Veceras ne komentiraj nista al sutra nakon sto se pricestis i zavrsi misa priupitaj ti njega 😂
😂😂😂 Doce i on k nama na festu
Bome ste pisale, al kao sto znate 😁 sve sam procitala vidim da se manich zabrinula da sam i evo me tu sam obveza puno, islo kod popa na ispovjed i 7 pa se zarakijali i ismijali cudo je, dosli kuci i pol 11 i isla sam se okupati pa dijete nahraniti i uspavato i sad idem susiti kose a umorna sam i neda mi se pa reko sa sjednem i procitam malo 😁😁 ni sutra od mene ne ocekujte pisanje jer necu stici, ujutro rano dizanje peglanje kosa, sminkanje da izgledam na nesto ako se bude dalo sto popraviti jer sam sva bljakic..
Pa ti nama zivaa 😁
Jesam, jedva 😂😂 jedva cekam da zavrsi sutrasnji dan da da odmorim, ovo mi sve stresno.. A i majka mi kaze da ce bolje spavati kad se krsti, svatko ima svoje vjerovanje i ja vjerujem u to da je dijete mirnije kada postane dijete Bozje i kad ju pop poskropi svetom vodicom, pa onda se nadam da ce biti sve bolje.. Jer ona je umorna okice joj se sklapaju i zaspe na 5min i mlatara rukama kao da se s nekim bori
Di ces bolje od 5h u komadu? 😁
Kad vec sutra ides kod svecenika pitaj zeno 1kg tamjana za 👿 istjerat iz stubista 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 placeem😂😂😂😂😂
Veceras ne komentiraj nista al sutra nakon sto se pricestis i zavrsi misa priupitaj ti njega 😂
Mozda izvede neki egzorcizam 😈
Ipak je Ayla docekala nocnu uru na forumu 😃😃
Ja se taman okupala i oprala kosu, reko puni mjesec sluzbeno nastupa 13.10., pa ono za svaki slucaj 😂😂😂
Bome ste pisale, al kao sto znate 😁 sve sam procitala vidim da se manich zabrinula da sam i evo me tu sam obveza puno, islo kod popa na ispovjed i 7 pa se zarakijali i ismijali cudo je, dosli kuci i pol 11 i isla sam se okupati pa dijete nahraniti i uspavato i sad idem susiti kose a umorna sam i neda mi se pa reko sa sjednem i procitam malo 😁😁 ni sutra od mene ne ocekujte pisanje jer necu stici, ujutro rano dizanje peglanje kosa, sminkanje da izgledam na nesto ako se bude dalo sto popraviti jer sam sva bljakic..
Pa ti nama zivaa 😁
Jesam, jedva 😂😂 jedva cekam da zavrsi sutrasnji dan da da odmorim, ovo mi sve stresno.. A i majka mi kaze da ce bolje spavati kad se krsti, svatko ima svoje vjerovanje i ja vjerujem u to da je dijete mirnije kada postane dijete Bozje i kad ju pop poskropi svetom vodicom, pa onda se nadam da ce biti sve bolje.. Jer ona je umorna okice joj se sklapaju i zaspe na 5min i mlatara rukama kao da se s nekim bori
Di ces bolje od 5h u komadu? 😁
To je postalo jednom dnevno da toliko odspava 😣
Mozda izvede neki egzorcizam 😈
😂😂😂
Ja se taman okupala i oprala kosu, reko puni mjesec sluzbeno nastupa 13.10., pa ono za svaki slucaj 😂😂😂
Tu sam tu, dijete se budilo bas se pitam do kada ce vcrs da bude budna, ja sam na izmaku snaga
Meni je sluzni cep ispao pred termin a inducirali su me s 41tt tako da nema pravila. Najcesce kroz 2-3 dana al ne mora biti 😉.
Frajlamislim da si ti jednom spominjala velicine C&A, al zaboravila sam jesu njihove velicine manje ili vece
Manje su….
Recimo njihova jednidjelna odjelca sa stopalima (kod njih nema varanja da moze navuci ako je malo 😂) velicine 56 je mogo samo do svojih 54 cm
Ja se danas zaljubila u jedan c&a debeli kombinezon iznutra podstavljen pamucnom tkaninom ali nisu imali osim 50 i 74.
Narucit cu onda 62 iako nam je to za izlazak iz rodilista al nek obuce jos koji put 😀
Tocno znam koji, ima zeku na sebi i odlican je. Ja sam ga svojoj curici uzela isto da ju stavim u to po izlasku da joj u robici ne bude zima a da ne moram dekicu nosat....
Preljepo je napravljen a to iznutra pamucno me bas iznenadilo kako je lijepo sve napravljeno 😍
Hahaha i ja isto, samo ja ne planiram rodit nocas 😅 al kolika sam, ko zna da se nije jos koja beba skrila 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji