Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2019. 13:47

ayla - 22.8.
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9.
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9.
    Maša62 -19.09.
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9.
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10 
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

Evo dodala sam Teresitu i promjenila al najbolje da se svatko sam dodaje..😊

• samy_lo
    06. Travanj 2019. 14:43

Breskvica

samy_lo

Breskvica

samy_lo

Breskvica

Evo da se i ja javim :) Jučer sam bila na pregledu i sve je uredu, hvala Bogu, doktor nam je rekao da je curica, a ja imam osjećaj kao da sam tek saznala da sam trudna 😂😂 Moj termin je 14.09. i imam 25 godina… Izgleda da smo Samy i ja iste 🤗
    ayla - 22.8.
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9.
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9.
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9.
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 24.10.
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

I nama je rekao da je curica,ali eto da ne bude 100% budemo potvrdili na sljedecoj kontroli,s tim da je moja trudnoca manja za sedmicu

Meni je prva trudnoća, ti si već iskusna mama 😊 ma samo neka su bebice žive i zdrave, pa šta god da bude. A sjetih se da si rekla da ćeš se poroditi u Sarajevu, i ja sam iz Sa, još jedna sličnost. ☺

Breskvice gdje vodis trudnocu? Ko zna mozda se sretnemo aBd na Jezeru,ako ces gore?

Vodim trudnoću do sada privatno, pa vidjet ću još da li ću nastaviti ili ne, jer bila sam u Domu zdravlja Otoka i potrefio me neki nesposobni doktor i zato sam odustala. A planiram na Jezero, ako izdržimo do istog termina, možda se vidimo, ko zna ☺
    Gdje ti vodiš?

Ja sam u Skerlicevoj kod dr.Dedeica.

teresita
    06. Travanj 2019. 14:46

Pozz, dodala sam se ja sama jos jucer, ali je netko opet kopirao listu gdje me nema i nastavio sherati😂😂🤪🤪, 

teresita
    06. Travanj 2019. 14:48

@fritula, da li ti velicina bebe prati tjedne, moja je 4 dana veca, tocno po ovulaciji, pa po mome ce termin biti oko 20.10

06. Travanj 2019. 14:49

teresita

Pozz, dodala sam se ja sama jos jucer, ali je netko opet kopirao listu gdje me nema i nastavio sherati😂😂🤪🤪,

Ma da skuzila sam, nisam ja na tebe ni mislila neg opcenito ☺

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 14:50
    Mozda nisam pogodila grupu, ali me zanima znaci li ovo trudnoca? Test napravljen prije 2 dana, a danas dosla menst. Hvala vam puno na odgovoru!!
    Mozda nisam pogodila grupu, ali me zanima znaci li ovo trudnoca? Test napravljen prije 2 dana, a danas dosla menst. Hvala vam puno na odgovoru!!

• samy_lo
    06. Travanj 2019. 14:57

Katarina,da ro znaci pozitivan test,mozda to nije menga mozda je implantacijsko krvarenje.Ako nije obilno kao menga onda je to.I da odes na uzv mislim da je prerano da se bilo sta vidi.

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 15:03

Ajmeeee hvala ti na ovom odgovoru. Nama koji se mjesecima mučimo s istim problemom, i ova mala crtica daje neku nadu. Pijem trenutno i Eurhyrox25 radi štitnjače, dijagnosticiram mi je Hashimoto, a do jučer sam pila i Duphaston. Jutros sam napravila dva testa i oba su bila pozitivna. Danas sam trebala dobiti mengu, i čini mi se da je došla, ali pričekat ću, možda je zbilja implatacijsko. Je li itko imao sličnu situaciju?

Mocusa
    06. Travanj 2019. 15:23

Pozdrav drage mame, ja sam bila kratko aktivna na ovoj temi tamo negdje na prvim stranicama kad se tema s jesenskim bebama otvorila. Od tada vas samo citam, ali evo odlucila sam vam se opet pridruziti. Trudna sam 18 tjedana, nosim decka ciji smo spol saznali sa 15+2. Vec se poceo ritati sa 17 tjedana.
    Ovo mi je druga trudnoca, nazalost svoju prvu bebu, curicu, izgubila sam u 37. tjednu uredne skolske trudnoce (prije 8. mjeseci). Srce prestalo kucati. Zivot nekad nije fer, i događaju se i takve stvari. Vidim, svaka od vas ima neku svoju pricu, takav je zivot, ali svi smo borci na svoj nacin. Zivjeti se mora.
    Nekome se nesto dogodi, ali vi nikada nemojte unaprijed strahovati ni zbog cega.
    Sto se tice sadasnje trudnoce, ona nije bila bas skolska od pocetka, svakodnevno povracanje, krvarenje bez utemeljenog uzroka u trajanju od mjesec dana, strogo mirovanje, pa smeksan i skracen cerviks i opet mirovanje, pa bolovi u maternici koji su trajali 25 dana uzrok nepoznat, pa mi je sad posteljica dosta nisko, uz samo usce. Ali ja sam sretna trudnica i uzivam maksimalno. Za bebu vec imamo sve, kolica, krevetic, robicu, pelene i ostalo jer smo sve imali spremno u prethodnoj trudnoci. Termin mi je 7.9. ali u bolnici u kojoj vodim trudnocu vec mi je receno da cu roditi prije 37. tjedna tako da ce to biti pocetkom 8. mjeseca. Zadnja dva mjeseca trudnoce biti cu u bolnici pod njihovim nadzorom zbog toga sto se desilo u prethodnoj trudnoci.
    Ispricavam se na poduzem postu. I da, ne zelim da ova moja objava zvuci depresivno samo sam htjela podijeliti svoju pricu s vama. Jer sretna sam sa svojom bebom u trbuscicu i nastojim uzivati koliko god mogu.

fritula
    06. Travanj 2019. 15:46

teresita

@fritula, da li ti velicina bebe prati tjedne, moja je 4 dana veca, tocno po ovulaciji, pa po mome ce termin biti oko 20.10

Pa na prošlom pregledu sa 9 tjedana dr je rekla po veličini da bi ona rekla da je 10 tjedana ali nije komentirala koji bi mogao biti raniji termin.
    Prvo dijete sam rodila dva tjedna prije termina i to  se svejedno smatra u terminu, tako da je termin samo relativan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.