Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laura233
    07. Travanj 2019. 20:57

DijMar

Možda ću sad biti "razapeta", ali osobno, nikako mi ne idu kućni ljubimci zajedno sa bebom u kući…kad počne puzati pa skupljat dlake po sebi ili još gore na ručicama koje će stavit u usta baš kad nitko ne gleda…

Ma zasto bi bila razapeta 😂 ja se slazem s tobom u jednu ruku, ali opet ima ljudi koji su uspjeli uskladiti i jendo i drugo, a opet ni mi ne bi trebali previse panicariti.. samo sto ce u mom slucaju bit ciscenja ko u prici 

laura233
    07. Travanj 2019. 20:58

jana35

laura233

Manich

laura233

Joj cure, imam jako puno pitanja za vas i svasta me zanima, al budem malo po malo kako ce mi padati na pamet, valjda vam necu bit predosadna 😂
    Jel imate kucne ljubimce?

Hehehe ja nesmijem rec koliko maca imam.. Mislim nisu sve kucne i ne budu sve stalno kod nas ali veliiiik broj maca imamo… Imam jednog mezimca koji spava samnom cak otkad sam trudna jos vise ide oko mene neznam jel osjeti ili sto ali jakooo je mazan i obozava spavati pokraj mene. Naravno poslje mazenja obavezno pranje ruku ali da ga tjeram nema sanse.. Inace imam i psa jednog koji je takodjer u zadnje vrijeme lud za mojim stomakom svako nase igranje zavrsi tako da mi njuska stomak.. 🤣😍😘 Preslatko mi je to neznam dal oni to osjete ali ljepo je misliti da znaju da imas bebu u stomaku.

Kazu da zivotinje osjete 😁
    Ja imam kucnu perzijsku macku (jakoooo puno dlaka), najveca maza i dobrica, i htjeli bi da ostane s nama kada beba stigne, samo me tuda misljenja dosta zbunjuju.. kako sta 😕😕

Nemoj se obazirati na tuđa mišljenja, dok dođe beba sve će se posloziti. Ja svoje ne pustam u spavaću jer neće spavati blizu bebe.Imamo podrum pa je tamo pijesak. Jako su čiste i osim dlaka nema nikakvih problema ali nabavila sam IRobot koji je svaki dan u funkciji ,ponekad i dvaput.
    Neznam kako bih se ih ja odrekla, one su mi bila utjeha tolko godina, ja s njima razgovaram!!!

IRobot zvuci odlicno 😁😁😁

07. Travanj 2019. 21:00

jana35

Ayla to je ulje iz Pyrusa, firme iz Čakovca koja se bavi prodajom prirodnih proizvoda i i moze se naručiti isključivo preko njihovih zastupnika. Cijena je oko 60 kn + postarina.
    Lauraja imam dvije mačke u kući, nekako smo muz i ja ludi za tim malim slatkim dlakavcima !!

Oke mislila sam da je iz dm il ljekarne.. ☺

jana35
    07. Travanj 2019. 21:01

laura233

jana35

laura233

Manich

laura233

Joj cure, imam jako puno pitanja za vas i svasta me zanima, al budem malo po malo kako ce mi padati na pamet, valjda vam necu bit predosadna 😂
    Jel imate kucne ljubimce?

Hehehe ja nesmijem rec koliko maca imam.. Mislim nisu sve kucne i ne budu sve stalno kod nas ali veliiiik broj maca imamo… Imam jednog mezimca koji spava samnom cak otkad sam trudna jos vise ide oko mene neznam jel osjeti ili sto ali jakooo je mazan i obozava spavati pokraj mene. Naravno poslje mazenja obavezno pranje ruku ali da ga tjeram nema sanse.. Inace imam i psa jednog koji je takodjer u zadnje vrijeme lud za mojim stomakom svako nase igranje zavrsi tako da mi njuska stomak.. 🤣😍😘 Preslatko mi je to neznam dal oni to osjete ali ljepo je misliti da znaju da imas bebu u stomaku.

Kazu da zivotinje osjete 😁
    Ja imam kucnu perzijsku macku (jakoooo puno dlaka), najveca maza i dobrica, i htjeli bi da ostane s nama kada beba stigne, samo me tuda misljenja dosta zbunjuju.. kako sta 😕😕

Nemoj se obazirati na tuđa mišljenja, dok dođe beba sve će se posloziti. Ja svoje ne pustam u spavaću jer neće spavati blizu bebe.Imamo podrum pa je tamo pijesak. Jako su čiste i osim dlaka nema nikakvih problema ali nabavila sam IRobot koji je svaki dan u funkciji ,ponekad i dvaput.
    Neznam kako bih se ih ja odrekla, one su mi bila utjeha tolko godina, ja s njima razgovaram!!!

IRobot zvuci odlicno 😁😁😁

Draga, to je najbolje potrošena lova IKAD! 

luce35
    07. Travanj 2019. 21:06

Koji robot imas Jana? Sad ih na trzistu ima dosta, cijene su prilicno pale pa se mislimo dal bi uzeli

laura233
    07. Travanj 2019. 21:10

Bas ste drage cure, i ja vama svima zelim urednu trudnocu i sve najbolje! ❤️

jana35
    07. Travanj 2019. 21:28

luce35

Koji robot imas Jana? Sad ih na trzistu ima dosta, cijene su prilicno pale pa se mislimo dal bi uzeli

Roomba 606. Platili smo ga 1600 kn. Sad ga imamo oko 2 mjeseca, svaki dan je u pogonu i zbilja smo zadovoljni! Usisa oko 50 kvadrata, oko 1 sat mu treba i dok se isprazni se vrati sam na punjač

luce35
    07. Travanj 2019. 21:35

Jel ti skupi dobro i kucnu prasinu ili ti vecinom sluzi za macinu dlaku? Ja bi ga koristila na dnevnoj bazi da pokupi a opet bi vikendom klasicnim usisavacem detaljno prosla sve, rubove, ispod garniture i tepih

jana35
    07. Travanj 2019. 21:58

luce35

Jel ti skupi dobro i kucnu prasinu ili ti vecinom sluzi za macinu dlaku? Ja bi ga koristila na dnevnoj bazi da pokupi a opet bi vikendom klasicnim usisavacem detaljno prosla sve, rubove, ispod garniture i tepih

Pokupi sveee ne samo dlake. Puno bolje počisti nego dok ja usisavam s klasičnim. A to najbolje vidim dok brišem pod. Nista ne ostane pa sam i s brisanjem poda jako brzo gotova. Rubove ti robot isto pocisti jer ima malu metlicu, pogledaj video na recenzijama. Meni čak u spavaćoj ispod kreveta ide, ispod ormara... 

luce35
    07. Travanj 2019. 22:08

nekako sam bila skepticna s tim njihovim videima, volim cuti iz prve ruke kako zapravo funkcionira. Hvala ti, mislim da cemo uzeti pa nek bar jednom u zivotu imam kucnu pomocnicu 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.