Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    07. Travanj 2019. 19:32
    Ja koristim ovo ulje, bogat je sastav a miris predivan!!!
    Ja koristim ovo ulje, bogat je sastav a miris predivan!!!
    laura233
    07. Travanj 2019. 19:34

Ja mislim da je to sve prirodno i da nazalost njihovu pojavu ne mozemo sprijecit, jedino da smo se i prije trudnoce redovito mazale posvuda kako bi kozu odrzale hidriranom, jer strije nastaju nakon pucanja/rastezanja koze 

Doris3101
    07. Travanj 2019. 19:39

Djevojke, žene, svima vam zelim sretnu i uspjesnu trudnocu! I da uzivamo sa bebicama koje vjerujem svi nestrpljivo cekamo 😍
    Nama je termin 16.10 😊😊

laura233
    07. Travanj 2019. 19:51

Jel imate neke filmove za preporuciti? Bas mi se gledaju neke komedije s novopecenim roditeljima ili tako nesto 😁
    Inace, kako vi provodite dane? 

07. Travanj 2019. 20:15

Jana koje je to ulje? 
    Doris dobrodosla 😊

07. Travanj 2019. 20:19

laura233

Jel imate neke filmove za preporuciti? Bas mi se gledaju neke komedije s novopecenim roditeljima ili tako nesto 😁
    Inace, kako vi provodite dane?

Ja bas i ne gledam komedije pa nezz,vecinom gledam sta ima na tv-u i u vecini slucajeva utvrdujem gradivo 😂😂😂😂 dane kratim igrajuci igrice,surfanjem po netu,gledanjem serija..

laura233
    07. Travanj 2019. 20:25

Joj cure, imam jako puno pitanja za vas i svasta me zanima, al budem malo po malo kako ce mi padati na pamet, valjda vam necu bit predosadna 😂
    Jel imate kucne ljubimce? 

PatyDi
    07. Travanj 2019. 20:27

Deja1988

Joooj,ja uopce nemam bas zelju🙈 Ne mogu se opustiti….imali smo svega 3-4 puta odnos od kad sam trudna😕 Prvo mucnine cijelodnevne,pa pritisak jaki,pa napuhanost,pa imam osjecaj da sam kao nateceni slon😂😂😂😂 A zao mi je njega😁😁 Cula sam da trudnice imaju povecani libido,ja cekam,i cekam….i nista😂😂

hahahha i kod mene slično  Prije trudnoće turbo, a otkako sam trudna uopće mi nije nešto do toga...i sad evo drugo tromj, kao kažu sad će, ali i dalje niš baš (sva sreća pa je on na terenu )

PatyDi
    07. Travanj 2019. 20:29

ayla

Ja biobaza mama al nemazem se cesto imam strija jos od puberteta tako da ako popucam sto bi nece me nis spasiti..al mislim preci na bademovo ulje cisto radi da mi koza nije suha..

Ista stvar i kod mene...mažem se tim losionom do dva puta tjedno, al eto, strija imam isto od puberteta  

07. Travanj 2019. 20:31

DijMar

ayla

Ja biobaza mama al nemazem se cesto imam strija jos od puberteta tako da ako popucam sto bi nece me nis spasiti..al mislim preci na bademovo ulje cisto radi da mi koza nije suha..

Ista stvar i kod mene…mažem se tim losionom do dva puta tjedno, al eto, strija imam isto od puberteta

Pa da,kako bude sudeno popucala ili ne svejedno mi je..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.