Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    october30
    12. Listopad 2019. 22:39

Meni je patronazna rekla da poslije poroda jedem sta hocu i sta mi organizam trazi, isto tako su i na trudnickom tecaju rekli.. Jedino ne bas jako ljuto... 

luce35
    12. Listopad 2019. 22:41

Venus

Nama je jos ostao za kupiti onaj madrac u Bubamari, sto je dzepni, periva navlaka, 15cm i 600kn. Rekla nam prodavacica utorkom -10% i jos imamo 40kn popust bon. I sad dosla doma iz citya i vidim da je jutros bilo u Mallu u Bubamari u splitu -30% na sve (svakog 12.og u mjesecu)… to je 180kn popusta
    Smrc 😭😭😭

Gdje si vidjela da je danas bila mallova stoperica? Koliko znam 12.09 je bila a ide svako 3 mjeseca 🤔

Venus
    12. Listopad 2019. 22:49

Luce aa u pravu si, sad mi je lakse 😃 pise 12.09., ucinilo mi se, znaci 12.12. 😂

Al imate do ponoci na web shopu -15% na proizvod po izboru i -20% na dva tekstila proizvoda itd.

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 22:51

Manich

Vidi se da je vikend.. Zatisjeeee ovdje.. Izgleda da danas nas dvije imamo party Noemi

😎🎊🎉 mozda se jos netko pridruzi

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 22:56

felicita28

Bio gaya je probiotik da, mi ga koristimo svaku vecer ali se maleni i dalje grci i krivi. U principu je dobar vecinu dana, ali ima fazi SVAKU VECER od 8 do 1 ujutro kad nece spavati, place, love ga grcici, ne znamk.sto da napravimo vise…
    Mi smo danas bili u prvoj setnji na jedno 2 i pol sata i super je proslo :) spavao je cijelim putem a i meni bogami pasalo izaci iz kuce nakon dva tjedna

Meni ovo zvuce kao kolike, ako je u isto vrijeme svaki dan, ali je prerano jos za njih. Tek nakon 2 tjedna se mogu pojavljivat, ali najcesce nakon mjesec dana 🤔

luce35
    12. Listopad 2019. 22:57

Venus mi smo 12.09 kupili krevetic, madrac, posteljine, ogradice, ma hrpu toga i usteda zbilja ogromna. Cekala sam tu stopericu ko sunce posli kise 🤣🤣.
    U utorak gibaj da iskoristis barem tih 10% , madrac je vrhunski 😉

12. Listopad 2019. 22:57

Noemi1

Manich

Vidi se da je vikend.. Zatisjeeee ovdje.. Izgleda da danas nas dvije imamo party Noemi
    😎🎊🎉mozda se jos netko pridruzi

Mislim da nece... Vikend nam je izgleda svima za odmor.. Cak evo i meni se prispavalo izmorila sam se danas.. Razmisljam si kada ce ovaj moj zlockic mali odlucit izaci.. Vec 38 tjedana a nista se ne desava ne pomjera.. Htijela ja sada pitati kada je ona zadnja granica da salju zene u bolnicu ako se nista ne desava.. Mislim sumnjam da bi me pustila doktorica recimo do 42 tjedna ono da sjedim kuc ako se nista ne desava.. 

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 22:58

Manich

luce35

Manich

Curkeeee znateee sta imaaaa novoooooo kod meneee? JA OPET IMAM HERPES 😵😵😵😵😵😩😩😩😩😩😩

Sta ti lijecnik kaze za te ucestale herpese? Ne prodje ti 10 dana bez njih 😪

Nista mi nije rekla doktorica ni u prva 4 mj trudnoce kad sam ih imala stalnooo samo sto prodje opet dobijem drugi.. Sad sam nedavno imala jer me kao pocela hvatat prehlada ali me prehlada nije uhvatila nego mi samo herpes izbio. I evo sad me prehlada vec prakticki prosla i meni danas izbije herpes opet.. Ja neznam sta to moze biti osim slabog imuniteta.. I hajde sada mi je jasno mozda zast je slab imunitet jer ne pijem vec 3 tjedna vitamine samo omegu ali prije sam stalno pila vitamine i opet je izbijao. Nije ovaj put strasno samo dva mjehurica i odma sam stavila onaj flaster na njega.. Ali ocito kad rodim cu si uzet vitamine neke jace ako smijemo piti jer nesto ne stima..

Mozes pit elemama to se preporuca nakon sto rodis i ako dojis. Beba izvuce sve tvoje vitamine, pa tebi fali. Kalcij pogotovo. Dosta dojilja propadnu zubi zbog manjka kalcija 😕

luce35
    12. Listopad 2019. 23:00

Manich ako je trudnoca uredna, nisi otvorena i cerviks ok, plodna voda ne bude zelena pustit ce te

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 23:01

lalolitala

Ja uvela dohranu ipak… imam mljeka koje strca okolo al on je ljen vuc i probala sam izdajat al tak mi jednostavno nejde.. 20ml po 20ml mozda izdajalica vise nema takav vakum..mada nevjerujem jer mi ni s njom nije islo na nju. Uglavnom nije jos ni na porodajnoj tezini i iza svakog jela place. Sad iza sise uzme si jos 50ml navecer i ko bog

A sta su ti rekli pedijatar i patronazna? Obavezna dohrana jel? Ja sam isto muku mucila s izdajalicom. I uvijek nakon nje pogledam i bude jos mlijeka. 🙄 sad se bojim samo da ne dobijem mastitis kako ne dojim 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.