I zaboravila sam napisati ja sam prijavila krivi datum termina, zapravo je dan ranije 23.10 i vidim da je sa zadnje liste nestala Teresita kojoj je termin 24.10.
Netko je pitao za niski hemoglobin, ja sam imala taj problem u prvoj trudnoći. Sad čekam nalaz u pon da provjerim kakvo je stanje sad. Moj savjet je da tražiš od doktora da ti prepiše sirup sa željezom, mislimmda je Legofer, jer su mi tablete jako teško padale na želudac.
Hvala ti na odgovoru :)
Meni je ginekolog prepisao Tardyferon i cesto me probudi bol u zeludcu posto mi je rekao da pijem svau vecer prije spavanja, mozda da lakse podnesem..
Pozdrav curke, evo ja malo spremala stan sad odmaram. U utorak popodne imam ultrazvuk i sve me strah kad cujem sve ove price, lovi me panika da li je sa mojom bebom sve u redu. Sada sam 15 plus 1 i mozda saznam spol ako je sve u redu. Da li je vas tako panika prala pred pregled i jeste li bile u strahu?
Ja sam uvjek u strahu prije pregleda jer nikada nezz sta ce mi reci,al se naravno i veselim jer cu viditi svoju bebicu..
I ja se veselim ali se i bojim jer svasta ovdje procitam i vidim da se svasta moze desiti bilo kada, nema pravila :(
Ja nikad ne razmišljam o tome i uvijek idem pozitivno uzbuđena na preglede, pogotovo kad je uzv u pitanju. Isto sam 15 tt + 4, bila na zadnjem uzv sa 13, ali je beba bila toliko živahna da ju je jedva izmjerila i neku sliku da sam dobila. Jedino mi je krivo što kod nas u Rovinju imamo samo jednu gin koja ne radi uzv svaki mjesec dok kontrolu/pregled imam svakih 3-4 tj, pa ako želimo vidjeti i znati više moramo ići kod privatnice ili pak biti upisane u nekom drugom gradu...
Uglavnom, razmišljam samo pozitivno
Pozdrav curke, evo ja malo spremala stan sad odmaram. U utorak popodne imam ultrazvuk i sve me strah kad cujem sve ove price, lovi me panika da li je sa mojom bebom sve u redu. Sada sam 15 plus 1 i mozda saznam spol ako je sve u redu. Da li je vas tako panika prala pred pregled i jeste li bile u strahu?
Ja sam uvjek u strahu prije pregleda jer nikada nezz sta ce mi reci,al se naravno i veselim jer cu viditi svoju bebicu..
I ja se veselim ali se i bojim jer svasta ovdje procitam i vidim da se svasta moze desiti bilo kada, nema pravila :(
A dns je takvo vrijeme da je dobiti bebaca isto kao i na lutriji,najbolje misliti pozitivno pa sta Bog da..
A bas, kad cujem price sve te, odmah se zamislim ali nadam se da ce sve biti u redu...kad prodje pregled bit ce mi lakse i mislim pozitivno da je sve u redu , samo sto se to cekanje do ultrazvuka oduzilo, dani nikako proc...
Tako mi i samoj nikako docekati ja bi svaki tj isla na uzv..al mi sad nekako lakse otkako bebac lupka pa mi daje signale da je dobro to me spasava 😊😊
Tako mi i samoj nikako docekati ja bi svaki tj isla na uzv..al mi sad nekako lakse otkako bebac lupka pa mi daje signale da je dobro to me spasava 😊😊
❤ To ti vjerujem jer ti daje neku sigurnost da je tu :) zato ja jedva cekam da pocne lupkati.. zasad jos nista ali malo je rano jos mozda...
❤ To ti vjerujem jer ti daje neku sigurnost da je tu :) zato ja jedva cekam da pocne lupkati.. zasad jos nista ali malo je rano jos mozda…
Meni je u 16 tj pocelo vec al najvjerojatnije jer mi je maternica straga,u pocetku nisam mislila da je to to al sad sam sigurna 100% docim se ja ispruzim vec krece sa lupanjem 😍
❤ To ti vjerujem jer ti daje neku sigurnost da je tu :) zato ja jedva cekam da pocne lupkati.. zasad jos nista ali malo je rano jos mozda…
Meni je u 16 tj pocelo vec al najvjerojatnije jer mi je maternica straga,u pocetku nisam mislila da je to to al sad sam sigurna 100% docim se ja ispruzim vec krece sa lupanjem 😍
Ajmeeeee u 16 tj?? Koja trudnoća ti je? Kažu da se u prvoj teže i kasnije počne osjećati baš radi toga jer ne skužimo kakav osjećaj treba biti...
Ajmeeeee u 16 tj?? Koja trudnoća ti je? Kažu da se u prvoj teže i kasnije počne osjećati baš radi toga jer ne skužimo kakav osjećaj treba biti…
Druga mi je,prvu sam prekinula u 18 tj al nisam tada osjecala nista.. malo je neobican osjecaj meni je bilo vise neugodno jer nisam znala sta je osjecala sam kao nekakvo migoljenje jakoo cudan osjecaj koji mi se javljo samo kada jedem 😂😂 tj kada sjedim,al je sada intezitet udaraca jaci kad stavim ruku ja ili muz bas se osjeti kada lupi.. i dalje mi nekada neugodno al znam da je dobro docim mi se javi 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji