Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    12. Listopad 2019. 19:16

Frajla

lalolitala

Jutro! Evo na sv.duhu skroz drukcije.. meni je sestra donjela 3 case vode jer se beba na ctgu uspavala. U radaoni sam imala bocu s vodom i normalno pila. Isto tako i s mobitelom. Bez problema … bila sam na mobu do zadnjih sat vremena kad mi se vise nije dalo

Gdje si s mobom kasnije? Bas sam ja nekidan pisala da bi si ga uzela, al neznam gdje da ga stavim kasnije….

Kako kasnije? Imala sam ga i u radaoni i kasnije na hodniku st vremena

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 19:33

Manich

Noemi i Julie
    Evoooo jeee stiglaaaa vodena kraljica 👑👸😂🤣 kokoske jedne samo se vi smijte kad me samo jedan dan nebude biloooo vamo i onda se javim kako sam rodila kod moje blesave doktorice u ordinaciji hahahahha jer nisam prepoznala trudove.. Salim se naravno moram se malo zajebavat na svoj racun… Uglavnom danas od jutra veseli dan prvo setnja peseka pa popodne sa necakinjom provela isla ih pozu jer putuju za francusku i nema ih do bozica nazad.. Naravno da sam bila pekmez jer me mala samo grlila i mazila i svasta nesto.. Tesko mi pada kad odlaze… Poslje toga sam bila vrijedna po kuci i naravno da sam sad krepana i vucem se ko krpa.. Bole ledja boli stomak bole prepone al ko mi kriv kad me svuda ima.. Al dobro jedan vruci tus ce pomoci da se malo osjecam bolje a onda se druskamo vamo dok me san ne uhvati..

Oooo stigla ti nama 🤗😁 

12. Listopad 2019. 19:42

Noemi1

Manich

Noemi i Julie
    Evoooo jeee stiglaaaa vodena kraljica 👑👸😂🤣 kokoske jedne samo se vi smijte kad me samo jedan dan nebude biloooo vamo i onda se javim kako sam rodila kod moje blesave doktorice u ordinaciji hahahahha jer nisam prepoznala trudove.. Salim se naravno moram se malo zajebavat na svoj racun… Uglavnom danas od jutra veseli dan prvo setnja peseka pa popodne sa necakinjom provela isla ih pozu jer putuju za francusku i nema ih do bozica nazad.. Naravno da sam bila pekmez jer me mala samo grlila i mazila i svasta nesto.. Tesko mi pada kad odlaze… Poslje toga sam bila vrijedna po kuci i naravno da sam sad krepana i vucem se ko krpa.. Bole ledja boli stomak bole prepone al ko mi kriv kad me svuda ima.. Al dobro jedan vruci tus ce pomoci da se malo osjecam bolje a onda se druskamo vamo dok me san ne uhvati..

Oooo stigla ti nama 🤗😁

Jesaaaaam... Javljam se na raport hihi.. Di nam je Ayla danas? 

luce35
    12. Listopad 2019. 19:46

Frajla

luce35

Meni je sluzni cep ispao pred termin a inducirali su me s 41tt tako da nema pravila. Najcesce kroz 2-3 dana al ne mora biti 😉.

Frajlamislim da si ti jednom spominjala velicine C&A, al zaboravila sam jesu njihove velicine manje ili vece

Manje su….
    Recimo njihova jednidjelna odjelca sa stopalima (kod njih nema varanja da moze navuci ako je malo 😂) velicine 56 je mogo samo do svojih 54 cm

Ja se danas zaljubila u jedan c&a debeli kombinezon iznutra podstavljen pamucnom tkaninom ali nisu imali osim 50 i 74. 
    Narucit cu onda 62 iako nam je to za izlazak iz rodilista al nek obuce jos koji put 😀

Frajla
    12. Listopad 2019. 20:01

ReginaP

Frajla

Za cure koje su rodile - raspitajte se i razmislite na vrijeme ako zelite neka dodadna cjepiva….
    Za rotarix recimo znam da je vrijeme unutar kojeg se moze dati relativni kratko. Oliver je prvu dozu primio s 2 mjesec, iducu s 3.

E super da si spomenula, zaboravila sam vec na to.
    Daj mi reci znas li ti koliko otprilike treba da se hrana apsorbira u majčino mlijeko? Svi mi govore da pratim sta mu smeta, ali ne znam kako da pratim 🤯

Nemam pojma.....znam da cesto cure sumnjaju na mliječne proizvode i piletinu, pa probaj to izbaciti. Iako kazu da za mlijecno treba par dana da se iscisti iz organizma 😏
    Eh da, i zelena salata

Frajla
    12. Listopad 2019. 20:02

lalolitala

Frajla

lalolitala

Jutro! Evo na sv.duhu skroz drukcije.. meni je sestra donjela 3 case vode jer se beba na ctgu uspavala. U radaoni sam imala bocu s vodom i normalno pila. Isto tako i s mobitelom. Bez problema … bila sam na mobu do zadnjih sat vremena kad mi se vise nije dalo

Gdje si s mobom kasnije? Bas sam ja nekidan pisala da bi si ga uzela, al neznam gdje da ga stavim kasnije….

Kako kasnije? Imala sam ga i u radaoni i kasnije na hodniku st vremena

Dok si tiskala 😆

Frajla
    12. Listopad 2019. 20:06

luce35

Frajla

luce35

Meni je sluzni cep ispao pred termin a inducirali su me s 41tt tako da nema pravila. Najcesce kroz 2-3 dana al ne mora biti 😉.

Frajlamislim da si ti jednom spominjala velicine C&A, al zaboravila sam jesu njihove velicine manje ili vece

Manje su….
    Recimo njihova jednidjelna odjelca sa stopalima (kod njih nema varanja da moze navuci ako je malo 😂) velicine 56 je mogo samo do svojih 54 cm

Ja se danas zaljubila u jedan c&a debeli kombinezon iznutra podstavljen pamucnom tkaninom ali nisu imali osim 50 i 74.
    Narucit cu onda 62 iako nam je to za izlazak iz rodilista al nek obuce jos koji put 😀

Imam kupon za 20% popusta (za web), mislim od 21, samo sto ti je to malo kasno ako bi za izlazak 🙈
    Ti siroko povijas, nista manje od 62 njihovo ne trebas ni gledati

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 20:14

Manich

Noemi1

Manich

Noemi i Julie

Oooo stigla ti nama 🤗😁

Jesaaaaam… Javljam se na raport hihi.. Di nam je Ayla danas?

Rekla je da danas nece biti toliko aktivna 😕 pocela je zabusavat ko i ti 😜

• ReginaP
    12. Listopad 2019. 20:15

Frajla

ReginaP

Frajla

Za cure koje su rodile - raspitajte se i razmislite na vrijeme ako zelite neka dodadna cjepiva….
    Za rotarix recimo znam da je vrijeme unutar kojeg se moze dati relativni kratko. Oliver je prvu dozu primio s 2 mjesec, iducu s 3.

Daj mi reci znas li ti koliko otprilike treba da se hrana apsorbira u majčino mlijeko? Svi mi govore da pratim sta mu smeta, ali ne znam kako da pratim 🤯

Nemam pojma…..znam da cesto cure sumnjaju na mliječne proizvode i piletinu, pa probaj to izbaciti. Iako kazu da za mlijecno treba par dana da se iscisti iz organizma 😏
    Eh da, i zelena salata

Pretvorit cu se u juhu i krumpir 🤣

mc_zgb
    12. Listopad 2019. 20:20

ReginaP

Frajla

ReginaP

Frajla

Nemam pojma…..znam da cesto cure sumnjaju na mliječne proizvode i piletinu, pa probaj to izbaciti. Iako kazu da za mlijecno treba par dana da se iscisti iz organizma 😏
    Eh da, i zelena salata

Pretvorit cu se u juhu i krumpir 🤣

Znam kako se osjecas 😂😭 ja sam rekla da mi je pun kufer razmisljanja svaki dan sto cu jesti, dodje mi da svaki dan isto jedem 🤦 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.