ce mi padati na pamet, valjda vam necu bit predosadna 😂
Jel imate kucne ljubimce?
Joooj,ja uopce nemam bas zelju🙈 Ne mogu se opustiti….imali smo svega 3-4 puta odnos od kad sam trudna😕 Prvo mucnine cijelodnevne,pa pritisak jaki,pa napuhanost,pa imam osjecaj da sam kao nateceni slon😂😂😂😂 A zao mi je njega😁😁 Cula sam da trudnice imaju povecani libido,ja cekam,i cekam….i nista😂😂
hahahha i kod mene slično Prije trudnoće turbo, a otkako sam trudna uopće mi nije nešto do toga...i sad evo drugo tromj, kao kažu sad će, ali i dalje niš baš (sva sreća pa je on na terenu
)
Ja biobaza mama al nemazem se cesto imam strija jos od puberteta tako da ako popucam sto bi nece me nis spasiti..al mislim preci na bademovo ulje cisto radi da mi koza nije suha..
Ista stvar i kod mene...mažem se tim losionom do dva puta tjedno, al eto, strija imam isto od puberteta
Ja biobaza mama al nemazem se cesto imam strija jos od puberteta tako da ako popucam sto bi nece me nis spasiti..al mislim preci na bademovo ulje cisto radi da mi koza nije suha..
Ista stvar i kod mene…mažem se tim losionom do dva puta tjedno, al eto, strija imam isto od puberteta
Pa da,kako bude sudeno popucala ili ne svejedno mi je..
Sortiraj odgovore
Najstariji